reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Moim zdaniem alergia. Agatka takie miała jak zezarlam czekoladę.

Alergeny utrzymują się w organizmie 2 tyg nawet więc nie ma znaczenia że już ma tyko mleko teraz. Dlatego się wprowadza jeden produkt przez parę dni. Te plamy powoli schodzą. U mnie pomógł bepanthen sensiderm bo miała takie na rączkach

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova, ale on to miał zanim ja mu wprowadziłam jakiekolwiek warzywo. Tylko miał mniej, na samej gorze. Teraz mu sie nasiliło. Ale na udzie ma to od dłuższego czasu.
Nie wiem czy to nie na pampersy... bo jak używałam to to sie pojawiło, potwm jakby było delikatniejsze, a potem zrobiłam drugie podejscie do pampersow j znowu sie to wzmogło. Ale to było jakis cAs temu... wiec warzywo mogło co najwyzej wzmocnić. Ale nie wydaje mi sie, bo miał to juz będąc tylko na nutramigenie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola w byle to go nie bolało. Bo jak jest to jest ale jak swedzi. Boli czy cokolwiek to szkoda Kubusia.
Teraz tak jest z mandatami. No nic, trzeba będzie zapłacić. :)
Właśnie wróciłam z siłowni z fitnessu. Chwilę pogadamy z mężem i spać.

Zmieniłam na dade. Dostaliśmy pampersy i szkoda mi było wyrzucać. Ale to chyba od nich. Bo nie aiem od czego by to mogło byc...

Chyba nie swedzi, bo nie probuje sie drapać :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola W no to może na pampki. Na wszystko może być, na inny materiał spioszkow też - mogą pograzniac np a nie uczulac.
Smaruje kosmetykami dla atopikow, jak przestaną być szorstkie to znaczy że schodzą - ale długo się ich pozbywa, przynajmniej u mnie.

Edit:
Haha, ja 5 miesięcy temu: oczywiście że nie będę spala z dzieckiem.
Ja dziś o 3 w nocy, kiedy z Agatka 15 raz wyplula smoczek (plucie na odległość to taka fajna zabawa) i coś gadała: dobra to tylko dzisiaj ja bierzemy [emoji106]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej

Sorry ze tak wpadam, ale akuart mialam sekunde i spr ostatnia strone
Ola mi to wyglada na lojotokowe zapalanie skory. Zosia taka miala. Pielegnacja jest inna niz nam sie wydaje. Wysuszamy. Nie myc w emolientach i smarowac plamy Link do: Tanno-Hermal Lotio 100 g
Co prawda ostatecznie dala nam papke robiona w aptece, ale wstepnie mowila o tym pudrze

Co do spacerow. Nim wyjde otwieram okno w jednym pokoju zeby sie wyziebil. Idziemy na spcer jak dobrze zasnie ok 15 min wracam do do mieszkania. Okno otwieram na cala szerokosc :) i spi tak 2 h. Uwazam ze jest idealnie bo w pokoju jest chlodno bardzo, ale nie wieje i nie mrozi. Spi w kombinezonie i czapce.

Hej
U nas nocka przerąbana.Usnęła ładnie ale po 2gdz się obudziła,próbowałam ją dać na boczek ale ją to rozwścieczyło-przez całą noc prawie nie spała była napięta jak struna.Dopiero nad ranem zwiotczała i położyłam ją na.boku to tak z gdz pospała do 7.Już Umówiłam wizytę u fizjo na 11.12...i coś mi się zdaje że znam tą dziewczynę-chyba miałam u niej serie masaży wiele lat temu.Jak to faktycznie ona to super trafiłam:)
Może jeszcze pójdziemy teraz spać bo pojadła,wykupkała się (wczoraj wyjątkowo nie robiła) to może jest jej lżej.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Aga_k_m ja wizyta i zakupy [emoji4]?

Chybra super, wyrwiesz się. Może mnie też zaprosza na świąteczną kolacje [emoji6]

Integral zazdroszczę, mi nie udaje się wprowadzić planu dnia poza kąpielą o 19-19:30 i potem spanie. No i spanie w dzień jest w miarę o tej samej porze jeśli pójdę na spacer, ale jedzenie to hulaj dusza je non stop .

Usypianie tylko przy cycku, dobija mnie to , bo jestem mega uwiazana, a ten mój robaczek popsuł się ze spaniem i zanim usnie na dobre to musze tak z godzinę coraz potrzymac za rękę, ponucic i w ostateczności podkarmic, a nie daj Boże pójdzie mąż, bo ja ryzykantka biorę kąpiel, to pozamiatane, ryk na całego [emoji21]

Aniek hinduska to u mnie kuchnia na podium, jest mega aromatyczna, wszelkie curry, ja uwielbiam baranine, pyszne jest wszystko mniam mmm

Kasia_831 ja sushi tez lubię, ale najbardziej w tempurze na ciepło [emoji4]

Pumelova no widzisz i złamała Cię dziewczyna hehe

A ja byłam w kinie na "botoksie " , wyszliśmy w Święto Zmarłych, bo tesciow mieliśmy, mi się mega podobał, mocny film, sceny z Cesarki ogladalam przez palce brrrr

reklama
Do góry