reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Chyba gratulacje! Super super, dasz radę!
A na biegunkę u nas Artur dostal od pediatry dicoflor. On nie jest na receptę. A przynajmniej już pupę ma ładniejsza i nie brudzi codziennie 5 bodziakow których potem doprac nie mogę.

Ooo właśnie my też dicoflor dostaliśmy 2x5 kropli.
Od innego lekarza jak nie przejdzie to mieliśmy inne zalecenia ale to muszę odszukać te zalecenia jak cos

Judith super że jedziecie nad morze[emoji173] wszędzie fajnie się wyrwac od tej rutyny.

Chybra no to świetnie że ćwiczenia dają efekt [emoji173]

Monti no właśnie u nas jest tak że jak się przebudzi to działa cyc albo na rękach ze smokiem. Mnie nie było jakoś długo, bo o 20 wróciłam nakarmic i potem imprezka- miałam być do 2 ale już mbie tak nogi bolały (szpilki) że po północy się zwinelam[emoji23] a daleko Masz ta impreze? Możesz wrócić nakarmić w nocy i wrócić na imprezę od biedy.

Mojej banany średnio smakuja. Najbardziej do tej pory to jej smakuje mango i śliwki suszone. I wafle ryżowe [emoji16]

Ja dicoflor podaje cały czas, fajny jest.
Warto wybrać probiotyk odpowiedni do tego co się dzieje, poniżej wrzucam które szczepy na co sa [emoji4]

Sorry za spam ale tam nie umiem załączyć
Screenshot_20180412-080854.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180412-080854.jpg
    Screenshot_20180412-080854.jpg
    108,2 KB · Wyświetleń: 658
Hej

Ja jakos tez wypadlam z forum .Pogoda ladna to i wiecej sie chce zrobic czy wyjsc.
Do tego Jagoda mega lobuz oczy w D trzeba miec...no nic najwyzej bede dziennie melise pic.

Aim ja juz bylam w pracy ale tylko dorywczo chodze z tym , ze od razu na kolkanascie h .Ostatnio 15.

Judith zazdroszcze morza!!

Odstawienie cyca w nocy jest teudno nie ma co gadac.Moja tez sie budzila co chwila na cyc.Teraz na szczescie juz jej to przeszlo...ale latwo nie bylo.Co prawda budzi sie 1-2 razy ale zje i kima dalej.

Ja monitora oddacheu nie mialam.Ale mamy kamerke i nie raz sie w nia wpatrywalam czy oddycha teraz juz mi to przeszlo i mniej schizuje.

Jagoda- jak przystalo na Jagode uwielbia owoce potrafi zjesc kisc winogron albo pol opakowania malin, borowek czy truskawek.Banana tez wciaga chetnie ale jej nie daje bo zaparcia powoduje.

Pumelova super! Dzięki, bo to przydatne!

Serio banan powoduje zaparcia? Na Kubę działa spoko :D

Podaje mu żelazo, bo tak kazała pediatra i powiem Wam, ze nie ka zatwardzeń powodujących dyskomfort, ale jednak wyproznia sie mniejsza ilością i bardziej zbita. I nie wiem jaki owoc najlepiej podziała, zeby to teoche rozluźnić?

Trzymajcie kciuki, zeby kawaler zachował sie dzis godnie, bo z przyjaciolka jedziemy do naszego miejsca pracy (przedszkole), wiec bedzie duzo dzieciaków, duzo hałasu i chaosu ;) a chciałybyśmy tam pobyć z godzinkę/dwie ;)
W razie dramatu biorę wózek i z nim bede spacerować. Ale wierze, ze bedIe ok [emoji173]️
Ale stres jest ;p bo to pierwsze takie wyjscie. Jednak centrum handlowe czy 4 dzieci wokoło to troche co innego niz przedszkole

Pumelova super! Dzięki, bo to przydatne!

Serio banan powoduje zaparcia? Na Kubę działa spoko :D

Podaje mu żelazo, bo tak kazała pediatra i powiem Wam, ze nie ka zatwardzeń powodujących dyskomfort, ale jednak wyproznia sie mniejsza ilością i bardziej zbita. I nie wiem jaki owoc najlepiej podziała, zeby to teoche rozluźnić?

Trzymajcie kciuki, zeby kawaler zachował sie dzis godnie, bo z przyjaciolka jedziemy do naszego miejsca pracy (przedszkole), wiec bedzie duzo dzieciaków, duzo hałasu i chaosu ;) a chciałybyśmy tam pobyć z godzinkę/dwie ;)
W razie dramatu biorę wózek i z nim bede spacerować. Ale wierze, ze bedIe ok [emoji173]️
Ale stres jest ;p bo to pierwsze takie wyjscie. Jednak centrum handlowe czy 4 dzieci wokoło to troche co innego niz przedszkole
Powodzenia, daj znać jak było [emoji4][emoji4]
tapatalk_1516815305634.jpeg

Załączniki

• tapatalk_1516815305634.jpeg
    tapatalk_1516815305634.jpeg
    50,9 KB · Wyświetleń: 1 815
reklama
Do góry