reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Liluli wesele udane, w sumie większość czasu mój tata i jego partnerka nosili Agatke, a potem zawiozlam do domu o 20 i o 3 wyszłam z wesela więc super. W kościele trochę marudziła ale musiałam trochę ja zająć. Wystarczyło że były jakieś dzieci to patrzyła jak urzeczona[emoji7]
Fajnie że szymek grzeczny[emoji4][emoji4][emoji4]

Abed ja używam mleka kokosowego zamiast krowiego ;) do płatków, koktajlu, ciast i kawy.

Kasia bo Agatka jest miesiąc starsza a co za tym idzie że swoją waga jest poza siatka centylowa, właściwie nie przybiera od początku roku - w grudniu miała 6700. Martwię się po prostu.. przez to bardziej choruje itd. Wyniki ma dobre więc wszysyko przez alergię ale przejmuje się tym bardzo..

Ahaaaaa...o kurcze to nie wiedziAłam, że nie przybiera.Może to być przez tą alergię?
Tak, bo jak ma alergię to ma biegunki, itp a ja dopiero dochodzę do tego na co ma, więc co jakiś czas trafi się alergen. I 3 infekcje miała przy których traciła na wadze. Nawet chciałam ją utuczyc jakimś środkiem wzmacniajacym mleko kobiece ale to wszystko jest na bmk.

Pemelova - polecam książkę "Moje dziecko nie chce jeść". Tytuł książki jest bardzo przewrotny. Ja po lekturze bardzo się uspokoiłam.

Abed piona, jakoś to przezyjemy.
Mój niby sporawy chłopak ale się martwię zeslabo przybiera. Gryzie wszystko jak szalony. Nawet mnie. Gluty ma do pasa. Kaszle i do tego oczy czerwone jak królik. Byliśmy w sobotę u lekarza ale jaknie przejdzie to musimy chyba iść znowu.

Zabijcie mnie. Jak nie chory na zapalenie krtani i sterydy, to ta ręka. A teraz co?! Alergia. Dzisiaj z rana mąż cały spuchniety i młody tak samo. Oczy czerwone, katar leci. Byłam u lekarza to dał leki i mamy obserwować, jak po lekach będzie dobrze to znaczy że alergia na trawy. A testy będzie można zrobixc 3-4 lata jak będzie miał. Więc tylko obcerwowac czy oboje źle się czują w tym samym czasie. Wszystko po tatusiu. Nawet alergia

Hej

Jagoda wazy jakies 8kg ale juteo sie dowiem dokladnie bo mamy szczepienie..

Je duzo ale to straszny ancymon i caly czas lata wiec chiuda i dluga. kocha owoce dzis wsunela cale opakowanie borowek.

Cycamy dalej ale tylko na kolacje w nocy i na sniadanie w dzien rzadko chce.

Abed Misia zdrowka dla chlopakow!!!

Bab będę wdzięczna za kontakt.

Misia i Abed dużo siły dla Was a dla dzieciaczkow szybkiego powrotu do zdrooowia.

Abed moja też właśnie jak nie zaśnie to jest placz. Jutro muszę odkurzyc samochód i zamontować większy fotelik może będzie lepiej.

Moja Zosia nauczyła się kaszlec. Jak ktoś w domu zakaszle to ona naśladuje, śmiesznie to wygląda. U nas raczej nie ma problemu z jedzeniem, jak coś jemy to od razu jest krzyk żeby podzielić się z dzieckiem. Górne jedynki są w drodze....

reklama
Emol a co dostaliście bo u mnie Grześ ma oczy czerwone i katar. Byłaś na strusia?
Mmag to Grześ też umie udawać, jak kaszle normalnie to sie na niego patrzę a on wtedy udaje :) i po mnie też powtarza. A jaki wtedy jest dumny :)
Ostatnio próbuje z mlekiem na noc już 4 razy robiłam butle. Pije tak z 50-60 ml i zasypia. Czasem mu najpierw cyca daje i podmieniam :) może jutro w dzień na drzemke spróbuję.

Do góry