reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pola zdrowka dla ciebie i corki :-)

Ola chcialam napisac ze cie rozumiem.... Moj pierwszy porod skonczyl sie po 50 godzinach cc.... Dlugo sobie wyrzucalam ze nie dalam rady... O psychologu myslalam ponad rok temu jak sie okazalo ze przez 2 mc chodzilam z nie rozpoznan ciaza pozamaciczna ,pekniety jajowod przyrosl do jelita tylko dlatego sie nie wykrwawam... Swiadomosc ze moglam wtedy zejsc byla strasza caly czas myslalam o moim synku... Tylko ja wtedy moglam wrocic do pracy i nie myslec o tym... Tylko dlatego jakos sobie poradzilam. Piszesz ze chcialas drugie, mysle ze dopiero za jakis czas powinnas o tym pomyslec, skosultowac z dobrym lekarzem i podjac decyzje. Teraz rzadza toba emocje i zle wsplomnienia. Jesli chcesz skorzystaj z pomocy na pewno dobrze ci to zrobi :-)

reklama
Emol fajnie, że masz mamę krawcową, jest przynajmniej od kogo się nauczyć J

Ola W. najważniejsze, że masz obok kochanego synka, nieważne czy sn czy cc. Na tym się powinnaś skupić i cieszyć się każdym dniem, łapać chwile, bo szybko zleci i duży kawaler z niego będzie. On i tak Cię kocha i będzie kochać, nie będzie go interesowało jak go urodziłaś.

Moja Gwizda katarek załapała, mam nadzieję, że szybko przejdzie i nic z tego się nie rozwinie. My zrobiłyśmy sobie dzisiaj krótki spacerek, bo czekałyśmy, aż zdjęcia nam wywołają. Taka piękna pogoda, że aż żal było nie korzystać. W ogóle to Lidka już nie płacze na rehabilitacji, mam nadzieję, że już tak zostanie. Jestem z niej dumna :*

A ja się znów rodząc sn prosiłam lekarza o cc ;-) no ale nie posłuchał i w końcu po 15h urodziłam... na porodówkę wchodziłam bez rozwarcia i położne twierdziły że pewnie trafię na patologie i tyle, przesadzam że rodzę :-D

Emol na Allegro. Od bachbach.pl
Ogolnie jest spoko tylko smierdzi :D myłam i wietrzylam, ale nadal czuc. Ale nysle, ze za kilka dni bedzie ok :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Emol z tego co pamietam, to sprzedaje po 4 (chociaz pakowane sa po 2 wiec to głupie :D), a wielkosc pojedynczego to ok 62,’ chhba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry