reklama
pumelova
Fanka BB :)
U mnie wypróbowane wszystkie domowe sposoby i pomogła kuracja z lecytyny, poniżej wrzucam od cdl rozpisane jak brać. Miałam przekluwane nawet i nie pomogło a lecytyna pomogła[emoji4]Dziewczyny, czy któraś miała zatkany kanalik piersiowy? Czy coś pomogło? Potwornie boli podczas karmienia. Przykładam soda i nie pomaga.
Monti aa no to bez problemu dacie radę[emoji4] super[emoji4]
Załączniki
Hej,
Dziewczyny,nie odzywam się bo u nas chorobowo... przed świętami zaczęliśmy maraton od najstarszej do najmlodszej i jeszcze ja i maz. ..tydzień pochodziły i dzisiaj z najstarsza byłam u pediatry potwierdzić ospę także znowu w domu no i zapewne średnia i najmłodsza też dostaną... załamana jestem
Mam nadzieję że U Was wszystko dobrze
Dziewczyny,nie odzywam się bo u nas chorobowo... przed świętami zaczęliśmy maraton od najstarszej do najmlodszej i jeszcze ja i maz. ..tydzień pochodziły i dzisiaj z najstarsza byłam u pediatry potwierdzić ospę także znowu w domu no i zapewne średnia i najmłodsza też dostaną... załamana jestem
Mam nadzieję że U Was wszystko dobrze
Madzik zdrowka dla Was
Ola w super że Kubie się podobało
Mój też dziś jakoś bardziej marudny ;-) to chyba na 9 mc bo dziś kończymy. Nie ma zębów, waży 7.300g i ma 70.5 cm raczkuje, staje przy wszystkim, a schody ulubione miejsce ;-)
Mój też dziś jakoś bardziej marudny ;-) to chyba na 9 mc bo dziś kończymy. Nie ma zębów, waży 7.300g i ma 70.5 cm raczkuje, staje przy wszystkim, a schody ulubione miejsce ;-)
pumelova
Fanka BB :)
Idziemy łeb w łeb! Wszystkiego dobrego dla naszego blizniaka[emoji173] 70 cm 7220 dziś ważona[emoji16] ino starsza ale zebolki przez tydzień wyszły 3 więc i wy się doczekacie[emoji173]Madzik zdrowka dla Was
reklama
U nas biegunka od niedzieli. Wczoraj już było dobrze a dzisiaj na nowo. Podaję jej ertanol i doktorka przepisala smecte ale z tym to ciezko jej podać. Apetyt ma, brzuszek nie boli więc nie wiem czy to jakaś jelitowka czy na ząbki. Powoli już raczkuje ale jeszcze czuje się niepewnie i boi się. Coraz częściej wypiera się na wyprostowanych nogach i próbuje wstawać przy wszystkim. Kurcze w domu ogarniam cokolwiek jak ona śpi w dzień albo wieczorem, w ogóle nie mogę wyrobić się z niczym.
Pumelova, Abed wszystkiego dobrego dla Waszych kruszynek z okazji 9 miesięcy.
Dziewczyny ale macie fajnie z tymi zajęciami dla dzieciaczkow. U mnie w okolicy niestety nie ma nic takiego a do Wawy sama nie odważne się pojechać, może w wakacje jak już będzie troszkę większa to zrobimy sobie jakiś wypad do stolicy.
Pumelova, Abed wszystkiego dobrego dla Waszych kruszynek z okazji 9 miesięcy.
Dziewczyny ale macie fajnie z tymi zajęciami dla dzieciaczkow. U mnie w okolicy niestety nie ma nic takiego a do Wawy sama nie odważne się pojechać, może w wakacje jak już będzie troszkę większa to zrobimy sobie jakiś wypad do stolicy.