reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aha - gratulacje dla Ciebie i Mikiego za piekne wymiary [emoji122][emoji5].
Ale super z tym wyjazdem [emoji3]... Choc pewnie maly stresior rozstaniowy jest i bedzie, ale podejrzewam, ze chlopcy sobie super poradza. A jaki powrot bedzie cudowny w uczuciach [emoji4]

Poranna burza - ja jeszcze bez okresowa, ale cos sie chyba zbliza. Po 1 ciazy nie mialam z poczatku regularnego okresu, ale te przerwy nie byly tez jakies wielkie.

reklama
Emol gratulacje, imię już jest?
Aha no pikanie rośnie Miki. Biedna nóżka. U nas lioton 1000 bardzo szybko pomagał. To były meningo B? Chłopaki sobie poradzą, pewnie lepiej niż Ty. :)
Poranna_burza ja dostałam w październiku potem po 36 dniach i później już i jak w zegarku co 29 dni mam, jak przed ciąża . Ale każdy organizm inaczej dochodzi do siebie. Jak masz wątpliwości to do gina :)

Misia na 90% Liwia :)

Od 2dni Artur nie chce jeść o 12 (a je ok 9 ) tylko ok 14-15. A dzisiaj przebił wszystko bo zjadł 150 ml mleka o 19 i jak go o. 21 chciałam nakarmić to nie chcial, znalazł tylko niekapek z wodą to tego się napil. Więc poszedł spać bez butli. Ja nie wiem. Czy on rezygnuje mi z mleka? Myślicie ze woli normalne jedzienie i chwilę po roku już nie będzie mleczkowal? Czy tak może być? Czy zmienić mu i z niekapka mleko podawać?

Ostatnia edycja:
Misia tak druga dawka bexsero , jeszcze gorączka wieczorem 39,5 doszła, padł o 18:30

Emol mój brat właśnie ma 4 miesięczną Liwie [emoji7]

Aga_k_m no trochę się stresuje, ale staram się nie nakrecac bo zepsuje sobie cały fun, już wczoraj zastanawiałam się przez chwilę, czy powinnam jechać [emoji848][emoji57]

AA i mamy sukces Miki w nocy juz nie piję mleka, przesypia od 19:30 do 6,ale rano to oderwać się nie może [emoji23][emoji23][emoji23] pastwi się nad tą piersią pół godziny, a jego pozycje przy tym karmieniu to niezła komedia [emoji1][emoji1][emoji1]

Ostatnia edycja:
Misia tak druga dawka bexsero , jeszcze gorączka wieczorem 39,5 doszła, padł o 18:30

Emol mój brat właśnie ma 4 miesięczną Liwie [emoji7]

Aga_k_m no trochę się stresuje, ale staram się nie nakrecac bo zepsuje sobie cały fun, już wczoraj zastanawiałam się przez chwilę, czy powinnam jechać [emoji848][emoji57]

AA i mamy sukces Miki w nocy juz nie piję mleka, przesypia od 19:30 do 6,ale rano to oderwać się nie może [emoji23][emoji23][emoji23] pastwi się nad tą piersią pół godziny, a jego pozycje przy tym karmieniu to niezła komedia [emoji1][emoji1][emoji1]
Ooo to gratulacje dla Mikiego.

Artur wstał raptem 15 min wcześniej niż jak jadł butelkę przed spaniem. Zjadł i poszedł dalej spać pupa do góry.

Aha, Emol - a u mnie na odwrot z tym mlekiem. Najwazniejszy cyc, ale oczywiscie jak widzi, ze cos jem to tez musi sprobowac, tyle, ze nawet po obiadku (nie je go duzo) musi byc cyc [emoji16]. Jagoda miala identycznie, takze mam mocno cycowe panny. W nocy niestety tez przyssana. Woda jest dobra w dzien [emoji6]

Aha - biedny Miki [emoji20]. Oby dzisiaj juz bez temp bylo. Buziaczki dla Niego.

Aha bedzie fajnie zazdroszcze!!!

No i gratuluje nocy!!!

Poranna burza ja dostalam okres jak Jagoda miala 3 mies mimo regularnego karmienia.Okresy poczatkowo byly nieregularne cykle mialam ponad 40 dni teraz juz jest normalnie 27-28 chyba po 2 okresie sie unormowalo.

U nas znow cyc to tylko aperitif zdecydowanie woli normalnie jedzenie.

Hej dziewczyny.

Emol...gratuluje coreczki. Super ze bedzie parka.
Dziewczyny gratuluje wszytkim dzieciaczkom wagi i kojenych uniejetnoscci. U nas nadal pelazanie. Wrocilcimy do cwieczen metoda Vojty. Nadal mala nie siedzi. Cos tam probuje jak ma sir czego chwycic ale nie zmuszam. Cierpliwe czekam.

Ewella. Misia napiszcie prosze jak wyglada ppdroz z maluszkiem samolotem ? Jak sie zoorganizowac na wyjazd.

Maz ma na poczatku czerwca tydzien urlopu. Wstepnie zakladalismy ze pojedziemy nad morze..ale ostanio wyrobilam dzieciom dowody wiec probuje naklonic mojego M na Grecje..ale ona sie boi...

Dziewczyny jeszcze troche i nasze maluszki beda swietowac 1 urodzinki. Szok jak to przelecialo.

Emol u mnie jest tak że nie chce butli w dzien, zależy mi żeby mleko pila ale niekoniecznie w butelce. Wiec wykorzystalam moment że butli nie chce i podmienilam ja na kubek lub bidon z mlekiem a w ciagu dnia przemycam mleko w kaszkach. Butla zostala w nocy. Czasami na dobranoc choc pare razy bez butli a po kaszce poszla spac.

reklama
U nas to samo Aga, je parę łyżek a i tak karmię co 2h[emoji85]

Haha Agatka wczoraj pierwszy raz tak się rzucala w naszym łóżku że zasnęła na brzuchu z pupa u góry w czworakach[emoji23]

Emol gratki!

Aha współczuję szczepienia, mam nadzieję że szybko przejdzie. Druga dawka dopiero przed nami:/
I gratuluje nocy[emoji7]

Do góry