Chybra
Fanka BB :)
No i L był na pierwszym szczepieniu, dostał Hexacima i Synflocix czy jakoś tak przeciw pneumokokom. Teraz śpi od 9. Skurczybyk jest na 97 centylu! Waga 7 kg i 68 cm, a ma 16 tyg Następne szczepienie pod koniec grudnia. Wodniak na jąderku się wchłonął i dostał skierowanie na usg jamy brzusznej aby skontrolować to " zmniejszone światło z miedniczce lewej", które ma od ur. Jeśli się pogorszyło to dalej do nefrologa, ale no nic. Na razie spokój. A i co go lekarz widzi to się pyta czy to normalne, że ma taką dużą głowęJuż mam tego dość To rodzinne i K też tak miał i też się tak go czepiali. Zobaczymy czy coś się będzie działo.
A i Pani dr powiedziała, że u L można już powoli jedzenie stałe wprowadzać, ale jeszcze trochę poczekam chyba.
Pozamiatałam, poćw, obiad w sumie gotowy, ojciec pewnie nas odwiedzi, a wieczorem Gwiezdne Wojny przy bezalkoholowym.
Aaaa i zapomniałam, L ok północy obudził się z krzykiem jakby go rozrywali, a On na brzuch się przekręcił i wpadł w panikę
A i Pani dr powiedziała, że u L można już powoli jedzenie stałe wprowadzać, ale jeszcze trochę poczekam chyba.
Pozamiatałam, poćw, obiad w sumie gotowy, ojciec pewnie nas odwiedzi, a wieczorem Gwiezdne Wojny przy bezalkoholowym.
Aaaa i zapomniałam, L ok północy obudził się z krzykiem jakby go rozrywali, a On na brzuch się przekręcił i wpadł w panikę