reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola w a nie myślałaś żeby pójść na wychowaczy i wziąć sobie jeszcze jakieś dziecko do opieki albo dwa? coś zarobisz i Kubą się zajmiesz, ja otym myślałam jak po starszym nie mogłam znaleźć pracy

Napolka mój wstał o 5.30 i już nie usnął

reklama
Pola@- czytam obecnie „nie” z miłości- nawet fajna, w kolejce czeka „jak mówić, żeby maluchy nas słuchały”, „wychowanie bez porażek- w praktyce”(chociaż uważam że nie istnieje coś takiego) oraz „trudne emocje u dzieci”

Kasia_831- zaraz wyślę, nie obrażam się. Przecież nie macie takiego obowiązku :biggrin2:

Abed- ciekawe skąd nasze dzieciaczki mają tyle energii, żeby się tak wcześnie chciały bawić.

Dzięki za emaila- wysłałam, jak mi dojdzie ta książka którą zamawiałam i będzie coś ciekawego w niej to porobię fotki i też prześlę.;)
Jutro urodziny mojej mamy, zamówiłam jej tort "dla krawcowej" ciekawa jestem jaki zrobią :)

Abed nie myslalam. Nie jest to głupie, ale ryzykowne troche. Bo moge tyle kasy nie dostac, a potrzebuje na spłatę kredytow

Jakby któraś mi podesłała tego maila to byłoby super, bo gdzies go zgubiłam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Napolka widzę, że mamy takie same zainteresowania książkowe:) też czytam aktualnie Nie z miłości i mam jeszcze kilka innych książek, które kupiłam sobie w Polsce. Jak zrobiłam sobie listę co bym chciała przeczytać to po podliczeniu wyszło mi ponad 400zł hehe Narazie więc kupiłam tylko 5 książek.Podoba mi się podejście Jespera Juula.

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W rozumiem. Ale to nie zarobisz więcej niż tyle ile weźmie niania? Bo Tak to zrozumiałam.

Emol rozumiem:) życzę Ci żebyś nie miała żadnych przykrych ciazowych dolegliwości;-)

Judith noo fakt, problemów nie ma. Na każdy problem jest CDL tylko nie ważne że nie każdy będzie wydawał na to kase:/ byłam przez chwilę w grupie na fb o kp ale masakra jakas, przeszłam do "karmienia piersią bez fanatyzmu".
Mleczne wsparcie też mi się podoba, dużo tam czytałam o dietach eliminacyjnych i probiotykach chyba.

Pola no to oby coś to dało że tyle wydalas:D my też robiliśmy ige całkowite ale nie wiem jakie wyniki były bo mi tylko lekarz przez telefon powiedział że mleko wyszlo.

Napolka wysłałam ci maila na priv ale widzę że Kasia tez.
W takim razie musiała to być biegunka poantybiotykowa:) podawaj probiotyk do końca opakowania nawet jak skończysz antybiotyk:*

Moja wstaje o 6 rano codziennie bo mąż ja budzi [emoji17] potem kima koło 8-9

Ja czytam nowa millenium, dostałam we wrześniu i w końcu czytam. ;P

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova nie rozumiem pytania :D
Niania do mojego dziecka? Nie No w takim wypadku wole zlobek, zeby miał kontakt z dziećmi, jesli i tak na siedziec z jakas obca baba... nie mam zaufania do niań. Mam wrazenie, ze dziecko sobie, a ona tylko pilnuje, zeby sobie krzywdy nie zrobiło. W żłobku rzynakmbiej ma kontakt z rowiesnikami

Ola w chyba raczej chodzilo o to że bierzesz kolejne dziecko do opieki i sama kasujesz jak niania [emoji6]

Pumelova ja wydałam hajs na 3 cdl i one postawiły na mnie krzyżyk [emoji23][emoji85][emoji85]

My dziś rozpoczynamy z P ciche dni. Ciekawe jak to się skończy.

Miłego weekendu dla Was, bo dla mnie nie będzie na pewno [emoji53]

Beatka ja dopiero niedawno zaczęłam czytać, po południu kiedy śpi.
Pumelova moja mama zadała mi ostatnio pytanie w sprawie millenium.Jak to jest możliwe że jest nowe skoro autor już zmarł jakiś czas temu.....?

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola Napisalas:
Jak mam wracac opiekować sie innymi dziećmi po to, zeby moc placic konus za opiekę nad moim.... (No i plus zeby miec na spłatę kredytów) to to dobija.

Ale dopiero jak to odnalazłam to widzę że plus.kredyty:D

Judith to szkoda tylko tej Twojej kasy skoro tak.pomogly:/ A co było powodem jeśli mogę spytać? Hormony, czy jakieś mechaniczne trudnosci?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry