Agniesiam dziękujemy. Józef ładne imie, ale sama bym tak dziecka nie nazwała.
Abed dziękujemy. nie mam pojęcia kiedy ten czas przeleciał. Czasu też bym nie cofała, ale za szybko mija i nie zdążyłam się nacieszyć noworodkiem.
Emol dziękuję. Podziwiam z odkładaniem Artura. Dynię ugotowaną zmiksowałaś. Kocyk uszyłaś?
Misia znów bez męża? Zazdroszczę dziadków zajmujących się Grzesiem.
Ty się przyznaj kochana kto ci tą malinkę zrobił?
Liluli , Aga_km , Ewella , Napolka dziękujemy.❤
Mamusia Muminka najlepszego na 4 mce. Bardzo mądra ta koleżanka, super porównanie
Majcia śpi ze mną w łóżku, więc się tulamy pod puchową cienką kołderką. Wszyscy lubimy ciepełko.
Kasia niektóre dzieci są takie marudne/wściekłe jak są zmęczone i nie ma na to rady. Mój misiek od malutkiego jak jest zmęczony to jest mega wkurzający i zmierzły nie do wytrzymania. Jejjju...w hinduskiej jeszcze nigdy nie byłam. Co tam dobrego można zjeść?
Napolka na jakim filmie byliście? Chciała bym na listy do M.
Aga_km dobre i 500+ jak innych dodatków nie ma . Jak się należy, to trzeba skorzystać.
Aha to u Was i tak nie źle, u nas trzeba knajpę na komunię 3 lata wcześniej rezerwować.
Próbowaliście na kurzajki jaskółcze ziele? Ja się tak pozbyłam 2 brodawek. A synowi kupowałam w aptece coś takiego "lapis" i też pomogło, ale to było daaawno temu.
Cdn.
Byłam rano w labo. Jak zwykle kolejka, godzinę czekałam.
Posprzątałam już i zapiekanka na obiad robi się w halogenie.
Majcia się obudziła, przebrałyśmy się i obie jemy śniadanie.
Trochę się pobawimy i jedziemy po misia, potem obiad, kawka i jedziemy na lotnisko
Zajrzę tu wieczorem jak prezeska pozwoli.