reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola współczuję wieczoru w takim razie. Kto ma siły na kłótnie przy małym bąblu.
Z pijanym facetem nie ma co dyskutować. Okropnie z tym smogiem, nawet nie możesz wyjść odreagować - u nas dziś 500%.
My czasem się tak klocilismy że byłam tak wnerwiona że potem mam.ciche dni- po prostu nie mam ochoty z nim gadać i nie gadam. Dawno nie było tak, przy Agatce nie mam głowy do czego innego.
Pouklada się:* idź do drugiego pokoju:)

Moja ważyla ostatnio niecałe 7, nadal nosi 68[emoji23]

Linoone też bym miała z tym problem więc mam nadzieję pójdę do pracy w terminie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Ola W ja mojego też nie mam ochoty dzisiaj widzieć bo wczoraj też mnie ostro wkurzył. Tyle że on jest taki że się nie kłóci,co sprawia że jeszcze bardziej czuje sie ignorowana...Generalnie nie odzywam się do niego.

My chorujemy dlatego się nie udzielam :/ średnia od wtorku goraczkuje...W piątek byłyśmy u pediatry i niby osluchowo czysta no ale jutro znowu idziemy bo to za długo:( do tego najstarsza też gorzej kaszle i też gorączkę dostała dzisiaj i ja też cała noc się trzeslam,gorączką i z nosa leci jak z kranu :(

Ola W.moj po klotni zachowuje sie tak samo jakby mnie nie bylo obok.
Zawsze mnie to mega wkurza.

U nas waga 7700g i 72cm.
Ciuchy to rozne ma bo co firma to i rozmiar inny. Z pinokio np.mamy 80 a z lidla 68.

Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Poszłam do drugiego pokoju. Ba, nawet spałam
W drugim pokoju. Konkretnie u syna ;)
Ale chetnie bym sie przewietrzyla. Niedtety smog. A maz ma kaca. Wiec nie zostawię mu dziecka. Z 1 str powinnam, a co tam, niech ma, niech sie zajmuje. Trzeba było nie chlac.
Ale z 2 nie bede sie na nim odgrywać kosztem Kuby. On nie jest niczemu winien.
Natomiast mnie głowa boli niemiłosiernie. Kawy nie pomogły.

Mam nadzieje, ze jutro da sie wyjsc, bo chociaz maz idzie do pracy, to ja juz mam dosc siedzenia w 2 pokojach. A i dla Kuby jest to męczące i nudne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rany jaki rozstrzał rozmiarowy między maluchami:laugh2: L nosi 74 i już wchodzi w 80. I w ogóle dziś mu czapkę kupiłam, bo obecną ma taką obciśniętą i ma taką dużą bańkę, że kupiłam mu na 18 m-cy:-p
A tak w ogóle to sprzedałam na olx pierwszą paczkę ubranek po chłopakach, rozm 56 i 62, z jednej str fajnie, bo nie będą mi zalegać, a z drugiej czułam jakby część mnie umarła na prawdę i przypominam sobie jak jeszcze byłam z K w brzuchu u góry w małym pokoju gdy dół był remontowany i gdy ja dostałam pierwszą paczkę z ubrankami :blink:Ymmm przecież to było dopiero co , a tu po feriach już idziemy Go zapisać do przedszkola:frown:

Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Poszłam do drugiego pokoju. Ba, nawet spałam
W drugim pokoju. Konkretnie u syna ;)
Ale chetnie bym sie przewietrzyla. Niedtety smog. A maz ma kaca. Wiec nie zostawię mu dziecka. Z 1 str powinnam, a co tam, niech ma, niech sie zajmuje. Trzeba było nie chlac.
Ale z 2 nie bede sie na nim odgrywać kosztem Kuby. On nie jest niczemu winien.
Natomiast mnie głowa boli niemiłosiernie. Kawy nie pomogły.

Mam nadzieje, ze jutro da sie wyjsc, bo chociaz maz idzie do pracy, to ja juz mam dosc siedzenia w 2 pokojach. A i dla Kuby jest to męczące i nudne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ola ja na Twoim miejscu ubralabym sie, powiedzialabym mezowi "wychodze" i pojechalabym na fajny shopping zeby odreagowac. Niech sie pozajmuje troche malym, a Ty sobie odpoczniesz i sie przewietrzysz. Jak maz mnie ostro wkurzy, to mu robie taka "kare", potem jak wroce to jest potulny jak baranek i przeprasza;) sprobuj. Tylko nie pytaj czy mozesz, nie tlumacz gdzie, czemu i na ile idziesz;)

Linoone to może niech zrobi przelew stały na jakąś kwotę.

Beatka nie, zamrozilam świeży i go w końcu się wyciągnęłam. Może dlatego mu nie smakował.

Ola w. Myślę że pola dobrze pisze. Powiedz ze ma zająć się dzieckiem i wyjdź. On nie przyzwyczajony więc będzie trochę zestresowany, a Kuba będzie szczeswiwy że sam z tatą spędzi czas. U nas Artur uwielbia czas z tatą spędzać. Wtedy mama idzie w odstawke.

Ola u mnie to samo, nie ważne że czasem ja mam rację, sam nie przeprosi :( a najbardziej wkurza mnie jak mnie przeprasza tak nie szczerze bo wie że inaczej nie zacznę z nim gadać.... trzymaj się

Mój ostatanio 6680 gr i 69 cm :) Pumelova prześcigneliście nas ;)

Chybra mam tak samo :) ubrania po starszym dla tego małego mimoże 5 lat różnicy :) patrzę na nie i nie wierzę kiedy to zleciało... a tu się zastanawiamy czy go do szkoły dać od września... on bardzo chce i niby się nadaje.... ale ja mam wątpliwości

Aned ladna waga :) liwka 6.02 miala 7 mscy i 7300. Przeszlam jelitowke. Odwodnilam sie i koniec naszego karmienia piersią. :( powiedzcie mi kiedy zamierzacie zmienic nosidelko na zwykly fotelik samochodowy? W kwietniu planujemy podroz nad morze , dla nas to 5-6 godzin jazdy. W nosidelku tego chyba nie widze ....

reklama
Abed widzisz to są właśnie myśli matki heh, dziecko na bank będzie się cieszyć bawiąc z rówieśnikami, a matka będzie umierać ze strachu i płakać ( ja na pewno będę).

Katja no ładnie ...
My z czerwcu chcemy jechać nad morze i to dla nas ok 6-7 godz i postanowiliśmy, że kupimy L na wyjazd, bo jakoś nie za bardzo ufam fotelikiwi w sprawie bezpieczeństwa.

Do góry