reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

My dzisiaj po szczepionce. Wazymy 8450 i 69 długa. Na razie jest wszystko dobrze, bez gorączki. Moja Z poznaje już obcych. Pani doktor jak szła ja zbadać to już była podkowka do płaczu więc ta chwile poczekala. Ostatecznie nie obyło się bez koncertu ;) Z jedzeniem jest troszeczkę lepiej, kilka łyżeczek zje.
Na wypadanie włosów polecam szampon Dermena. U mnie już duuuzo mniej wypadają, dużo nowych krociutkich pojawia sie - rośnie mi grzywka :D

reklama
Mmag słyszałam o tym szamponie już od kilku osób, chyba muszę faktycznie go spróbować

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia bede probowala. Na poczatku wszystko ladnie jadl a teraz nic mu nie podchodzi.

Ola W. Nie pamietam jak sie nazywa to badanie. Ja mam celiakie i musze mu je zrobic.

MaryH haha postaram sie odwrocic uwage [emoji23][emoji23]

Mmag ja tez mam taka super grzywke na 2cm [emoji85]
Zaraz poczytam o tym szamponie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hehe też mi się grzywka pojawiła:-p

L wczoraj był szczepiony, 8500g wagi i 70 cm, od dziś przechodzimy na zwykły Bebilon 2, dlatego na kilka dni wstrzymuję nowe jedzonko. Następne w marcu. L w sumie spał ładnie, tylko od 6 się budził.

Dziś wkopałam się w jechanie z dwójką do rodziców:-pNo trudno. Męż zaraz jedzie, robot kończy sprzątanie , ja pewnie poćwiczę no i tak to się kręci;-) ;)

Chybra ja bebilon 2 zaczęłam tydzień temu ale mieszam jej z 1 żeby wykończyć tą jedynkę. A po drugie czytałam, ze tak jest lepiej gdy się miesza na początku bo nowe mleko może mieć inny smak i niekonieczni

reklama
Do góry