reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Abed mamy 1 szczura. Tego kupnego a dzisiaj byłam umowiona na adopcje kolejnego. Byłam bo musiałam przesunąć godzinę ale dziewczynie już nie pasowało więc na jutro się umowilam. Ogólnie to będą 2 szczurki, żadnemu nic się nie stało.

reklama
Abed ja w pon byłam u ginki i jednak wzięłam kolejną partię tabsów, tak jakoś stwierdziłam, że skoro nie mam problemu z punktualnością w ich braniu i działanie jest właściwie takie samo jak przy spirali, a przy tym nikt mi nie musi tam na dole nic robić, to na razie przy nich zostanę:) Aczkolwiek mam ten temat cały czas z tyłu głowy, zobaczymy, może kiedyś. Ale dzięki za info:)

Ola, głowa, może to migrena, ja takie bóle miałam w 1 trym ciąży:/

Hymmm dziś chyba coś popada, wieczorem K zostawimy u teściów, a my z L na zakupy spożywcze skoczymy.

W ten tydzień majowy mamy qpę planów, chcemy ogarnąć, umalować korytarz, wyciąć drzewka na działce, przejechać glebogryzarką i zasadzić trawę oraz ogrodzić, a i na reszcie chcemy zająć się odpieluchowaniem K, będzie niezła zabawa:p

Dziś jakieś ćw rozciągające robiłam, bo odc lędźwiowy mnie boli, zaraz kawa, robot posprzątał, L śpi, na obiad sosik, no i tak no, byle by przeżyć.

Aaa i kurde, muszę w końcu kupić prezent dla chrześniaka hymmm.

Chybra a ile chrześniak ma lat?

Wiecie co, odkąd odpuściłam sprawdzanie co 10 min czy Emilka oddycha, w jakiej pozycji śpi, czy jest przykryta itp to śpi pięknie w nocy.Od dwóch tyg jestem naprawdę wyspana, wcześniej jej przeszkadzałam i chyba dlatego tak niespokojne sypiała.
Dziś w końcu udało mi się trochę poprasować bo miałam górę ciuchów.Przez ostatnie kilka dni odkamieniałam żelazko bo już nie dało się prasować i przez te kilka dni wylatywał taki syf, że szkoda gadać.Jeszcze mi dużo zostało ale przynajmniej bodziaki poprasowane bo już nie miała ani jednego.

Misia chyba dzisiaj na wczasy leciała - udanego wypoczynku :*

Chybra majówka pełną parą u Was ;) na ile lat ten prezent ?

Kasia super, że noce u Was się poprawiły :) ja nie prasuje w ogóle ;)

My dzisiaj kupilismy wczasy i lecimy za tydzień w sobotę na Korfu :)
Iga sobie już drepta po mieszkaniu powoli, z zabawek lubi duże maskotki, klocki,żółwia na baterie, no i kable ładowarki słuchawki :D a najbardziej lubi książeczki oglądać i słuchać jak ktoś jej czyta :)

Udanych wyjazdów majowkowych :) my jak pogoda dopisze będziemy na działce odpoczywać ;) i do znajomych pojedziemy :)

Kasia jestem Jego chrzestną i to prezent na komunię czyli tak na 8 lat.
Widzisz, Ty przestałaś się stresować to i dziecko ładnie śpi:)

Ewella wow super wyjazd się szykuje:) Zazdro tego dreptania.

Dzisiaj miałam wizytę ale chyba z nazwy. Jak chodziłam do mojego prywatnie to było ok a teraz jak tylko na NFZ to chyba się obraził. Kolejna wizyta i znowu nie zrobił usg. Rozumiem raz ale teraz znowu? Nawet na samolot mi nie kazał siadać. dał skierowanie na badania i kolejna wizyta 22+6 czyli za późno na polowkowe bo dzidzia w brzuchu jest większa niż termin usg. Więc znowu muszę iść prywatnie. -.-
Szczurki właśnie zapoznają się w brodziku kabiny prysznicowej (jak narazie kilka razy walczyli, ale krew się nie Polala) tak poleciła ta Pani opiekunka z domu tymczasowego. Więc robię jak mowila

Ostatnia edycja:
Ewella90 - gratulacje dla Igi! Super, że już chodzi.

Chybra - moja chrzesnica też ma komunie. My dajemy pieniądze bo wiemy, że chce kupić sobie coś większego. Bardziej zastanawiam się co kupić jej na pamiątkę.

Poranna burza...mojego.meza tez chrzesnica ma komunie. Kupilsmy zlote.kolczyki i druga polowe kasy w koperte. Ona ma brata blizniaka..wiec kazdemu wlozymy po rowno zeby nie wydzielac ze temu mniej ..temu wieciej.
Swoja droga wychodzi wiecej kasy niz na slub sie daje w prezencie

Dziewczyny zazdroscze Wam tych wakacyjnych wylotow. Ja sie boje z malymi. Chyba niepotrzebnie...no ale co zrobic. Ile czasu trwa wyrobienie dowodu dla dzieci ??

Emol...przykra tabsytuacja z Twoim ginem. Swoja droga jak mogl wogle Cibie nie zbadac. I po co placic Zus jak i nic z tego nie. Lekarz powinen tak samo prsyjmowac na NFZ jak prywatnie.

Ewella z jakiego biura korzytasz przy zakupie wycirczki (chodzi mo o Tui itd ??)

Chybra moja corka.jeszcze nie wstaje wiec chodzebia inbym dzieciaczkom tez.mozna tylko pozazdrosci i poczekac az nasze rozppczna ten etap.

Juz piatek...trzeba sie ogarnac. Posprzatc i.majowke rozpoczac.

reklama
Moja chrześniaczka cale szczescie za 4 lata ma komunie, ale teraz to co sie daje w prezentach jest przerazajace. Chyba cala wyplate bede musiala odlożyć na to.

Nasze plany majowkowe to jedziemy ogladac i wyceniac kuchnie, moze jakies sprzety do kuchni wybierzemy i panele. A jakie macie pralki? chodzi mi o takie czy macie z np 15 minutowym programem prania? Bo ja bym chciała taka zeby byl jakis mega krotki program do przeprania koszulek, polecacie cos?

Emol podziwiam, male dziecko, zaraz drugie i jeszcze 2 szczury !!!!

Do góry