reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Judith_ z tego co wiem to dziecku takiemu jak nasze powinno podać się paracetamol, najlepiej w czopku bo szybko działa, a dopiero później coś ibuprofenem. Może następnym razem daj paracetamol

Aha biedna jesteś :( zęby pewnie u starszego mojego tak było

Kylesa ale na jakiej podstawie macie podejrzenia mukowiscytozy ?

pumelova ja sama robię z morela bo mi to w słoiku nie podobał się smak i skład :( ja robioę jabko podgotowuję z morelą susoną niesiarkowaną , mam takie źródło gdzie kupuje ekologiczne pisałam już i blenduję to wychodzi pycha bo można słodkość regulowac morelami :) tak samo robię z suszoną śliwką :)
Spróbuję z jakimś owocem jak Już będzie jeść coś więcej bo.jablko u nas odpada. Dzięki za pomysl:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeny pumelova u nas tatuś musi wiedzieć i na początku mu mówiłam jak z jedzeniem ale teraz sam wie co robić :) no ale ja uczelnia więc nie miał wyjścia.

Maziajka ja kupuję takie ciemne morele niesiarkowane. Są też na bazarach.

Ja was czytam bo trochę mniej czasu przez Artura i sesje mam. Ale skubaniec raczkuje więc już nie mam spokoju. I próbuje wspinac się. Po nas mu idzie nawet ok ale po rzeczach gorzej.

1518978915-923af72993e3ae64-aaaaaa.jpeg

Pumelowa zapomnialam ze wy jabka nie mozecie :( ale same mozesz zrobic jak Maziajka pisze

Emol ladnie :) u nas tez lazenie ale tylko tyle ile mnie widzi :( jak mu znikam to placze

Emol pięknie Artur raczkuje. Grześ ciągle do tyłu, z tym że już ewidentnie na czworaka. Ale cieszę się że jeszcze nie muszę go tak pilnować. Zabezpieczenia jeszcze nie pokupowane żadne. Muszę kilka szuflad zamknąć bo są tam niebezpieczne rzeczy i kilka gniazdek. Kanty zostawiam, musi się uczyć, jo chyba że będzie jakiś ewidentnie mu przeszkadzał.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.
Codziennie was czytam ale z pisaniem krucho.

Mam mega pilna sprawe. Moja corka od kilku dni posadzona na podlodze siedzi bez podpierania. ( zdjecie w galeri). Czy to aby nie jest blad ze ona siedzi ale nie siada samodzoelnie? Obraca sie na brzuch podpiera na lapkach ale nie pelza i nie raczkuje. Czy to dobrze ze posadzona siedzi samodzielnie? Czasem sie pochyla podczas siadu i chwyta zabawke i spowrotem sie prostuje.... Nie wiem co robic. Czy to tak zostawic? Czy poprostu juz jej nie sadzac? Ale na kolanach moich diedzi i w krzeselku do karmienia tez..... No zglupieje z ta moja malo. Poradzcie co robic.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła mamusia cała jestem zaśliniona od tej babki. Ja uważam że to dobrze obalać całe ciasto polewą bo wtedy nie obsycha i jest wilgotne.
Czekolada i kokos [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Koniecznie muszę zrobić ten przepis[emoji7]

Ola olać te poradniki. Jeszcze kilka lat temu królowała teoria poradników o wypłakiwaniu dziecka, a teraz coraz częściej mówi sie, ze to zło.

Emol ale ekstra [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa domyśliłam sie uzasadnienia fizjo :) natomiast ja pierwsze słyszę taka teorie. Absolutnie nie mowie, ze jest błędna, po prosu nie spotkałam sie z czyms takim i chyba nie do konca sie zgadzam. Tzn ślą mnie na tej samej zasadzie moznaby pow, ze ząbkujące dzieci sie gorzej rozwijają.... a wszystkie ząbkują i dla wszystkich jest to nieprzyjemne i w wielu chwilach dzieci o niczym innym nie mysla jak tylko zlapac cos i wsadzić do buzi.
Albo dzieci z kolka.
Uwazam, ze powiedzenie, ze dzieci z alergia die wolniej rozwijają jest teoche na wyrost, ale jak najbardziej sie zgadzam, ze jak dziecku cos doleg/z czyms walczy to jest mu trudniej skupić uwage na czyms innym.

Emol daj mu kilka dni [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith tutaj do 10m dziecko ma czas aby nauczyć się siedzieć.

Misia mój R lubi piec i gotować:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry