reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia widać że lekarz miał podpisaną umowę z nimi :/ dlatego przepisał.
A u mnie szkoła w ten weekend, jestem mega zmęczona, Artur ma niespokojny sen przez chorobę + ja zasnąć nie mogłam a położyłam się o 22. Dzisiaj kolokwium z mikroekonomii, trzymajcie kciuki o 13

reklama
No i nie wierzę! Spaliśmy od 23 do 8:30! I to nawet pierwsza ja się obudziłam, cudownie:laugh2:
K zjadł, teraz L je, później się gdzieś niedaleko przejdziemy i na obiad do ojca, potem musimy rozkleić tapetę tablicową gdzieś w kuchni, to jest 2 metry na 45 cm, świetna sprawa zamiast kupować puszki całej farby:blink:Aa o jeszcze musimy dziś lilie i pomidorki i papryki wykopać. Jutro jadę z L na rehabilitację kolejną, tam jest taka długa leśna droga, a ma nas jutro śnieg zasypać heh, no ciekawe czy wrócimy spokojnie.
Miłej Niedzieli!

Hej kobietki
Moziaja te twoj biust to sie maja z tymi zapaleniami. Zdrowka :-*
I jeszcze endometrioza na doklatke......
Ja przeżyłam cc i sn. W obu przypadkach nie było komplikacji. Ale na mnie wszystko sie super goi.

Misia Grzesiu taki mały a już czaruś.

Emol kciuki zaciśnięte. Zdrówka dla Arturka:-*

Chybra gratulacje. Moja jak zawaze pieknie spi tak dzis sie przebudzola ale na szczęście sama sie uspokaja. Odkąd spi cala noc zaczęła ssac kciuka. To ja uspokaja w nocy. W dzien woli smoczek. Zastanawia mnie czy jej tak zostanie. Wyglada uroczo ale czy to zdrowe dla niej?

My dzis zakupy i odwiedziny u prababci. Ma 82 lata i robi mega golabki!
Milej niedzieli!

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Monti dobrze mowisz. Polać jej!

Maziajka o rany :( przykro mi :(
A to guz taki twardy czy zgrubienie?

Integral pozazdrościć. U mnie golili sie po cc szybko. No ale za to w trakcie cc miałam komplikacje Poważne a rzadkie. Takze ciężka sprawa.
Jestes stworzona do rodzenia ;)
Ja do bycia w ciazy. Do rodzenia juz nie ;)

Emol kciuki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monti dobrze mowisz. Polać jej!

Maziajka o rany :( przykro mi :(
A to guz taki twardy czy zgrubienie?

Integral pozazdrościć. U mnie golili sie po cc szybko. No ale za to w trakcie cc miałam komplikacje Poważne a rzadkie. Takze ciężka sprawa.
Jestes stworzona do rodzenia ;)
Ja do bycia w ciazy. Do rodzenia juz nie ;)

Emol kciuki

Ok to Ty chodzisz w ciąży a ja rodze [emoji13]
Ja przez te 40 tygodni byłam nie do zniesienia... Potwor nie czlowiek. Mysle ze przy kolejnym dzidziolu ( mamy w planach za dwa lata) moj stary zamknie mbie w piwnicy na cala ciążę tak mu dopiekły moje hormony.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Monti, [emoji8]
Haha to ja też obchodzę wydobyciny, hehe, masakra, jakie te baby są głupie!
Ja miałam zzo, ale przestało działać pod koniec, więc czułam wszystko i w życiu bym nie rodziła bez! Ale dstałam potem drugą dawkę jak mnie zszywali także nie wspominam porodu jakoś bardzo źle. Wręcz przeciwnie... Chociaż jestem pewna że jak przyjdzie mi rodzić drugi raz, to popukam się w głowę, co ja wypisywałam, że poród jest spoko [emoji23]

Też ma razie zostawiam wszystkie ubranka, bo mamy w planach jeszcze jednego bąbla. A że ja kupuje raczej neutralne, białe, szare, niebieskie, czarne, itp. to i dla dziewczynki w razie czego będą dobre.

A ja dzisiaj pierwszy raz w życiu mam wory pod oczami, bo moje dziecko znowu słabo śpi w nocy. Od kilku dni budzi się jakoś 5-6 razy.... masakra, ledwo żyję, dzięki bogu za kawę! Dziś chyba dwie wjadą bo inaczej nie dam rady [emoji15]

Emol, trzymam kciuki!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Ola W nie to normalny guz jakbym orzecha miala pod skora.

Linoone moja tez sie tak budzila niedawno..

Ja tez mialam ciezka noc przez starszaka byl wczorak na zawodach i dostali jakas pizze i chyba sie strul...wymiotowala, goraczke mial...wedrowki ludu nocne byly.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral deal! Ja ciaze zniosłam wyśmienicie (poza tum zr sie martwiłam), wiec mozemy sie tak umowic! [emoji23]

Linoone ja ostatnio pije po 3! [emoji23]

Maziajka o rany :/ a boli Cie to? Jejku mam nadzieje, ze wsYstko bedzie ok!

Ola W poki co czasami daje znac ale podobno z kazda miesiaczka sie to bedzie powiekszac i bardziej bolec

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti myślę że każda z nas myśli tak samo a ta rozkminka kto jest najprawdziwsza matka czy o co w tym chodzi jest po prostu debilna [emoji2] ktoś musiał być mocno niedowartościowany.

Maziajka współczuję [emoji22]

A tak poza tematem czy któraś szczepiła na meningokoki typ c? ( nie bexero )

Do góry