Asia śpi więc na raty spróbuję czytać i odpisać
Joannaa24- u nas łóżeczko na średnim poziomie, ale mała już zaczyna się podnosić i klękać, na razie się wstrzymujemy jak wstanie na nóżkach to opuścimy całkiem bo na razie podnosi się sporadycznie
Kasia_831- może to ząbki? U nas na razie nic nie ma ale kup też było wczoraj 5- a zazwyczaj jest jedna… jeśli chodzi o posiłki to u nas, około 6 porcja mleka 150 ml wody (+ 5 miarek mleka), około 10 porcja kaszki 150 ml, po 4 godzinach czyli koło 14 obiadek 125g po 16 deserek pół słoiczka czyli około 60 g owoców, o 18 mleko 150 ml, i o 21 mleko 150 ml. Jak na razie te porcje jej wystarczają bo nie domaga się więcej jedzenia i waży tyle ile powinna (dziś była ważona 7,5 kg)
Kylesa- trzymam kciuki, żeby wszystkie wyniki wyszły dobrze
Beatka582- my nie zagęszczamy mleka, my dajemy takie jogurty dla dzieci- pediatra mowiła żeby jeszcze nie dawać takich zwykłych naturalnychi takie dopiero po 1 roku podać, moja je jeden kubeczek 100 ml
Ola W- moja też zupełnie inaczej ma teraz ze snem, tylko dwie krotkie drzemki ma w dzien a wieczorem pada ze zmeczenia jak mucha., my nie dajemy żadnej kaszki do mleka, albo samo mleko u nas, albo kaszka (na mleku przeważnie) ale to wtedy je łyżeczką
Pumelova- współczuję bardzo tych alergii, malutka się umęczy no i ta twoja monotonna dieta…(ja na początku jak karmiłam to jadłam bułkę wrocławską – u nas potocznie „gryzka” była pyszna. Do tej pory bym pewnie jadła gdyby nie chleb mojej mamy) oby szybko z tego wyrosła, SUPER z tymi wakacjami, jak mi się marzy taki wypad za granicę, może w przyszłym roku się uda, w tym roku jak się ułoży wszystko dobrze to może w góry pojedziemy, zatrzymamy się u ciotki męża w Tychach i trochę pozwiedzamy.
Aniek42- super, że wypiła herbatkę, a jaką jej podałaś? Moja tylko soczki lubi (staram się sama robić i mocno rozcieńczam z wodą ale jej to nie przeszkadza) samej wody nie chce, może jakąś herbatkę jej właśnie podam