reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

No ja to zawsze kataklizmu się spodziewam. Mój mąż za to rewelacyjnie sobie poradził. Umyl podłogi, wyczyścil klatkę swince, pogral na automacie (flipper), przebral kupsko Małej, a jak zaczęła dłużej marudzić, to ubrał ją i wsadził do auta. Pojechali po Jagode do prababci. Także jak wyszłam z kina, to miałam jeszcze czas na mały shopping.
Ja też zazwyczaj jestem bardziej przygotowana z tym mlekiem. Ale dzisiaj wstałam przed 10:00, gdzie mała wycycolila mnie na maxa i nie za bardzo miałam z czego zapasy robić.
Byłam w aptece - pytałam o mm w saszetkach, ale nie mają takich cudów [emoji19]. Szkoda.

Kurde... Burza mi się zbiera za oknem. W listopadzie ??!!!

reklama
No ja to zawsze kataklizmu się spodziewam. Mój mąż za to rewelacyjnie sobie poradził. Umyl podłogi, wyczyścil klatkę swince, pogral na automacie (flipper), przebral kupsko Małej, a jak zaczęła dłużej marudzić, to ubrał ją i wsadził do auta. Pojechali po Jagode do prababci. Także jak wyszłam z kina, to miałam jeszcze czas na mały shopping.
Ja też zazwyczaj jestem bardziej przygotowana z tym mlekiem. Ale dzisiaj wstałam przed 10:00, gdzie mała wycycolila mnie na maxa i nie za bardzo miałam z czego zapasy robić.
Byłam w aptece - pytałam o mm w saszetkach, ale nie mają takich cudów [emoji19]. Szkoda.

Kurde... Burza mi się zbiera za oknem. W listopadzie ??!!!
W rossmanie sa saszetki :-) na grupie na fb się dowiedziałam ;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga super z tym wyjsciem i maz jaki zoorganizowany;D

Emol gratuluje;-)

Agniesia :-( przykro mi.

Ja bylam w piatek na 3h w kawiarni z kumpelami.

Ja mam saszetki bebilonu dostalam jakies gratisowe chyba ze 3 jeszcze 2 mi zostaly.
Mleka nieodciagne bo nie mam juz laktatora.Wiec jakby co w razie w musze sie wspomoc mm bo ostatbia porcja zamrozonego zostala juz zuzyta.
Ale mloda ma juz w sr 5 miesiecy wiec jak cos kaszka a od grudnia zaczniemy chyba z warzywami;-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka a ta kaszke robisz z mm czy ze swoim? A moze kupujesz taka co sie tylko woda zalewa?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral dostalam taka gratisowa z bobovity kaszke manna na mm ona jest wiec dodaje sie tylkl wody.
Poki co mala zjadla kilka lyzek i bardzoolo jej smakowalo usmialismh sie stradznje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie, zawsze to jakaś opcja żeby gdzieś wyjść. Czyli jest szansa że moje wyjścia będą dłuższe niż 2h? Nie chce mi się wierzyć[emoji23]

Maziajka no już piateczka przed nami! A ja ciągle wszystkim mówię że ma 4 miechy[emoji23] a to jeszcze tylko tydzień..

Młoda spi to i ja śpię. Miłej nocki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Agniesiam86 bardzo mi przykro [emoji20]

Aga km mnie tez na szczescie omijaja jelitowki i oby tak zostalo.
Ja nawet jeszcze listy do m2 nie obejrzalam [emoji85]
Wogole dluga lista filmow do ogladania a czasu brak.
Gratuluje wyjscia [emoji3]

A mi Szymek obudzil sie juz 4 x czuje ze to bedzie ciezka noc.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli - hmmm...z chęcią powiedziałabym/poradzilabym Ci , żebyś zorganizowała tatusiowi popołudnie z młodym i..wyskakuj do kina, ale pamiętam historie z Teściową. Ale może Twoi rodzice mogliby się Szymkiem zająć i mogłabyś ze swoim ruszyć na jakiś film?
Domowe kino też ma swoje plusy [emoji6].
Listy do M2 średnie są... Dużo smutku w nich. Ale mimo to i je polecam obejrzeć [emoji5].

Pumelova, Ola - dzięki! Nie patrzyłam w Rossmanie za mlekiem, a tymbardziej za saszetkami. Dzięki wielkie za cynk! [emoji8]. Dzisiaj kupiłam rossmanowskie słoiczki: obiadek i kaszka na dobranoc.

reklama
Hej dziewczyny.

Czytam ze przymierzacie sie do rozszezania diety...ja juz tez musze myslec. Moja kruszynka slabo przybiera...mamy juz kp wzbogacone o 1 porcje mm...ale musimy dolozyc kolejne..na 17 tygodni waga 5100 g i 62 cm. Glodna.nie jest (chyba) bo sie.duzo smieje..nawet jak.dopadl ja okropny.katar po szczepeniu. Bylam na konsultacji u endokrynologa i zasugerowala ze mala mogla slabo przybireac przez to ze mialam za duzo dawke euthoryxu. Ciekawe czy to naprawde ma wplyw.

Aga km ja w czwartek dynie zaprawialam dla malej. Kilka porcji zblendowalam w sloiczki reszta zamrozona w kostce czeka.
Zazdroszcze wyjscia do kina. Musze sie zmibilizowac i tez sie wybrac...moze nawet sama.

Pumelova...miesiac za miesiacem strasznie szybko mija...dlatego trzba sie cieszyc kazda xhwila naszych maluszkow.

Ola W. Jestes wspaniala mama i nie wracaj do przeszlisci. Ciesz sie chwila bo te piekne momenty rozwoju maluszka juz sie nie powtorza. Skup sie.na tym co jest dzis i bedzje jutro. Ciesz sie zyciem.

Emol..gratuluje wyniku.i powodzenia na koejnych zaliczeniach..bo zaraz sie zaczna

Spokojnej nocy dxiewczyny.

Do góry