reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral L też przesypia noce i ssie kciuka od kilku dni i widzę, że go to budzi w sensie ta ręka jakoś automatycznie mu leci do buzi:-p

Kurde brzuch mnie od rana boli:no2: Strasznie to dziwne, mam takie ściśnięcia, że mnie zgina raz na jakiś czas, @ skończył mi się tydz temu, mam nadzieję, że to nie jakiś początek jelitówki, bo przy dzieciach umrę.

reklama
Pumelova jakbym czytała o swoich nocach i pobudkach. U nas dokładnie taki sam schemat [emoji1]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, mojemu wszystko jedno czy śpi u siebie czy że mną, budzi się tak samo... niestety

Liluli, ja też zwykle 2 kawki, ale chciałam trochę ograniczyć.. no i nie wyszło [emoji23]

Emol, tak. Tzn wezwanie żeby ustalić sprawcę wykroczenia. Ale nie odebrałam poleconego, na razie olewam, czekam na rozwój wypadków. Mojej mamie ostatnio się przedawniło i nie musiała nic płacić, także liczę na podobny scenariusz [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja się tylko melduję. Jestem dzisiaj w dołku. Umiera brat moje mamy. Jedyny ratunek to przeszczep serca, ale on ze względu na stan pozostałych narządów nie kwalifikuje się. :(

Aga km wyczytalam że biotebal ma dużo za dużo biotyny żeby to brać przy kp. Więc bede brała vitapil mama- zgodnie z poleceniem liluli :)
Jak listy do m? Na pierwszej części byłam z mamą w kinie :)

Liluli dzieki!

Maziajka tylko wyglądać sniegu..

Ewella ja byłam na basenie ostatni raz we wrzesniu.. zeszłego roku. Wspaniale przeżycie [emoji23]

Chybra może Ci po prostu coś zaszkodzilo?

Monti czyli nie jestem sama [emoji23]

Emol gratuluje kolosa:)

Linoone szkoda. Tyle tylko że jak masz go w łóżku to eliminujesz możliwość przebudzenia się przy odlozeniu:D

Agniesia86 przykro bardzo..:( trzymaj się

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Agniesiam - tule mocno :-*

Chybra - oby przeszło, też nie wyobrażam sobie jelitowki teraz..
W ogóle... (nigdy nie miałam)

Misia - ja jutro chyba znowu dynie zrobię, ale dla nas ;-) z oliwą i ziołami. Dzięki za cynk do słoiczkow. Dzisiaj 2 w Rossmannie wzięłam.
Fajny taki spadek słoiczkowy ;-)

Emol - super! Gratulacje [emoji3][emoji39]

Maziajka - hmmm... To może niebawem i my kaszke ruszymy.
Strasznie bałam się zostawić Małą z mężem (w sensie czy wytrzyma beze mnie, i bez cyca...bo jedynie ok.140 ml miałam ściągniętego mleczka), i tez mu dałam wytyczne co do kolejności podawania: mleko, woda, a gdyby było bardzo źle to właśnie kaszke miał wyjąć. Ale o dziwo, tak ja zajął, że nawet mleka nie ruszyła [emoji1][emoji1][emoji1].

Pumelova - listy do m3 uważam, że są dość fajne. Wiadomo 1 była extra. Ale w porównaniu z 2 jest naprawdę o wiele lepsza [emoji3].

Kupiłam skrzyp strong (w Rossmannie). A witaminy biorę femimovit + dha.

Tasaak, to już opinie filmu zdałam. Dodam, że wyszykowalam się jak ta lala (wyczyścilam zawartość torebki z pampersow, mokrych chusteczek, smoczków, grzechotek i parasolki), umalowalam się dokładniej niż zwykle [emoji6], 1 raz od czasów ciąży założyłam wysokie obcasy [emoji23]. No i na 1 skrzyżowaniu mojej wioski 2 razy auto mi zgaslo (odzwyczailam się od kierowania w obcasach). Na szczęście jakoś dojechałam do kina... I jeszcze gdyby nie ten deszcz (a ja w płaszczyku i włosy naprostowane) [emoji23][emoji23][emoji23]. Na szczęście wróciłam bez żadnego szwanku do domku [emoji6].

reklama
Aga km to widzę wyjście życia [emoji23] cieszę się że nie tylko ja się tak boję zostawić młodą bo się boję że będzie głodna [emoji23] ja na urodziny jak idziemy to się szykuje cały dzień [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry