reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella ale śliczny strój! Kurcze.skad wiesz jaki rozmiar? Pewnie potem będą droższe hmm ale w sumie jak przez 7 miesięcy używałam 2 rozmiarów to pewnie będzie max 1 w górę [emoji23]

Monti ja myślę że trzeba zrobić mega gęsta kaszke na wodzie i dodać mleka naszego po prostu. Bo nasze jak podgrzejesz tak mocno to traci wartości odżywcze

Etie dzięki za info:) ktoś już nam to pisał o tej łyżeczce

Mary u mnie to samo. W ogóle cyrki jakieś sa, zawsze się do wszystkich uśmiechała a wczoraj pojechaliśmy do dziadków na dzień babci dziadka i płakała u wszystkich na rękach.
Coraz czesciej tak jest..
Wszystkich się boi.
Powiedzcie że to minie [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova u nas to samo, 3 dni temu odwiedzała nas moja ciocia z wujkiem i młody płacz i histeria, a do tej pory uśmiechał się do wszystkich.
Ewella a długo u Was taki kryzys juz trwa?
Nie wiem jak się za cokolwiek wdomu zabrać.

To ja bym musiała mojemu 80

Ewella piękny strój.

Wlasnie. Artur wstał na raczki i po 20 sek się położył :)
Dzisiaj noc dużo dużo lepsza. Wstałam tylko 1 raz aby dać smoczka. Miejmy nadzieję że już dzisiejszą noc będzie przespana cala

Wczoraj byliśmy na rehab i drugą część zajęć L płakał, babeczka powiedziała, że gdy dziecko ma w okolicy 6m-cy już bardzo dobrze widzi i dlatego płacze przy innych:-p
Dzisiaj L kończy właśnie pół roku i po południu idziemy na szczepienie na reszcie, mam sporo pytań, między innymi na jakie mleko teraz przechodzić i co robić z nawracającym zajadem u K.

Wczoraj ćw na brzuch, dziś pupa z Rebeccą , zaraz L będzie szedł spać i trzeba resztę dnia jakoś przeżyć.

W nd wychodzę z kumpelą, która też ma dwójkę bobów. Nie mogę się doczekać.

Maryh chyba juz jakieś 2tyg. Dokładnie nie pamiętam. Jak jestem sama z nią to daje ją na podłogę i robię co mam robić a Iga przychodzi za mną i bawi się tam gdzie ja jestem albo gorszy dzien to chce na ręce i wtedy nic nie da się zrobić...a jak mąż jest s domu to się ukrywam ;)

Abed na pewno dasz rade ;) spokojnego dnia :)

Chybra najlepszego na pół roku :) u nas właśnie drzemka jest i ja leże :D a ćwiczyć będę jak wstanie :)

Dziewczyny tylko rozmiary z hm są trochę większe. Ja wczoraj kupiłam młodej body w rozmiarze 68 a są większe od smykowych 68 (a smykowe 68 wypada jak c&a lub pepco 74) więc trzeba to brać pod uwagę.

Moja też zaczyna się bać innych.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella, cudny strój :o
Ja też odpoczywam jak młody śpi. Sprzątam itp. jak on jest obudzony. Też go wtedy kładę na ziemi, tylko że mój jeszcze leży tam gdzie go zostawię ;)

Mój też rozwala puzzle i je gryzie i leży sobie na ziemi. Dlatego non stop muszę myć podłogę..
Wczoraj dałam mu brokuła. Pierwszy raz. No i rano była kupa po pachy. :p

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti moja bardzo lubi kaszkę ale tylko z butelki zje ponad 150, łyżeczką jej nie wchodzi niestety.

Emol ja czuję ostatnio że zaczęłam lecieć z wagi, ot tak bez żadnych ograniczeń.Nie wiem jak to się dzieje...

MaryH mam to samo z małą.Płaczliwa się stała, tylko znikam i już jęczy.A jak ją usypiam to koniecznie za rączkę muszę ja trzymać i głaskać po główce.Czasem na dwójkę nie mam kiedy iść:/

Emol dzięki za info z tym nabiałem, nie wiedziałam.

Etie ja wiem, że tak trzeba ale ona jeszcze nie kuma że musi sama zgarniać ten pokarm.

Pumelova minie ale nie wiem kiedy[emoji3]

Chybra jak mu się robią zajady tzn że brakuje mu Wit z grupy B.Jako dziecko non stop miałam i suplementacja Wit b pomogła.

Znów kwas z teściową, ja się kuźwa od niej nie uwolnie tzn od jej jadu.Zadzwoniła wieczorem.do R i kazała dać na głośnomówiący żebym słyszała co ma mi do powiedzenia ale wcale nie musiał tego robić bo tak się darła że wszystko słyszałam mianowicie że Kaśka już nigdy nie będzie u niej mieszkać jak będzie w pl bo zostawiłam syf wyjeżdżając ( mieszkanie było wylizane) i poza tym to po co mam tam przebywać jak twierdzę że ona mi dziecko wyrywa.Ależ mnie ukarała.... szkoda mi R.Bo mogła zadzwonić do mnie bezpośrednio i mi o tym powiedzieć a nie do R bo go ta wariatka tylko wkurzyła a chciała mnie oczernić w jego oczach ehh Spać wczoraj biedny nie mógł.
Ale u nas dziś piździ...nigdzie nie wychodzę bo się boję że ten wiatr nas przewróci.No i leje.....

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry