reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Coś pisalyscie o NFZ.. . Dajcie spokój kawy nie potrzeba żeby ciśnienie wzrosło.. .
Byliśmy w tej poradni rehabilitacyjnej i naiwnie myślałam że jak się miesiąc na termin wyczekalam to jakiś efekt będzie a tu popatrzył na dziecko no faktycznie trzeba ćwiczyć i kolejne skierowanie i kolejny termin żeby się z fizjo zobaczyć. Paranoja a lacznie.minie 2 miesiące a przez ten czas można by było już ćwiczyć.. .. grrr strata czasu tylko i jak tu nie szukać prywatnie :-/

reklama
Hej my po szczepieniu wazy 6200 a mierzy 67 wiec wagowo jest na 50 centylu a wzrostem powyzej 97 centyla.Wysoka baba rosnie wdala sie w rodzine R bo tam wysokie babyvsa jego siostry sa bardzo wysokie jedna 190 a druga 184.Smiejemy sie w domu ze do komunii mnie Jagoda przerosnie bo ja mam 156:-/

Kasia super z tym kontem i kasa od krolowej;-)
Moja wlasnie pod choinke dostanie krzeselko a raczej kase na krzeselko od babci.

Ewella dobre i skarpetki;D ja jak ide stacjonarnie to nic nie potrafie sobie kupic...no chyba ze w lumpie tam to oczy az mi sie swieca;D nowe rzeczy to glownie w necie kupuje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Taka ciekawostka- zakończyliśmy samo kp i mamy obowiązkowy powrót do dodawania mm - młody po dwóch tygodniach nie przybrał na wadze, a wręcz schudł subtelnie 20 gramów. No także tego :p

Aim kurczę niby fajnie że udało ci się przejść na sama pierś, ale zdrowie maluszka najważniejsze. I aby przybieral, mam nadzieję że nadrobi z wagą.

To chyba moje dziecko ma chwilowe dobre dni (Wolę jeszcze się nie nastawić że skok się skończył) bo w nocy nie dość że się wyspałam to teraz właśnie zaliczyłam 2h drzemkę a ona śpi dalej[emoji813]

Maziajka i jak się czuje Jagodka, wszystko dobrze? Super waga;))) ciekawa jestem jak moja, czy coś przybiera..

Mi się wydaje że dziewczynki są prostsze[emoji23] tylko moja sobie nie daje tam oglądać, zaciska nóżki - i dobrze ;-))

Emol no one w pasie chyba zawsze będą luźne - chyba że moje dziecko byłoby kulka. Ale będę je zakładać w gości do ludzi u których jest ciepło w zime[emoji16]

Paninka teraz e weekend chrzciny? Ja sobie tylko bolerko kupiłam a sukienkę miałam starą i też nie do karmienia - miałam osobne pomieszczenie i się rozbieralam tam.sama;-))

Ewella no właśnie ja myślałam że mamy duże łóżko i jak spie w ciągu dnia z nią to stwierdzam że wcale takie duże nie jest [emoji23] leżę wygieta jak spinacz:D
Skarpetki też fajna rzecz!;-))
Ja jutro jadę z kumpela do Fashion house, coś sobie kupić no i outlet cocodrillo odwiedzic:D

Chybra Tymona? Nie Tymoteusza? Kurde Tymon to mi się tylko z timonem kojarzy
Też się bałam Agatki, miesiąc.[emoji23]

Kasia no to masz gorzej!:-) ja ostatnio mówię wszystkim dookola że nie życzę sobie żeby ja całowano po buzi, że po buzi tylko rodzice - żeby jej nie zarazić czymś - no i głupio mi było ale o dziwo nikt się oficjalnie nie obrazil.

Karuzela kurcze gdybym ja z tym krwiakiem miała czekać na fizjo z nfz to Agatka by już dawno krecz miala :/// 2 dni po tym jak go wykrylismy już byliśmy u niego.. gdyby nie to na pewno byłoby gorzej.

Aim jejku szkoda, tyle staran.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova właśnie miałam pisać czy komuś też tak dziecko w ciągu dnia ładnie śpi :). A twoja to wstydziocha. Mój teraz to z chęcią rozkraczony leży.

My dzisiaj gości mamy, mnie trochę glowwa boli, chyba ciśnienie. Pewnie dlatego bobasy spia. Mój zasnął na łóżku. Po 1h się obudził na cycusia, pojadl 5 min i dalej w kime.

Waży 5900, trudno, ważne że próbowałam :) dodatek butli to nie koniec świata, i tak pewnie dzięki tej mojej pracy nad laktacją będzie mniej mm potrzeba niż wcześniej a to już plus.
Objawów braku przybierania na wadze nie ma- wszystko jest jak było. Nawet lepiej, bo nie płacze przy jedzeniu ;) więc odczucia głodu na pewno nie miał.
Cóż, raz dziennie mamy dodawać mm do kp to i tak dobry wynik.

reklama
Cześć Dziewczyny.
Jestem pierwszy raz tutaj na forum. Mój młodszy synek 1 listopada skończy 4 miesiące i od kilku dni stał się strasznie marudny. Nie mogę odejść nawet na krok bo zaraz jęczy, krzyczy, nawołuje. Jednego dnia nie ma apetytu a drugiego jada ponad swoją normę. Ehhh może któraś przechodzi coś podobnego ze swoim maluszkiem??

Do góry