reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia dzieki Ci wielkie. Ja juz sie mialam za wyrodna matke! Mala siedzi tak i sie bawi. Nie przewraca sie ani nie kolysze. Ma proste plecki. Sama ja posadzilam w foteliku na pol lezaco to mi sie dzwiglela do siadu. Przenoslam ja na podloge posadzilam i tak juz zostalo....

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Integral tylko sie ciesYc :) j czekam az Kuba usiądzie, bo czasami naprawde bywa ciezko. Karmienie np-juz niedługo musze leżaczek sprzedać, bo bedzie za mały. I nie mam w cyzm go karmić, dopoki nie zacznie siedziec.... a „siedzi” tylko w łóżeczku, pochylony do przodu. Tak to pochylony do przodu bokiem z jakos dziwnie wyciętymi nogami :/ wiec łatwo nie wjst :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Abed lekarka raczej chciała wykluczyć. Z powodu mocno przedłużającej się żółtaczki (2 miesiące), problemów z wypróżnianiem. W sumie tyle.

Emol hihi mały ciekawski Artur [emoji16][emoji7]

Integral moja rehabilitantka mówi żeby nie sadzac.... Czekać aż dziecko samo zacznie z leżenia się podnosić.

Ola no sama nie wiem co o tym myśleć. Niestety u nas jest wolniejszy rozwój fizyczny więc akurat teoria pasuje. Ale cholera wie. Może jest zupełnie z dupy [emoji41]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Chyba w końcu wracamy do życia:) średnia goraczkowala 5 dób A starsza 6 -spędziliśmy w domu 12 dlugichhh dni masakra ...zastanawiam się jeszcze czy iść że starsza na kontrolę bo ma wilgotny kaszel i ewentualnie po zaświadczenie do przedszkola ale boję się że znowu coś złapie
Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze.

Ola, Emol jak patrzę na waszych chłopców to sie nadziwić nie mogę ze tak szybko już ogarniają. Wow!!!
Dziewczyny jak z waszymi dzidziami będzie po macierzyńskim? My we wrzesniu do żłobka.... Chyba. 600zl na miesiac[emoji33]
Ehhh ale wyboru nie ma.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Integral moja też od wrzesnia do żłobka, całe szczęście na sierpień pozwolili mi wziąć urlop i zawsze o miesiąc dłużej w domu. No i od września powrót do rzeczywistości. Jak pomysle że Zuzia będzie w żłobie prawie 9 godzin to mi się płakać chce. Ale wiem, większość dzieci tak ma. Złobek 850 zł ;(

Do góry