reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Agniesia na allegro. Długo się nad nimi zastanawiałam, początkowo chciałam taką matę miękką z zabawkami, ale ta była by tylko pewnie używana przez chwilę .

Kolejny wieczór taki sam, czyli L usypia n butli jak zabity, wkładam do łóżeczka i " dzień dobry!" . Potem L leży sobie z nami na łóżku, zjada ręce i gada aż zacznie jęczeć. Wtedy mąż go lula i udaje mu się go odłożyć bez budzenia. Wtedy szybko trzeba wszystko wyłączyć i kłaść się.

reklama
Emol ale tylko takie?
Cena ta sama. Ja kupiłam 8szt. Tak na zas :D

Pokłóciłam sie z mężem.

Postukalam paznokciem w dziąsło Kuby i jak bum cyk cyk ząbek!

Do tego na zakupowym napisałam co ten mały typek zrobił [emoji23]
Takze teraz zamiast spac szukam ochraniacza w dobrej cenie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova - na niedobory wapnia robię koktajl z jogurtu takiego z dużą zawartością wapnia do tego banan, otręby pszenne, płatki owsiane, żółtko jajka i masło migdałowe. To nie tylko ze względu na sam wapń, ale podobno dobre na laktację. Smakowo... średnie.

Ola W. - mogę z Tobą przybić piątkę towarzyszko! Miałam ten sam dylemat że po 22 h porodu i rozwarcia już na 10 cm nie udało się urodzić sn pomimo, że Wiktor nie był jakimś dużym dzieckiem. Zakonczylo sie cc, po zabiegu okazało się że mały był dwukrotnie owiniety pepowiną. Dodatkowo sn jak sie okazalo i tak bym nie urodziła bo mam promontorium zbyt przerosniete do środka co zwęża mi tak kanał rodny, że skończyło by się to dla dziecka tragicznie a później może i dla mnie też. Także szczęście w nieszczesciu i do tej pory jak to sobie przypomne to az mnie poty oblewaja. Teraz tak myślę, że najważniejsze, że jednak te nasze szkraby SĄ, ciaze donosilysmy a dzieciaczki sa juz na swiecie cale i zdrowe. Niestety teraz coraz więcej par nie może się pochwalić i nacieszyć choćby jedynakiem :( także cieszmy się z Tego co mamy i do przodu ! Za 20x lat będziemy patrzeć na nasze pociechy z dumą i im będzie wszystko jedno czy wyszły dołem czy od przodu i te i te będą wołały o kieszonkowe tak samo głośno;)

Ostatnia edycja:
Ola gratuluje ząbka!

Mumusia dzięki za koktajl - Tylko ja pytałam czy twoja dieta była sama w sobie bogatą w wapń. Zastanawiam się czy jeśli jem dużo nabiału to czy powinnam się martwić;)

Ewella Aniek Maziajka
Link do: System Prognoz Jakości Powietrza w województwie śląskim
Możecie sobie sprawdzać tutaj stan jakości powietrza. U mnie było wczoraj słońce a jakoś powietrza bardzo zla.. aż mam wyrzuty że poszłam na spacer:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pumelova ściągnij sobie aplikacje kanarek. Pokazuje zanieczyszczenia i z oficjalnych stanowisk pomiarowych i prywatnych.
Tak jest teraz u mnie. Oczywiście to czerwone najbliżej, ale za lasem. Wczoraj byłam na spacerze i też mam wyrzuty bo się dało powietrze kroic :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję misia:)
Misia używasz tylko tych oficjalnych stacji czy wszystkie zaznaczyłas?

Emol właśnie jestem ciekawa czy dieta wystarczy. Ja jem codziennie ser żółty serek wiejski i ze 4 kawy zbożowe z mlekiem. I na obiad często beszamel (jakby nie było jest tam mleko[emoji23]) albo pierogi z serem bialym. I budyń [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry