reklama
HHaha o maluszka chociaz powiem Wam, ze ja mam 29 lat i mam jeden mleczny ząb [emoji23] wiec moze ja tez bede miec niedługo[emoji23][emoji23][emoji23]
Nie No Kubie jest ciezko zajrzeć do buzi, ale zaueazylam dzis w miejscu dolnej lewej jedynki takie jakby hmmm przejaśnienie? Na dziasle. Takze moze cos tam sie zaczyna [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie No Kubie jest ciezko zajrzeć do buzi, ale zaueazylam dzis w miejscu dolnej lewej jedynki takie jakby hmmm przejaśnienie? Na dziasle. Takze moze cos tam sie zaczyna [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Agniesiam to i tak byłoby mi ciężko tak Grzesia karmić. Ma 8 kilo i jest długi, a ja mam duży brzuch cieszę się że wynik usg ok.
Aha mistrz, masz zakodowane szukanie żłobka
Judith a to jak można mrozic dynie? myślałam że normalnie kroje na małe kawałki i wsadzam poporcjowane do zamrażarki. Taki miałam plan.
Ktoś wie gdzie na szybko mogę kupić zaproszenia na chrzest? Bo jutro będę zapraszać a nie mam wiedziałam za o czymś zapomniałam tylko nie mogłam sobie przypomnieć o czym [emoji14]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha mistrz, masz zakodowane szukanie żłobka
Judith a to jak można mrozic dynie? myślałam że normalnie kroje na małe kawałki i wsadzam poporcjowane do zamrażarki. Taki miałam plan.
Ktoś wie gdzie na szybko mogę kupić zaproszenia na chrzest? Bo jutro będę zapraszać a nie mam wiedziałam za o czymś zapomniałam tylko nie mogłam sobie przypomnieć o czym [emoji14]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Dlatego moja śpi w rożku - jest owinieta w kocyk i spinam rożek to się nie rozkopuje. A jest owinieta tak że leży na kocyku i zawijam boki Więc się nie nakrywa.
Zaproszenia widziałam we wszystkich sklepach, empik na pewno. Ja zamawialam na dawanda ale w ciągu 1 dnia to nie dojda
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zaproszenia widziałam we wszystkich sklepach, empik na pewno. Ja zamawialam na dawanda ale w ciągu 1 dnia to nie dojda
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek42
Witam się.
Wpadłam na chwilkę, bo czasu mi dziś brakuje na wszystko.
W nocy młodego bolał brzuch i prawie wcale nie spałam. Niejadek jeden! Zjadł przed snem zupę chińską(masakra!) zasnęliśmy o 5.00 Przez to do szkoły nie był w stanie pójść. O 6.00 Majka na karmienie, o 8.00, i 10.00. Pojechaliśmy w trójkę oddać Majci próbkę na posiew, za tydzień wynik. Z młodym do fryzjera, zakupy, szybka obiado_kolacja, pranie. Musiałam z miśkiem zrobić do szkoły transparent antysmogowy. I dopiero przed chwilą księżniczka zasnęła.
Rano muszę w końcu sama pojechać do labo, bo nie zrobiłam kontrolnego bad.tarczycowego po ciąży, a szczerze mówiąc coś mi się wyprawia z tymi hormonami. Czuję się jakoś źle psychicznie...aż się dziś poryczałam.
I jutro już mój synek wylatuje...tak strasznie mi smutno...
Jutro postaram się poczytać i odpisać.
Dobranoc.
Wpadłam na chwilkę, bo czasu mi dziś brakuje na wszystko.
W nocy młodego bolał brzuch i prawie wcale nie spałam. Niejadek jeden! Zjadł przed snem zupę chińską(masakra!) zasnęliśmy o 5.00 Przez to do szkoły nie był w stanie pójść. O 6.00 Majka na karmienie, o 8.00, i 10.00. Pojechaliśmy w trójkę oddać Majci próbkę na posiew, za tydzień wynik. Z młodym do fryzjera, zakupy, szybka obiado_kolacja, pranie. Musiałam z miśkiem zrobić do szkoły transparent antysmogowy. I dopiero przed chwilą księżniczka zasnęła.
Rano muszę w końcu sama pojechać do labo, bo nie zrobiłam kontrolnego bad.tarczycowego po ciąży, a szczerze mówiąc coś mi się wyprawia z tymi hormonami. Czuję się jakoś źle psychicznie...aż się dziś poryczałam.
I jutro już mój synek wylatuje...tak strasznie mi smutno...
Jutro postaram się poczytać i odpisać.
Dobranoc.
aha83
kwietniówka '09
[emoji23][emoji2][emoji23] ale jestem zakręcona, moj słownik w głowie zrobił korektę hehehe [emoji16]
Ale ja wczoraj nieprzespana nocka, w dzień 40 min tylko odespane, wiec wiecie [emoji39]
Aniek ja też nie zrobilam badania tarczycy, aż strach się bać co mi wyjdzie, tymbardziej ze euthyrox biorę w kratkę. A ty smutna, bo synek odjeżdża [emoji29]
Agniesiam86 super, że usg ok, no i trzymam kciuki, żeby to nie alergia
Ale ja wczoraj nieprzespana nocka, w dzień 40 min tylko odespane, wiec wiecie [emoji39]
Aniek ja też nie zrobilam badania tarczycy, aż strach się bać co mi wyjdzie, tymbardziej ze euthyrox biorę w kratkę. A ty smutna, bo synek odjeżdża [emoji29]
Agniesiam86 super, że usg ok, no i trzymam kciuki, żeby to nie alergia
reklama
ewella90
Aniek ja też muszę zrobić badanie tarczycy w tym tygodniu bo w przyszłym mam endokrynologa. Teraz kiedy znowu syn przyleci ?
Agniesiam dobrze, że na usg wszystko dobrze
Aha ja mam dzisiaj noc nie przespana , Iga prawie cały czas je...
Brat męża uczulony na większość rzeczy w tym marchewka, ziemniaki.
Agniesiam dobrze, że na usg wszystko dobrze
Aha ja mam dzisiaj noc nie przespana , Iga prawie cały czas je...
Brat męża uczulony na większość rzeczy w tym marchewka, ziemniaki.