Hej,
Miki tez do żłobka od września, a w sumie od ostatniego tygodnia sierpnia na integracyjne , mnie ta przyjemność będzie kosztowała 1350 plus wyżywienie 13 pln na dzień. Macierzyński kończy mi się 20 czerwca, później urlop i może jeszcze dwa tygodnie bezpłatne, bo chciałabym od 10 września wrócić. Jeszcze 15 sierpnia na tydzień lecimy na krete, wiec napewno nie wrócę w najgorszym przypadku w wcześniej niz 23 sierpnia
Mamusia z tymi godzinami w zlobkach prywatnych to różnie, musisz popytać czy są pakiety godzinowe.
U mnie główne i pierwsze kryterium to lokalizacja i później odwiedzalam żłobki w okolicy i wybrałam kameralny, dzieci od roku, 15 dzieciaków i 3 opiekunki. Warunki lokalowe ok, tylko nie ma ogródka, ale mają ogromny wózek 6 osobowy i wychodzą na plac obok. Obejrzałam profil fb ,Poczytałam opinie, podoba mi się ze dużo fajnych rzeczy z dziećmi robią, fajny program, sensopkastyka i wrażenie po rozmowie z dyrektorka.
Ola wybrałam ten żłobek Łazuchy, idę jutro miejsce zaklepac i umowę podpisać
Kasia_831 mój też na mnie wisi, nocka znowu okropna, bez komentarza [emoji21] , a jeszcze jak mąż go wziął ode mnie w nocy bo do toalety chciałam to normalnie dziwne, że sąsiedzi policji nie wezwali
Madzik87 oby to był koniec
Emol gratki dla Artura, oczy teraz w okół głowy
OlaW super ten stolik, u mnie Miki niczym nie chce się dłużej bawić niż 2 sek , chyba że kabel od odkurzacza, rzucanie piłeczka to trwa kilka minut, a jak wasze dzieci, macie jakieś zabawki zajmujące na dłużej? Jak tylko znikam za rogiem to jest ryk
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom