Aniek wlasnie po zielonych pampersach! Tzn No jesli w ogole po pampersach. Nie wiem.
A z dady zielono białej jestem zadowolona
Hmmm rok bez ząbka tez bym sie martwiła.
Aniek ja mysle o psychologu. Mam podobnie - mam wszystko super, a czesto poczucie beznadziei. Brak akceptacji siebie. A w dodatku nie moge sama przepracować tego, ze nie urodziłam sn. CzujeC ze gdybym nie wzięła tego znieczulenia to bym urodziła sn. A tak? Nie moge dobie tego wybaczyć. Czuje sie niespełniona tez przez to.
Wiecie... co innego gdybym miała cc, bo mały zawinięty pępowina. Ale ja miałam cc przez brak postępu. I złe ułożenie dziecka (ale przeciez przed wzięciem na porodówkę miałam usg i było wszystko ok...). Pomijam krwotok i atonie, bo to moze i tak bym miała. Ale sam poród... No położna miałam wyjatkowo kiepska. Mysle, ze gdybym miała lepsza położna i do tego nie wzięła znieczulenia i sie ruszała, to wszystko byłoby inaczej... naprawde nie moge tego odżałować. Szczególnie, ze zamyka mi to triche drogę do kolejnego dziecka
Linoone, tak mi powiedziano. Ona jest refundowana dla wcześniaków i dzieci z nieprawidłowym napięciem mięśniowym po okazaniu zaświadczenia od neurologa.
Moze ją kupic kazdy. Tak jak infarnix. Ale refundowana jest w tych 2 przypadkach. No i to ona jest podawana wcześniakom, a nie infarnix.
Przynajmniej ja taka inf dostałam.
Moze stety - wiecej osob chwali znaczy, ze dobra ;D
Aga ale tez w ciagu dnia to jets blade i suche?
Nie wiem czy to przez ten ząbek, ale straaaaadznie mi sie dzis rozregulował w nocy... od kilku dni sie wybudza po 2-3 razy w nocy, ale daje smoczek i śpi dalej (do tej pory zasypiał wypluwał smoczek i rzadko kiedy marudził w nocy, zeby mu dac...). A wczoraj nic go nie uspokajało. Maz zrobił mu ok 2 w nocy 120ml mm. Zjadł i usnął. Nie wiem. Moze skok?
Koleżanka mi poleciła dentinox czy jakos tak. Powiedziała, zebym posmarowała i jak sie uspokoi to to na bank przez ząb. Tylko zastanawiam sie cyz jest sens, bo nie ma masakry. Marudzi i sie wybudza, ale nie ma histerii i płaczu nie do opanowania... z 2 ste po co ma sie meczyc zamiast wysypiać. Nie wiem. Wstrzymam sie do jutra i zapytam tej pediatry
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom