reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova no nie oby nic nie nawróciło.
Aha no ja juz nie wiem co to jest, podejrzewam jednak skok jakiś.
Jenny my nie mieliśmy antybiotyku, to była gorączka trzydniowa.
Liluli łączę się.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia a jak Twoj synek wysoko.goraczkowal ? Co ile czasu i jaki.lek musialas podawac ?wysyspka byla mocno widoncza ?

Ja mysle ze jeszcze moze to.na zeby...bo my nadal nie mamy.

Pumelova a moze Agatce tez ida zeby ??

Dziewczyny tak Was czytam i współczuję. Tak myślę, że moje dziecko to aniołek. W nocy jedna pobudka i to od bardzo dawna. Wypija mleczko i co prawda kładę ją razem z nami do łóżka ale po max godzinie śpi. A w ciągu dnia jak widzę, że jest zmęczona to ją kładę na nasze łóżko, obok szumisia i za 10, 15 min max już sobie śpi. Czasami się nawet śmieję, że szkoda że bliźniaków nie miałam, bo bym ogarnęła dwójkę. Dlatego nie zazdroszczę Wam tych nieprzespanych nocy. My najwcześniej wstajemy o 7.30 :)
Jeszcze mąż mi bardzo pomaga, 3x w tygodniu jak On wraca z pracy to ja wymykam się z domu i udzielam korków, i coś zarobię no i się wyrwę z domu.

Chorym dzidziulkom życzę zdrowia, a niewyspanym mamom dużo snu i spokoju :)

Jenny 39° od niedzieli do środy po czym przeszło a wysypka była w piątek. Katar był tydzień przed tym i trochę po, do tego czerwone gardło.
Beatka u mnie też Grześ był z tych ładnie spiacych.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak was czytam to się zastanawiam jak będzie jak nam będą szły zęby bo narazie ich nie widać [emoji33][emoji33][emoji33] chyba ocipieje[emoji23][emoji23][emoji23]

Współczuję wam że macie słabe nocki i nie pociesza mnie to ani troche.

Jenny kurcze no co za koleżanki. Moje jeszcze dzieci nie mają ale pewnie znalazłyby się i takie- unikać jak ognia:/ właśnie sobie wyobrażam jak to będzie mieć drugie, jak się będzie zarażać wszystkim[emoji33]
Oby się udało uniknąć antybiotyku. U nas nie ma i nie było goraczki. Kiedy mieliście antybiotyk?
Ja mam nadzieję że Agatka coś przybrała... chociaż 100g:(
Nie widać zębów u nas.

Liluli no ja bym już dała, żeby coś przybierala, ale ona z butli moim zdaniem w ogóle nic nie wypija. Nie wiem bo mąż karmi ale ostatnio jak wyszłam to niby jej dał po marchewce do popicia ale mi sie wydaje że nic nie ubylo.
Podziwiam za cierpliwośc. Ja raz mam raz nie mam zależy od poziomu wyspania.

Linoone miłego lezenia. Ja teraz leżę ale że ssakiem obok. Ona kima;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Rany jak Wam współczuję, co za noce, choroby matko:hmm: Na pewno to minie, to wiem na pewno.
L coś miał też problemy ze snem, ale uspokoił się po posmarowaniu dziąseł Dentinoxem, ale śladów zębów nie ma...

Jakiś śnieżek widzę pruszy za oknem, dzieci śpią, byliśmy u rodziców na obiedzie, Mąż pojechał po pizzę, powtórkę Pottera sobie obejrzymy i tak to się kręci. @ powinnam dostać jakoś teraz, we wt na rehab z L i do Media Marktu chyba skoczę po jakiś prezent na Walentynki dla mojego.

Hejka
U nas też noc słaba-do 2 w nocy jęczała jakby przez sen...ale nawet gdyby było ok to ja i tak nie mogłam usnąć bo dobiły mnie wczoraj 3 kawy, ostatnia przed 19.Usnęłyśmy po 3 jakoś ale ja i tak kiepsko coś się czułam, jeszcze w nocy puściła mi się krew z nosa:/ R wziął o 8 młodą a ja pospałam( jeśli można to nazwać spaniem) do 9.30.Ogólnie nie dość że fizycznie kiepskawo to i jeszcze płaczę o byle głupotę ehh
Teraz obiadek robię, karczek z kiszoną kapustą mniammm:) Młoda się uśpiła... cisza...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra masz jakiś pomysł na prezent na walentynki?

Kasia hormony Cię męczą?:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chybra a ja smaruje Dentinoxem i w sumie nie wiem czy to coś pomaga. I tak wszystko pakuje do buzi, paluszki, pieluchę, co wpadnie w rączkę. I humorek ma taki sam po posmarowaniu jak przed.
Też jestem ciekawa Twojego pomysłu na walentynki :) bo w sumie teraz mi o nich przypomniałaś

Do góry