reklama
Chybra
Fanka BB :)
K zgrzytał zębami. A i teraz czasem to robi.
Noo ja w obu ciążach się czułam cudownie, tzn fizycznie, bo psychicznie było ciężko
No mój wrócił ok 23:30 pijany jak bela i poszedł do góry i jest tam cały czas. A ja jak zombi, chłopaki się często budzili i ja już tak w międzyczasie nie umiałam zasypiać. No ale cóż, nie wiem kiedy następnym razem wyjdzie
A ja wczoraj robiłam pierwszy raz domowy krochmal i dodałam go do kąpieli Leosia, bo nie podoba mi się ta Jego dupka. No i wydaje mi się, że mu pomogło Może dziś też mu zrobię. Do tego dziś3 dzień daję mu Smektę, ale nie wiem czy ona coś daje. Jutro dicoflor chyba zapodamy. Wnerwiają mnie te qpy co chwilę.
Noo ja w obu ciążach się czułam cudownie, tzn fizycznie, bo psychicznie było ciężko
No mój wrócił ok 23:30 pijany jak bela i poszedł do góry i jest tam cały czas. A ja jak zombi, chłopaki się często budzili i ja już tak w międzyczasie nie umiałam zasypiać. No ale cóż, nie wiem kiedy następnym razem wyjdzie
A ja wczoraj robiłam pierwszy raz domowy krochmal i dodałam go do kąpieli Leosia, bo nie podoba mi się ta Jego dupka. No i wydaje mi się, że mu pomogło Może dziś też mu zrobię. Do tego dziś3 dzień daję mu Smektę, ale nie wiem czy ona coś daje. Jutro dicoflor chyba zapodamy. Wnerwiają mnie te qpy co chwilę.
Aniek doskonale rozumiem że trudno znaleźć czas na cokolwiek, zwłaszcza że ty jeszcze jesteś typem, który za dużo sobie na głowę rzeczy bierze.No i tak jak pisałam kiedyś gdy sie ma więcej dzieci i żadnej pomocy to kiepsko.Ja czytam po 15min dziennie heh nie mam wogóle dla siebie czasu, nawet żeby poćwiczyć.Już raz wydawało się że się wkręciłam w ćwiczenia bo robiłam to przez 2 tyg ale młoda mi nie daje, popatrzy z ciekawością przez 10 min i zaczyna jęczeć, ryczeć itd a plecy wołają o pomoc bo jest z nimi coraz gorzej.
Ola W ja nigdy nie miałam pms ale teraz, tak mi się wydaje, że mam.Muszę to poobserwować przez kilka cyklów.
Ola W ja nigdy nie miałam pms ale teraz, tak mi się wydaje, że mam.Muszę to poobserwować przez kilka cyklów.
Szymek właśnie zaczął zgrzytać dzisiaj [emoji23]Dziewczynki gratuluje sukcesów u dzieciaczków!
Jurata... bylismy tam na sylwestra jak byłam w ciazy [emoji7]
I w wakacje przed ciaza. Wtedy złapałam tam kleszcza :/ a właściwie on złapał mnie...
Dziewczynki; mam takie pytanie do tych, których dzieciaczki maja juz zeby na gorze i na dole:
Czy na samym poczatku jak te ząbki juz sie wybiły, to waszym dzieciom zdarzało sie nimi pocierać o siebie? Tak zgrzytać?
Bo Kuba te górne ma juz takie dłuższe troszke i dzisiaj zaczal nimi zgrzytać, obijać itpZ nie cały czas tylko raz na jakis czas. Wydaje mi sie, ze z ciekawości i takiego doświadczania, ale nie warto zapytac, zeby mie dopuścić do nawyku
[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny jak karmicie mlekiem z butli? Tzn w jakiej pozycji jest dziecko? Moze głupie pyt, ale astanawiam sie czy jeszcze trzymacie w półsiadzie czy dziecko leży i samo pije. Jak to wyglada?
Kiedy planujecie zrezygnować z butelki na rzecz kubka?
I ts ktore stosują juz kubki- jakies rady? CZy któraś stosowała doidy cup i ile trwała nauka picia?
Iiii jakies rady na picie ze słomki?
Dziewczyny jak karmicie mlekiem z butli? Tzn w jakiej pozycji jest dziecko? Moze głupie pyt, ale astanawiam sie czy jeszcze trzymacie w półsiadzie czy dziecko leży i samo pije. Jak to wyglada?
I ts ktore stosują juz kubki- jakies rady? CZy któraś stosowała doidy cup i ile trwała nauka picia?
Na temat butli to ja niestety nie wypowiem się. Ale my teraz uczymy się pić że słomki. Na takim soczku z Rossmana. Sok jest z Hippa i zawiera 1/3soku jabłkowego i 2/3wody jest więc bardzo rozcieńczony. Szymek na początku nie jarzyl co z tym robić i gryzł słomkę. I wtedy trzeba zabrać mu to z buzi i spróbować znowu. Można trochę pocisnac kartonik żeby sok do niego doszedł i powinien skumać że należy pociągnąć przez słomkę. Trzeba próbować codziennie. Za którymś razem się nauczy.[emoji23][emoji23][emoji23]
I podobno super jest B.box. chce go kupić po wypłacie [emoji41]
A propos kubka to mamy też Avent 360 stopni i jest fajny, bo pije się jak z normalnego kubka (prawie) a nie da się za bardzo rozlać. Doidy jeszcze nie próbowałam niestety. Muszę kupić.
Chybra
Fanka BB :)
Jezzzu dwa porody mi się śniłyMasssakra.
U nas raczej od początku L sam je, no czasem podchodzę i Mu pomagam, na dobranoc Go tylko przytulam aby usnął.
Oprócz tego pije wodę w niekapku. Nie wiem. Nie myślę o jakieś słomce, może kiedyś przy okazji L spróbuje
Rany aleśmy odespali uhuhu aż mi szumi w głowie. No nic. Skoczymy dziś tylko na rehab i tyle.
U nas raczej od początku L sam je, no czasem podchodzę i Mu pomagam, na dobranoc Go tylko przytulam aby usnął.
Oprócz tego pije wodę w niekapku. Nie wiem. Nie myślę o jakieś słomce, może kiedyś przy okazji L spróbuje
Rany aleśmy odespali uhuhu aż mi szumi w głowie. No nic. Skoczymy dziś tylko na rehab i tyle.
Ja mam taki bidon że słomką i mój tylko z takiego na razie pije. Ale on tylko wodę, żadnych soczków. Mój 3 dni uczył się pić że słomki, próbował gryźć, ale w końcu załapał bidon ma zawsze około siebie, więc dość często sobie popija. Mam nadzieję że dzięki temu wyrobi sobie nawyk picia wody
Kylesa, ja mam właśnie bboxa. Nie jest najtańszy, ale polecam bardzo! Nic się nie wylewa, można pić w każdej pozycji, jest super
Ja kupiłam internetowobw empiku w promocji
Chybra, dobry sen
Kylesa, ja mam właśnie bboxa. Nie jest najtańszy, ale polecam bardzo! Nic się nie wylewa, można pić w każdej pozycji, jest super
Ja kupiłam internetowobw empiku w promocji
Chybra, dobry sen
reklama