reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol a co dostaliście bo u mnie Grześ ma oczy czerwone i katar. Byłaś na strusia?
Mmag to Grześ też umie udawać, jak kaszle normalnie to sie na niego patrzę a on wtedy udaje :) i po mnie też powtarza. A jaki wtedy jest dumny :)
Ostatnio próbuje z mlekiem na noc już 4 razy robiłam butle. Pije tak z 50-60 ml i zasypia. Czasem mu najpierw cyca daje i podmieniam :) może jutro w dzień na drzemke spróbuję.
Misia tyle że na receptę. Tak na strusia. Syrop i krople do oczu.

Artur też udaje kaszel :)
1525896609829.jpg

Załączniki

• 1525896609829.jpg
    1525896609829.jpg
    705,8 KB · Wyświetleń: 485
reklama
Emol Dicortineff to steryd, a syrop też starszy miał kiedyś na podejrzenie alergii własne
Ps ładny brzuszek :)

Oczy strasznie mu ropa zaszły więc to zalecila. Ale powiedziała że jak już czerwone nie będą mam zmniejszyć częstotliwość wkrapiania. Teraz jest 3x1 kropli, a potem ma być 2x1

Co do brzucha to 19 tc więc już widać. Jeszcze z 1,5 tyg temu można było mieć wątpliwość czy się nie spaslam. Ale teraz ciążowy.

Dziewczynki, Kuba od 2 dni jest mega marudny. Nie musze sie z nim bawic, ale jak tylko wyjdę to jest plavz i krzyk. Czasem nawet jak tylko wstane i ruszę sie w kierunku drzwi.
Myślicie ze to moze byc skok/lek separacyjny itp?
Zawsze wymagał atencji, ale etap ze płacze jak wychodzę myslalam, ze juz za nami...

Ehhh No wladnie zaczęłam sie gubić w tych skokach, bo juz trudniej liczyć tygodnie [emoji23]
Oby to to. Bo kurde zlobek juz niedługo, a ja mam wrazenie,ze on zamiast soe ode mnie odsuwać to sie zaczal bardziej przywiązywać. Co jest urocze, ale na dluzsza metę bedzie dla niego złe.

Słuchajcie- te ktore używają smoczków- kiedy i w jaki sposob planujecie je zabrać?

reklama
Hej, hej po dluzszej przerwie :-)

Emol - przerabane z ta alergia. Moja Kalina ma syrop contrahist. A probowalas kropelki fenistil?
Przykro mi, ze maly tak sie meczy :-(

Ola - u nas tez etap trwa chyba z miesiac. Nie moge nawet od niej odejsc... Nie ryczy jedynie gdy jest zainteresowana jakims nowym miejscem, ktore zwiedza i ma mnie wtedy w powazaniu [emoji23].

Maziajka - ale kruszynka z Jagody [emoji4]. Powodzenia na szczepieniu. Ja mam zalegle z lutego wzw, za 2 tyg Jaga ma szczepienie (na 9 lat), wiec i Kaline zabiore z soba, i sprobuje z obiema zalatwic temat.

Mmag, Misia - ja tez mam kaszlaca aktoreczke vel symulantke [emoji16]

Do góry