reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
My już po szczepieniu. Zosia waży 7860.
U nas też brak zębów ale ślinotok trwa od dłuższego czasu także może lada dzień coś wyjdzie.
Nam idzie słabo rozszerzanie diety bo nic tak naprawdę nie wchodzi. Banan i jabłko to tragedia. Najbardziej smakowała dynia i brokuł ale już minęła na nie faza. Dziś spróbuję dać pierwszy raz coś z mięsem. Chyba zacznę od królika i zobaczymy.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Bab może spróbuj robić mixy, moja pojedynczych warzyw też nie ale jak zupki zaczęłam robić to się trzęsie jak widzi.
1517240491-753be96c12e8e079-aaaaaa.jpeg

1517240527-d7a0ac99463bb0d4-aaaaaa.jpeg

1517240546-c1318d0e369bc376-aaaaaa.jpeg

1517240561-68d422c8de5bd937-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

bab moja jest z tego samego dnia co twoja więc jesteśmy na podobnym etapie:)

po prostu potrzebna jest cierpliwość, jak sobie przypomnę jak płakała na widok łyżeczki to śmiać mi się chce:) a teraz już wie do czego służy, dziś kolejny postęp ponieważ próbowałam jej dawać łyżeczkę na język żeby sama sobie ściągnęła pokarm no i się udawało.

Moja je dużo owoców bo zależało mi żeby jadła kaszki. To będzie mi najłatwiej i najszybciej przygotować rano w tygodniu przed pracą. Póki co używam owoców ze słoiczka robie z nich „sos” owocowy do kaszki i jak widzi to aż się trzęsie. U nas były póki co jabłka, banany, brzoskwinie, morele, jagody, gruszka, maliny.

Dzisiaj byłam w żłobku, zaklepałam miejsce od sierpnia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewcznyny. Zyczymy milego dnia.
Kasia.dzieki za przespisy. Chetnie skorzytam.

Judith a owocr mrozone czy ze sloiczka ? U nas poko co Jablko. I chyba ogranicze marchewke jak piszecie to to moze zatwardzac.

Dziewczyny glupie pytanie..ale jaka powinna byc kupka przy rozszezaniu diety. Czy taka palstelinowata jest ok ??

reklama
Jenny nie wiem jaka powinna być u nas jest prawie jak bobki niestety ale dla odmiany ostatnio codziennie. A nawet już Grześ pije trochę wody z sokiem.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry