reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Katja ja obczajam foteliki. Grzesiowi już troszkę ciasno, zwłaszcza teraz zimą :) nie mogę się zdecydować. Podobają mi się obracanie ale mają niższe oceny. Szkoda kp. Ale trudno.
My z rozmiarami to różnie 74 jest już takie na styk,trzeba naciągnąć, ale ma jeden pajacyk 68 który jest dobry. Był szeroki bardzo a teraz się wyciągnął. Kupuje tylko 80 już.
Z moim to się nawet ciężko poklocic, on chyba nie umie :)
Ksiądz był w piątek, moje dziecko anioł, wczoraj goście do 23 też anioł, no potrafi się pokazać. Skubaniec. Tylko jak z mamusią zostaje to jeczy. :) dobra idę ćwiczyć, bo pisze z szatni. Jak mi się nie chce.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chybra no ja tez wlasnie temu nosidelkowi nie ufam. Loto to cale mimo przypiecia jakos. Dla starszego mielismy i nadal mamy 9-36 kg weelmo z 4baby, sa na promocji na empiku. Ma 4,5 roku i super sie w nim miesci, kladzie sie jak usnie. Tylko - liwka ma 7300, a nie 9....:/
Misia szkoda kp ale wiesz co, miala 7 mscy bez dopajania , na wylacznosc cyca. Mysle ze to super. Oliwier starszy mial 1,5 roku ale on go potem jak smoczek trakowal. Bez sensu. Mysle ze te 7 mscy bylo idealnie. .

Abed no kurczę w wadze Tak, bo było 6805, ale jak chciałysmy zmierzyć to nadal 65

Katja biedna, współczuję choroby. Trochę odsapniesz bez kp:*
My zmienimy za rok gdzieś

Misia wiadomo w gości to aniołki:D

Nasz piesel zaś chory. Zaczął zostawiać za sobą czerwone kropki.. przerosniety gruczoł krokowy... :( mam nadzieję że nie zrobi się z tego nowotwór.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola niby tak. Ale wiem, ze nie bedzie miec cierpliwości do Kuby, a zupełnie nie ma powodu, zeby biedny maluch sie stresował i płakał. Naprawde.

Abed heh... Dokldnie. U mnie jeszcze zawsze potrafi to obrócić tak, ze ja tez bez winy nie jestem, a w ogole to moja jest przeważająca. I w rozmowie jak sie mu wypomni co nie tak, to powie „tak, i za to Cie przepraszam” tylko kur... nie przeprosi sam. A takie rzucenie yo moze sobie wsadziłc. Nic nie warte.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katja my już zmieniliśmy z nosidełka na fotelik jak Artur zaczął sztywno siedzieć. (ale on ma 9 kg)
Szkoda kp ale czym później to tak jak piszesz, dziecko jak smoczka używa i gorzej jest odstawić. :)

Pumelova jejcoi szkoda pieska. Mam nadzieję ze bedzie wszystko dobrze. :(

Ola w to może nie zaczynają rozmowy i nie mow co jest nie tak. Jak się zapyta to powiedz magiczne "domysl sie". Tak na serio to myślę że się obraz i powiedz aby wyszedł się przewietrzyć, niech Przemysli swoje postępowanie i wróci jeżeli będzie wiedział za co ma przeprosić. Może tak na niego wplyniesz.

Katja wspolczuje rotawirusa. Przechodzilam pod koniec grudnia. Na szczescie udalo mi sie zachowac laktacje, ale przez kilka dni bylo ciezko. Ciagle przystawialam syna, dodatkowo lakator 6 razy dziennie po 30 min, bardzo duzo jedlam i pilam (przytylam 3 kg).

My od razu kupiliśmy fotelik od 0 do 25kg. I biorąc pod uwagę to jak Mały szybko rośnie to była bardzo dobra decyzja. [emoji3]
A co do kp. Ja bym do roku chciała, bo potem do pracy chcę iść. Dlatego teraz walczę z nocnym karmieniem. I muszę się pochwalić, że są postępy.

No katja a czemu nie? Po to kupiłam dobry fotelik żeby mi służył jak najdluzej, nie wiem jakiej wielkości będzie Agatka ale mamy jeszcze wkładkę niemowlęca, tyle że boki zawiniete:) nie mam pojęcia co będzie za pół roku ale nie planujemy kupić w najbliższym czasie. Wg sklepu może być do 18 miesięcy.

reklama
No katja a czemu nie? Po to kupiłam dobry fotelik żeby mi służył jak najdluzej, nie wiem jakiej wielkości będzie Agatka ale mamy jeszcze wkładkę niemowlęca, tyle że boki zawiniete:) nie mam pojęcia co będzie za pół roku ale nie planujemy kupić w najbliższym czasie. Wg sklepu może być do 18 miesięcy.

Kochana to nie atak tylko takie moje zdziwienie , bo moja to sie juz nie miesci ale ja mam w nosidelku, ty pewnie masz cos innego ?? Tak sobie mysle.

Joanna pokaz tez jaki to , jakos kurde jestem nie na czasie chyba ze od 0-25 takie istnieja...:)
Poranna burza ah no tak sie stalo i juz. Jak ty moglas przytyc w rota?:) masakra :) ja nie umialam jesc a pilam malymi lykami :) super ze dalas rade ! Wmol moja nie siedzi :( klucha jest.

Do góry