reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nie mam zwierząt. Miałam
Kota, który zachorował i trzeba było uspic w maju.
Ale wladnie nie chodzi o to, ze on jedz poważny. Bo on sie uśmiecha o cieszy sie do ludzi, do mnie. Tylko tak sam z siebie nie śmieje sie w głos. Np jak go łaskocze to sie uśmiecha i wstrzymuje oddech. Jak sie wygłupiam to sie uśmiecha i wlansie tak jakby wciąga powietrze z szerokim uśmiechem. Ale nie ma takich wybuchów śmiechu. Nie wiem czy roumievie

Aha a jak wczorajszy powrot? Bez płaczu juz? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
OlaW od McDonald's bez płaczu, ale już nie zasnął.

Nocka zarwana przez kolejne zęby, na 100 , bo jadl obiadek i za każdym razem nerwowo gryzl łyżeczkę. Tylko, które to zęby, nic nie widzę w tej małej paszczy [emoji23] a jak wsadxilam palec to tak mocno mnie ugryzl tymi dolnymi kielkami Ahhh [emoji41]

Pumelova- z tą epilepsja to jest tak, że dzieci nie zachorują na epilepsja przez samo tv tylko jeżeli dziecko ma predyspozycje do tej choroby to tv może być bodźcem do pojawienia się napadów. Nie zależy to od wieku bo dorośli z epi też dostają ataku jak migają światła (np. W tv). Takze jezeli dziecko spojrzy na tv a nie jest chore to nic nie powinno sie stac prócz tego, że niekorzystne dla oczu, ale to też niezależnie od wieku ;)

Ola W. - nie nakręcaj się bo masz zdrowe dziecko., a to że nie wybucha śmiechem jak w filmach nie oznacza, że dziecko chore. Mój syn też nie wybucha śmiechem z byle powodu podobnie jak dzieci moich znajomych i wcale nie uważamy tego za patologie, także spokojnie :)

Aha moze sie mnie wystraszył :D

No Kuba tez cos ciagle
Ma na rzeczy z tymi zębami. Ale nic nie widac!!!!

Mamusia Muminka tak tez to sobie tłumacze. Mąż natomiast mowi „jest zbyt dojrzały zeby sie śmiać z głupot” [emoji23]

Wiem ze monotematycznie, ale.... znowu prEzywam szczepionkę. A mianowicie pneumokoki. Nie wiem co robic i juz jestem chora na sama mysl, a mamy wizytę 9.01

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola faktycznie to może być taki poważny charakter.Dzieci mojej koleżanki jest tak cholernie trudno rozśmieszyć od urodzenia...Tak jak Aga pisze non stop się wyglupiaj, śmiej, pajacuj:)A jeśli chodzi o wybuchy śmiechu to myślę że jeszcze ma czas.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W, Iga też w głos się nie śmieje często tylko uśmiecha ale spokojnie będą się jeszcze śmiać głośno :)
My idziemy 10.01 na szczepienie.

Dziewczyny to ile wy macie tych szczepień?? Moja już ostatnie miała w 16 tyg...kolejne dopiero jak skończy rok.A jak jest w pl?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m ależ masz dziewczyny, ciężko nosić, a myślałam że ja mam kluska. :)
Emol zobaczę 12. 01 ale myślę że Grześ jest mniejszy od Kalinki.
Aha jaki piękny ząb :) cudny wręcz. U nas w końcu dziś dolny prawy :) na razie kreseczka biała.
Karuzela taki sprey do tapicerki może?
Mdzik jakie piękne dziewczyny :)
To ja jestem wyrodna bo pokazuje Grzesiowi tv. Np dziś po śniadaniu oglądaliśmy film przyrodniczy z 10 minut i mu opowiadałam co tam jest, i jeszcze mu z YouTube puszczam czarne jagodki.
Kasia my dziś rybka po raz pierwszy, ze słoiczka z marchewka i ziemniakiem. Ostatnio był królik :) niedlugo planuje wystartować z glutenem.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia - no taki urok moich dziewczyn [emoji6]. Na szczęście nie należę do anemiczek, więc dajemy sobie radę (a przy tuli to w ogóle super).

Moja Kalina szaleje przy "idziemy do zoo" /"biegniemy do zoo" - tak lubi ta piosenkę, ze nie zawsze YT muszę odpalac, marny wokal matki też daje rade. Super się "wypogadza" przy tym.

reklama
Kasia my mamy mi c już ostatnie ale czekamy długo na wizytę po świętach bo mamy 1.02 ale i tak musimy przenieść więc nie wiem jak późno zrobimy ostatnie szczepienie
Misia fajnie wam się udało z wizytą my to długo czekamy na ostatnie szczepienie. A co do kaszek, robię tak jak mowilas. Owoc i nawet zjada. gratuluję iscia ząbków.
Mój taki maruda, taki slinotok, ja już psychicznie z nim nie daje, ciągle niezadowolony. Spać w dzień też ciężko, wyrywa się. :( mógłby wyjść ten ząb albo aby skok się skończył bo ja już nie mam pojęcia :/

Do góry