reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli jak mroziłaś dynie? Jest wiele opcji ale ja nie wiem która będzie najlepsza, mam jedną taką do pomrożenia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
HHaha o maluszka :D chociaz powiem Wam, ze ja mam 29 lat i mam jeden mleczny ząb [emoji23] wiec moze ja tez bede miec niedługo[emoji23][emoji23][emoji23]

Nie No Kubie jest ciezko zajrzeć do buzi, ale zaueazylam dzis w miejscu dolnej lewej jedynki takie jakby hmmm przejaśnienie? Na dziasle. Takze moze cos tam sie zaczyna [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Agniesiam to i tak byłoby mi ciężko tak Grzesia karmić. Ma 8 kilo i jest długi, a ja mam duży brzuch :) cieszę się że wynik usg ok.
Aha mistrz, masz zakodowane szukanie żłobka :)
Judith a to jak można mrozic dynie? myślałam że normalnie kroje na małe kawałki i wsadzam poporcjowane do zamrażarki. Taki miałam plan.
Ktoś wie gdzie na szybko mogę kupić zaproszenia na chrzest? Bo jutro będę zapraszać a nie mam :) wiedziałam za o czymś zapomniałam tylko nie mogłam sobie przypomnieć o czym [emoji14]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego moja śpi w rożku - jest owinieta w kocyk i spinam rożek to się nie rozkopuje. A jest owinieta tak że leży na kocyku i zawijam boki Więc się nie nakrywa.

Zaproszenia widziałam we wszystkich sklepach, empik na pewno. Ja zamawialam na dawanda ale w ciągu 1 dnia to nie dojda:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się.
Wpadłam na chwilkę, bo czasu mi dziś brakuje na wszystko.
W nocy młodego bolał brzuch i prawie wcale nie spałam. Niejadek jeden! Zjadł przed snem zupę chińską(masakra!) zasnęliśmy o 5.00 Przez to do szkoły nie był w stanie pójść. O 6.00 Majka na karmienie, o 8.00, i 10.00. Pojechaliśmy w trójkę oddać Majci próbkę na posiew, za tydzień wynik. Z młodym do fryzjera, zakupy, szybka obiado_kolacja, pranie. Musiałam z miśkiem zrobić do szkoły transparent antysmogowy. I dopiero przed chwilą księżniczka zasnęła.
Rano muszę w końcu sama pojechać do labo, bo nie zrobiłam kontrolnego bad.tarczycowego po ciąży, a szczerze mówiąc coś mi się wyprawia z tymi hormonami. Czuję się jakoś źle psychicznie...aż się dziś poryczałam.
I jutro już mój synek wylatuje...tak strasznie mi smutno...
Jutro postaram się poczytać i odpisać.
Dobranoc.

[emoji23][emoji2][emoji23] ale jestem zakręcona, moj słownik w głowie zrobił korektę hehehe [emoji16]
Ale ja wczoraj nieprzespana nocka, w dzień 40 min tylko odespane, wiec wiecie [emoji39]

Aniek ja też nie zrobilam badania tarczycy, aż strach się bać co mi wyjdzie, tymbardziej ze euthyrox biorę w kratkę. A ty smutna, bo synek odjeżdża [emoji29]

Agniesiam86 super, że usg ok, no i trzymam kciuki, żeby to nie alergia

reklama
Aniek ja też muszę zrobić badanie tarczycy w tym tygodniu bo w przyszłym mam endokrynologa. Teraz kiedy znowu syn przyleci ?

Agniesiam dobrze, że na usg wszystko dobrze :)

Aha ja mam dzisiaj noc nie przespana , Iga prawie cały czas je...

Brat męża uczulony na większość rzeczy w tym marchewka, ziemniaki. ;)

Do góry