reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej :)

Zdrowia dla wszystkich chorych ;*

Iga waży ok 9kg tak myślę, bo dswno jej nie wazylam. Ciuszki nosi na 74-80 :)
Jesteśmy na wakacjach :D iga jest grzeczna o dziwo, biega cały czas wokół basenu, goni piłkę :) je wszystko na sniadanie, obiad i kolacje a międzyczasie Cyc :D w nocy budzi się 1-2 razy :)

Tutaj diety nie mam żadnej bo all inclusive :D ale udaje mi się wieczorami ćwiczyć :p

Pozdrawiam :*

Załączniki

• 20180508_165331.jpg
    20180508_165331.jpg
    518,3 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Kurczę L nie chce spać kolejny dzień o tej porze, później pewnie padnie mi w bujaczku ok 13, w sumie nie przeszkadzało by mi gdyby miał tylko jedną drzemkę, no ale to będzie pewnie tak jak wczoraj, gdy On się obudzi K będzie szedł spać . Także koniec z czasem spokoju gdy oboje mi spali. Dobrze, że u góry ogarnęłam i jest tam łóżko turystyczne, tam K położę , niania przy tym się bardzo przydaje :)

Poza tym u L przedwczoraj zobaczyłam na dziąśle u góry, że jest sine, hymmm, dziś już tego nie ma, dziwne, czytałam, że to może być na zęby. Do tego wieczorem nie mógł usnąć, bo z dupala mega katar go złapał i zrzygał się flegmą pare razy, dałam krople do nosa, a i tak całą noc słuchałam jak oddycha, usnęliśmy dopiero ok 1. A od rana normalnie się bawi i śmieje, gorączki też nie ma .

Mega gorąco znowu, pomopowałam, zrobiłam ręce i tak no, idę2 kawę pić.

Ciekawe czy jakbym urodziła 10 lat temu to młoda też miałaby alergie.Bo wtedy miałam a później mi przeszło...
Ola trudno rozpoznać czy to skok czy lęk.U nas różnie, czasem nie zauważy że mnie nie ma a czasem do wc na dwójkę nie idę 3 dni :/
Emila śmieje się jak kaszlemy albo psikamy ale nie udaje:) ostatnio cały czas naśladuje kaczkę kła kła kła i paluszkami przy tym rusza bo śpiewam jej taką piosenkę o kaczkach i zawsze jej pokazuję:)

U mnie też płacz jak wychodze. 9/10 przypadków, ten jeden to jak nie zauwazy[emoji23]
Ale u mnie tak jest od zawsze.
Ale przy dzieciach się inaczej zachowuje i przy innych ludziach. Więc wierzę że w żłobku będzie ok.
My używamy smoka ale tylko w samochodzie i do usypiania jeśli często się budzi, Ale jak wypluje to już jej nie daje.
Czasem w wózku jej daje ale raczej pogryzie i nie chce[emoji4]

Ewella[emoji173]

Kasia ja biorę młoda do łazienki jak trzeba[emoji23]

My po spacerze, młoda śpi a ja odpoczywam [emoji41]

Pumelova - ja tez czesto zabieram Mala do lazienki. Montuje ja w wozku i moge sie nawet wykapac [emoji16]. Puszczona "samopas" chwyta rzeczy ktorych nie powinna.... A i wc zawsze musi obczaic, takze ten [emoji23]

Maziajka - jak po szczepieniu? My dzisiaj idziemy. Wczoraj zadzwonilam do przychodni aby umowic Dwie Laski na ten sam termin, ale jak uslyszeli, ze Kalina od lutego sie miga, to kazano nam dzisiaj po 15:00 przyjechac.

Temat smoczka nas nie dotyczy. Nie przyjal sie, wiec i nie ma problemu z oduczaniem.

Kasia - 3 dni bez kibelka w sensie 2, bo mloda nie pozwala? O szajse [emoji23]. Wspolczuje.

Chybra - oby juz te zabki wyszly. Biedne te dzieciaczki, ze az tak sie musza nacierpiec przy zabkowaniu. zdrowka!

Ewella - wowwww! ale sliczna Igunia [emoji7]. Zazdroszcze wakacji - choc upaly i u nas sa [emoji6] (a raczej byly do wczoraj).
Udanego wypoczynku [emoji8]

Hej

Aga dzieki po szczepiebiu ok mielismy tylko wzw zalegle od lutego rowniez;D
Powodzenia na szczepieniu!!

Mloda wazy 8kg i ma 84 cm modelka czy cus??

Ewelina zazdroszczeeee!

U nas tez chyba skok czy lek nie wiem ale noce okropne...w dzien tez nie lepiej.Moze to zeby bo lekarka mowila ze okropnie spuchniete no nic przezyjemy.

Smoka gdzies za pol roku zamierzam zabrac zrobie tak jak z Jasiem utne koncowke i powiem ze pies pogryzl Jas oduczyl sie w 1 dzien.

Maziajka - O mammmoooo! Ale Jagoda wyskoczyla [emoji33]. Powiem Ci, ze patrzac na fotki nie przypuszczalam, ze jest taka dluuuga [emoji3]. Modelka i z figury i z urody [emoji7]. A nozke tez ma taka dluga? Jaki rozmiar nosicie? U nas 18/19.

Nocka dzisiejsza tez mi dala popalic [emoji20] (pogoda do dupy. Od 13 mielismy burze, i co chwile obrywalo chmury, no i gradobicie. Dzisiaj tez pada).

A zeby bylo ciekawiej... Uwaga... Dzisiaj koncze sesje noworodkowa [emoji23][emoji23][emoji23]. Takze wszyscy bedziemy cudnie wygladac (nikt sie nie wyspal, a J i M od rana w pracy i w szkole) [emoji16]

reklama
Do góry