reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Judith_ z tego co wiem to dziecku takiemu jak nasze powinno podać się paracetamol, najlepiej w czopku bo szybko działa, a dopiero później coś ibuprofenem. Może następnym razem daj paracetamol

Aha biedna jesteś :( zęby pewnie u starszego mojego tak było

Kylesa ale na jakiej podstawie macie podejrzenia mukowiscytozy ?

pumelova ja sama robię z morela bo mi to w słoiku nie podobał się smak i skład :( ja robioę jabko podgotowuję z morelą susoną niesiarkowaną , mam takie źródło gdzie kupuje ekologiczne pisałam już i blenduję to wychodzi pycha bo można słodkość regulowac morelami :) tak samo robię z suszoną śliwką :)
Spróbuję z jakimś owocem jak Już będzie jeść coś więcej bo.jablko u nas odpada. Dzięki za pomysl:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeny pumelova u nas tatuś musi wiedzieć i na początku mu mówiłam jak z jedzeniem ale teraz sam wie co robić :) no ale ja uczelnia więc nie miał wyjścia.

Maziajka ja kupuję takie ciemne morele niesiarkowane. Są też na bazarach.

Ja was czytam bo trochę mniej czasu przez Artura i sesje mam. Ale skubaniec raczkuje więc już nie mam spokoju. I próbuje wspinac się. Po nas mu idzie nawet ok ale po rzeczach gorzej.

1518978915-923af72993e3ae64-aaaaaa.jpeg

Pumelowa zapomnialam ze wy jabka nie mozecie :( ale same mozesz zrobic jak Maziajka pisze

Emol ladnie :) u nas tez lazenie ale tylko tyle ile mnie widzi :( jak mu znikam to placze

Emol pięknie Artur raczkuje. Grześ ciągle do tyłu, z tym że już ewidentnie na czworaka. Ale cieszę się że jeszcze nie muszę go tak pilnować. Zabezpieczenia jeszcze nie pokupowane żadne. Muszę kilka szuflad zamknąć bo są tam niebezpieczne rzeczy i kilka gniazdek. Kanty zostawiam, musi się uczyć, jo chyba że będzie jakiś ewidentnie mu przeszkadzał.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.
Codziennie was czytam ale z pisaniem krucho.

Mam mega pilna sprawe. Moja corka od kilku dni posadzona na podlodze siedzi bez podpierania. ( zdjecie w galeri). Czy to aby nie jest blad ze ona siedzi ale nie siada samodzoelnie? Obraca sie na brzuch podpiera na lapkach ale nie pelza i nie raczkuje. Czy to dobrze ze posadzona siedzi samodzielnie? Czasem sie pochyla podczas siadu i chwyta zabawke i spowrotem sie prostuje.... Nie wiem co robic. Czy to tak zostawic? Czy poprostu juz jej nie sadzac? Ale na kolanach moich diedzi i w krzeselku do karmienia tez..... No zglupieje z ta moja malo. Poradzcie co robic.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła mamusia cała jestem zaśliniona od tej babki. Ja uważam że to dobrze obalać całe ciasto polewą bo wtedy nie obsycha i jest wilgotne.
Czekolada i kokos [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Koniecznie muszę zrobić ten przepis[emoji7]

Ola olać te poradniki. Jeszcze kilka lat temu królowała teoria poradników o wypłakiwaniu dziecka, a teraz coraz częściej mówi sie, ze to zło.

Emol ale ekstra [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa domyśliłam sie uzasadnienia fizjo :) natomiast ja pierwsze słyszę taka teorie. Absolutnie nie mowie, ze jest błędna, po prosu nie spotkałam sie z czyms takim i chyba nie do konca sie zgadzam. Tzn ślą mnie na tej samej zasadzie moznaby pow, ze ząbkujące dzieci sie gorzej rozwijają.... a wszystkie ząbkują i dla wszystkich jest to nieprzyjemne i w wielu chwilach dzieci o niczym innym nie mysla jak tylko zlapac cos i wsadzić do buzi.
Albo dzieci z kolka.
Uwazam, ze powiedzenie, ze dzieci z alergia die wolniej rozwijają jest teoche na wyrost, ale jak najbardziej sie zgadzam, ze jak dziecku cos doleg/z czyms walczy to jest mu trudniej skupić uwage na czyms innym.

Emol daj mu kilka dni [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith tutaj do 10m dziecko ma czas aby nauczyć się siedzieć.

Misia mój R lubi piec i gotować:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry