reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Coś pisalyscie o NFZ.. . Dajcie spokój kawy nie potrzeba żeby ciśnienie wzrosło.. .
Byliśmy w tej poradni rehabilitacyjnej i naiwnie myślałam że jak się miesiąc na termin wyczekalam to jakiś efekt będzie a tu popatrzył na dziecko no faktycznie trzeba ćwiczyć i kolejne skierowanie i kolejny termin żeby się z fizjo zobaczyć. Paranoja a lacznie.minie 2 miesiące a przez ten czas można by było już ćwiczyć.. .. grrr strata czasu tylko i jak tu nie szukać prywatnie :-/

reklama
Hej my po szczepieniu wazy 6200 a mierzy 67 wiec wagowo jest na 50 centylu a wzrostem powyzej 97 centyla.Wysoka baba rosnie wdala sie w rodzine R bo tam wysokie babyvsa jego siostry sa bardzo wysokie jedna 190 a druga 184.Smiejemy sie w domu ze do komunii mnie Jagoda przerosnie bo ja mam 156:-/

Kasia super z tym kontem i kasa od krolowej;-)
Moja wlasnie pod choinke dostanie krzeselko a raczej kase na krzeselko od babci.

Ewella dobre i skarpetki;D ja jak ide stacjonarnie to nic nie potrafie sobie kupic...no chyba ze w lumpie tam to oczy az mi sie swieca;D nowe rzeczy to glownie w necie kupuje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Taka ciekawostka- zakończyliśmy samo kp i mamy obowiązkowy powrót do dodawania mm - młody po dwóch tygodniach nie przybrał na wadze, a wręcz schudł subtelnie 20 gramów. No także tego :p

Aim kurczę niby fajnie że udało ci się przejść na sama pierś, ale zdrowie maluszka najważniejsze. I aby przybieral, mam nadzieję że nadrobi z wagą.

To chyba moje dziecko ma chwilowe dobre dni (Wolę jeszcze się nie nastawić że skok się skończył) bo w nocy nie dość że się wyspałam to teraz właśnie zaliczyłam 2h drzemkę a ona śpi dalej[emoji813]

Maziajka i jak się czuje Jagodka, wszystko dobrze? Super waga;))) ciekawa jestem jak moja, czy coś przybiera..

Mi się wydaje że dziewczynki są prostsze[emoji23] tylko moja sobie nie daje tam oglądać, zaciska nóżki - i dobrze ;-))

Emol no one w pasie chyba zawsze będą luźne - chyba że moje dziecko byłoby kulka. Ale będę je zakładać w gości do ludzi u których jest ciepło w zime[emoji16]

Paninka teraz e weekend chrzciny? Ja sobie tylko bolerko kupiłam a sukienkę miałam starą i też nie do karmienia - miałam osobne pomieszczenie i się rozbieralam tam.sama;-))

Ewella no właśnie ja myślałam że mamy duże łóżko i jak spie w ciągu dnia z nią to stwierdzam że wcale takie duże nie jest [emoji23] leżę wygieta jak spinacz:D
Skarpetki też fajna rzecz!;-))
Ja jutro jadę z kumpela do Fashion house, coś sobie kupić no i outlet cocodrillo odwiedzic:D

Chybra Tymona? Nie Tymoteusza? Kurde Tymon to mi się tylko z timonem kojarzy
Też się bałam Agatki, miesiąc.[emoji23]

Kasia no to masz gorzej!:-) ja ostatnio mówię wszystkim dookola że nie życzę sobie żeby ja całowano po buzi, że po buzi tylko rodzice - żeby jej nie zarazić czymś - no i głupio mi było ale o dziwo nikt się oficjalnie nie obrazil.

Karuzela kurcze gdybym ja z tym krwiakiem miała czekać na fizjo z nfz to Agatka by już dawno krecz miala :/// 2 dni po tym jak go wykrylismy już byliśmy u niego.. gdyby nie to na pewno byłoby gorzej.

Aim jejku szkoda, tyle staran.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova właśnie miałam pisać czy komuś też tak dziecko w ciągu dnia ładnie śpi :). A twoja to wstydziocha. Mój teraz to z chęcią rozkraczony leży.

My dzisiaj gości mamy, mnie trochę glowwa boli, chyba ciśnienie. Pewnie dlatego bobasy spia. Mój zasnął na łóżku. Po 1h się obudził na cycusia, pojadl 5 min i dalej w kime.

Waży 5900, trudno, ważne że próbowałam :) dodatek butli to nie koniec świata, i tak pewnie dzięki tej mojej pracy nad laktacją będzie mniej mm potrzeba niż wcześniej a to już plus.
Objawów braku przybierania na wadze nie ma- wszystko jest jak było. Nawet lepiej, bo nie płacze przy jedzeniu ;) więc odczucia głodu na pewno nie miał.
Cóż, raz dziennie mamy dodawać mm do kp to i tak dobry wynik.

reklama
Cześć Dziewczyny.
Jestem pierwszy raz tutaj na forum. Mój młodszy synek 1 listopada skończy 4 miesiące i od kilku dni stał się strasznie marudny. Nie mogę odejść nawet na krok bo zaraz jęczy, krzyczy, nawołuje. Jednego dnia nie ma apetytu a drugiego jada ponad swoją normę. Ehhh może któraś przechodzi coś podobnego ze swoim maluszkiem??

Do góry