reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia dzieki Ci wielkie. Ja juz sie mialam za wyrodna matke! Mala siedzi tak i sie bawi. Nie przewraca sie ani nie kolysze. Ma proste plecki. Sama ja posadzilam w foteliku na pol lezaco to mi sie dzwiglela do siadu. Przenoslam ja na podloge posadzilam i tak juz zostalo....

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Integral tylko sie ciesYc :) j czekam az Kuba usiądzie, bo czasami naprawde bywa ciezko. Karmienie np-juz niedługo musze leżaczek sprzedać, bo bedzie za mały. I nie mam w cyzm go karmić, dopoki nie zacznie siedziec.... a „siedzi” tylko w łóżeczku, pochylony do przodu. Tak to pochylony do przodu bokiem z jakos dziwnie wyciętymi nogami :/ wiec łatwo nie wjst :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Abed lekarka raczej chciała wykluczyć. Z powodu mocno przedłużającej się żółtaczki (2 miesiące), problemów z wypróżnianiem. W sumie tyle.

Emol hihi mały ciekawski Artur [emoji16][emoji7]

Integral moja rehabilitantka mówi żeby nie sadzac.... Czekać aż dziecko samo zacznie z leżenia się podnosić.

Ola no sama nie wiem co o tym myśleć. Niestety u nas jest wolniejszy rozwój fizyczny więc akurat teoria pasuje. Ale cholera wie. Może jest zupełnie z dupy [emoji41]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Chyba w końcu wracamy do życia:) średnia goraczkowala 5 dób A starsza 6 -spędziliśmy w domu 12 dlugichhh dni masakra ...zastanawiam się jeszcze czy iść że starsza na kontrolę bo ma wilgotny kaszel i ewentualnie po zaświadczenie do przedszkola ale boję się że znowu coś złapie
Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze.

Ola, Emol jak patrzę na waszych chłopców to sie nadziwić nie mogę ze tak szybko już ogarniają. Wow!!!
Dziewczyny jak z waszymi dzidziami będzie po macierzyńskim? My we wrzesniu do żłobka.... Chyba. 600zl na miesiac[emoji33]
Ehhh ale wyboru nie ma.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Integral moja też od wrzesnia do żłobka, całe szczęście na sierpień pozwolili mi wziąć urlop i zawsze o miesiąc dłużej w domu. No i od września powrót do rzeczywistości. Jak pomysle że Zuzia będzie w żłobie prawie 9 godzin to mi się płakać chce. Ale wiem, większość dzieci tak ma. Złobek 850 zł ;(

Do góry