reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova tak Tymoteusz, tylko tak sobie sama napisałam :blink:

Karuzela doskonale Cię rozumiem, ręce opadają i mi szczerze mówiąc łzy się cisnęły do oczu przez opieszałość tych imbecyli. Takie reformy miały być i co? Każda władza o tym pieprzy i na tym koniec. Ja jestem cholernie wściekła, nie będę już takich ważnych spraw załatwiać przez nfz...

reklama
Ja tam też używam chusteczek, w ciąży jeszcze dużo czytałam o składach, wybrałam najlepsze i jest spoko. No tak mi się wydaje i gdzieś czytałam że teraz będą zielone ale wiesz poki sroka nie napisze to niewiadoma [emoji23][emoji23]

Moja pięknie śpi w dzień [emoji16]w nocy też już jakiś czas - nie zapeszając!! Ostatnimi czasy mamy stały rytuał - o 18 jedzenie, zaraz po jedzeniu na matę zabawki turlanki brzuszki i takie fikołki przed lustrem, 19:45 pod karuzelkę do lozeczka w tym czasie przygotowuje kąpiel, myju myju, kolacyjka o 20:30 i od 21 śpi jak aniołek do 3-4 [emoji7][emoji7][emoji7] skutecznie ją takie zabawy męczą i pięknie śpi [emoji12] bo wcześniej bywało różnie ale teraz staram się trzymać schematu i od 2 tygodni działa cuda [emoji28] mam nadzieję że będzie nadal [emoji6]

My dzisiaj na kontroli bioderek, wszystko w porządku kolejne za 8 tyg [emoji16]

Aim szkoda, ale nie ma co się bać mm, a i tak wyszłaś na plus [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aim jedno dokarmienie mm to naprawdę niewiele. Ważne żeby maluch był zdrowy. A powiedz mi czy jak był na samym kp to zauważyłaś może żeby mniej sikal?

Chybra daj spokój. Poplakalabym się jakbym 3 tyg temu nie skonsultowala się z fizjo i przez ten czas bym nie ćwiczyła na własną rękę. Przecież u takiego dziecka tydzień to strasznie dużo czasu. I rozumiem Cię że szczepieniami najpierw się cieszyłam że nie ma ich od razu ale jak sprawa zaczęła się przeciągnąć to się denerwowalam czy wogole się uda. Teraz mamy mieć 2 listopada i oby się udało bo to ostatni termin na zrobienie drugiej dawki rota.

Judith fajnie że macie jakiś wieczorny rytm. Zmotywowalas mnie żeby u nas też wprowadzić. Jedyny stały punkt u nas to karmienie ok 13/14 bo później trzeba wyjść do przedszkola po corke.

Dziewczyny czytam Was i łączę się w bólu dziś Grześ ma zły dzień. Jak śpi to z krzykiem się budzi i tylko takie krótkie drzemki. Teraz poszedł do babci to mam chwilę. A wczoraj był taki cudowny że nawet spa sobie zrobiłam.
Pozdrawiam

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mojego od godziny usypiam. Tzn godzine temu usnął, obudził się po 20 minutach i chciał jeść, usnął na cycu i obudził się przed chwilą.. a teraz zasnął mi na rękach. Nie wiem czemu tak, w dzień spał tylko 1,5 godziny. Powinien być zmęczony... bo ja na pewno jestem ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone dzieci biorą energię z księżyca, to pewne[emoji6] [emoji6] [emoji6]

Jutro poczytam resztę bo też padam, Agatke brzuch bolał i trochę nosiłam i padła [emoji106] zachciało mi się odstawiac kropelki[emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dziś dziwny wieczór. Zasnęła wcześniej niż zwykle bo o 20.20 i do 24 miała już dwie pobudki.
Z psiakiem ok. Byłam skontrolować uszy bo tydzień temu weterynarz kazał wpuszczać kropelki ale już uszy ładne no i musiałam zgarnąć dla całego zwierzyńca tabletki na odrobaczenie bo dawno im nie dawałam a skoro koty ładują się do jej łóżeczka a psy wylizują to lepiej je zabezpieczyć :)

Już pampersy 4? Szok. My wciąż jedziemy na 1/2 ale już bardziej na 2 :)

U nas to zdecydowanie za wcześnie na odstawienie kropli chociaż i tak nie bardzo działają.

Nadal zmagamy się z katarem i lekkim kaszlem ale na razie oprócz odciągania glutkow nic nie podajemy. Jak nie przejdzie albo pogorszy się do poniedziałku to wtedy skoczymy do lekarza.

Jutro mam strasznie duzo załatwiania od samego rana , wieczorem squash także chyba padnę na twarz.

A tak się we wtorek relaksowalam wieczorem :)

1508972112-4d4f8c15fcbcd123-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry