reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol super wyglądasz :) już taki duży brzuszek :)

Chybra ja też dzisiaj sama, Zuzia już wykąpana i właśnie zasypia. Jak zaśnie to sobie zrobie jakąs dobrą kolację no i też się skuszę na małe piwko.

Pochwalę się, wiem że dla większości z Was to już norma, ale ja się mega cieszę, Zuzia od poniedziałku siada sama :)

reklama
Hej dziewczyny.

Na poczatku dla wszytkich dzieciaczkow grattulacje..za.postepy male i duze ktore ciesza i raduja.
Beatka582...moja sama jeszcze nie.siedzi...wiec tym bardziej rozmumie Twoja radosc.

Emol..pieknie wygladasz. Sukienka sliczna.

Dziewczyny.chyba jestem dziwna ale ja piwa nie lubie. Czy to z alkoholem czy bez

A u nas oprocz dziwnego pelzania mala ani nie stoi ani nie siedzi. Wczoraj znalalam.pierwszego zabka...wiec oby wyszedl kolejny i to bylo przyczyna furczenia w nosku i pokaszliwania bo juz pinad 2 tyg sie meczymy. Katar splywa tylko po gardla ale osluchowo czysta itd. W poniedzialke ide do przychodni w sparawie szczepienia bo mamy zalegle ostanie dawki...ale przez ciagle choroby nie ma tego kiedy zakonczyc.

My w tym roku na wakacje tez nad polskie morze chcemy pojechac...plan na czerwiec aby unikac tlumoe na plazy. Boimy sie zagaranice poleceiec mimo ze bez dzieci to bywlaismy na takich wkcjach...ale chyba allinclusive z 2 dzieci to juz nie bedzie to samo

Wszytkim.zyczymy udanej niedzieli. I dlugiej.dziejszej noc

Dzięki dziewczyny o info w sprawie amarantusa.
Kylesa extra się czyta, bardzo proste, zrozumiałe słownictwo.Polecam:)Mnie też się tęskni do ciąży ale z dwójką dzieci 12 godz dziennie...?Chyba nie[emoji16]
Chybra teraz stroje jednoczęściowe są naprawdę piękne i sexi:) kiedyś jednoczęściowy kojarzył się tylko z basenem hehe i w życiu bym nie kupiła:) tzn tylko na basen:)

Beatka gratuluję siadu Zuzi:)
Jenny ja też nie lubię piwa.Wolę dziwne rzeczy jak likiery i wina.
Byliśmy dziś wycieczce, młoda padła jak mucha.Ciekawe jaka noc będzie bo poprzedniej nie spaliśmy nic a nic.

Mmag dziękuję. Jak dzieci kuzynki się sprawowały?

Kylesa najlepszego dla Szymcia.
Moja Maja też się długo nie obracała.
Co raz bardziej jestem przekonana że jest HNB, podobno nie ma rady i trzeba iść na żywioł. Muszę coś poczytać.
Napiszę na priv.
Oj też uwielbiam być w ciąży, ale ja już swoje "odciążowałam":-D

Pola dziękujemy.

Kasia no muszę się coś doedukować, tylko kiedy ja miała bym czytać?
Emilka na pewno się przyzwyczai do tych zajęć, nie poddawaj się.

Emol ładnie wyglądasz. Wiadomo już jaka płeć?
Zdrówka dla Artura.

Linoone fajnie że wyjazd się udał, no i pogoda dopisała.

Chybra grunt to udane zakupy.

Ewela zazdraszczam posprzątanego mieszkania. Zakupy udane?

Beatka brawo dla Zuzi.

Kurcze obudziła mnie ta moja panienka już dwa razy i nie potrafię zasnąć.
Jeszcze ciągle mi się wydaje że ktoś mi po dom chodzi i nadsłuchuję. Chyba mi odbija???

Dziewczynki gratuluje sukcesów u dzieciaczków!

Jurata... bylismy tam na sylwestra jak byłam w ciazy [emoji7]

I w wakacje przed ciaza. Wtedy złapałam tam kleszcza :/ a właściwie on złapał mnie...

Dziewczynki; mam takie pytanie do tych, których dzieciaczki maja juz zeby na gorze i na dole:
Czy na samym poczatku jak te ząbki juz sie wybiły, to waszym dzieciom zdarzało sie nimi pocierać o siebie? Tak zgrzytać?
Bo Kuba te górne ma juz takie dłuższe troszke i dzisiaj zaczal nimi zgrzytać, obijać itpZ nie cały czas tylko raz na jakis czas. Wydaje mi sie, ze z ciekawości i takiego doświadczania, ale nie warto zapytac, zeby mie dopuścić do nawyku ;)

reklama
Aniek byllam na prenatalnych nie u swojego wiec tamyen powiedzisl ze nic nie widzi ale wczesniej mowil ze pieknie ulozony i wszystko widac wiec sam sobie zaprzeczal. 26 ide do swojego na nfz ale ze nie zrobil mi prenatqlnych przez brak sprzętu to lekko wymusze że miałam mieć ostatnio ale nie miałam to niech mi teraz płeć sprawdzi. Myślałam że widzę chłopaka ale teraz coraz bardziej dochodzę do wniosku że jakby był chłopak to byłaby widać jak za 1 razem.

Do góry