Ja mam fotelik Cybexa do 13kg. Mam zamiar w nim wozić dopóki głowa nie zacznie wystawać. Wtedy zmienimy. Takie są wytyczne. Ten fotelik jest w kształcie nosidełka, ale to normalny, atestowany fotelik, montowany na isofix. Z tego co słyszałam, to najlepiej jest kupować takie z jak najmniejszym przedziałem wagowym, montowane tyłem do kierunku jazdy. My z następnym pojedziemy do sklepu i dopasujemy do auta, bo to też jest ważne. Ja mam lekkiego pierdolca na punkcie bezpieczeństwa w samochodzie szczególnie że będziemy dużo podróżować, no i teraz też codziennie jeździmy.
Emol, stały przelew to dobry pomysł, muszę pogadać z mężem
Mąż zajmuje się młodym, a ja leżę sobie w sypialni. Przed chwilą straszne się darł i już chciałam do nich iść, ale nagle cisza. Okazuje się że mąż włączył mu piosenki na youtube, a sam gra, nie ma to jak zabawa z tatusiem
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol, stały przelew to dobry pomysł, muszę pogadać z mężem
Mąż zajmuje się młodym, a ja leżę sobie w sypialni. Przed chwilą straszne się darł i już chciałam do nich iść, ale nagle cisza. Okazuje się że mąż włączył mu piosenki na youtube, a sam gra, nie ma to jak zabawa z tatusiem
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom