reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga km dziękuję bardzo :* ja tylko się zastanawiam czy mąż w tym całym zamieszaniu z chrztem nie zapomni o mnie ;)

Chciałam powiedzieć że odebrałam wczoraj wyniku egzaminow zawodowych. Teorie zdałam a praktycznego nie. Zabrakło mi... 1 punkta :/ no nic w pon idę zapisać się na zaliczenie praktyki w styczniu.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje za wsparcie. Wroce tu obiecuje aktywniej poki co podczytuje na wyrywki co u Was.
Chusty nie probowalam. Jskos mam wrazenie ze sie przyzeyyczai i bedzie ciezko odlozyc.
Liw ma problem wieczorami tak jakby z przemeczeniem przestymulowaniem. Az sie zanosi.
Jeszcze nie szczepilan.
Nie wychodzimy nigdzie poza podworko poza wizytami u lekarzy :/ masakra. .
Sciskam Was!!

Emol wszystkiego najlepszego![emoji173][emoji173][emoji173] zdania egzaminu w takim razie!;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol Wszystkiego najlepszego :*

Katja oby szybko.u Ciebie się poprawilo :)

Pumelova zdrówka :*

U nas wczoraj dzień po szczepieniu, nie było żadnej gorączki ale wieczorem Iga była okropna płacz, wrzask i tylko na mnie udało jej.sie zasnąć no to tak spalysmy 2h i dopiero przy kolejnym jedzeniu udało się ją odłożyć. Nie wiem co jej było..moze zwykłe marudzenie po prostu.
A chustę udało mi się z Iga zawiązać ale długo w niej nie wytrzymała :p nic dzisiaj dalej próbuje :)

Emol wszystkiego najlepszego :-) spelnienia marzen. Udanej imprezy :-)

Ewella u mnie po szczepieniu tez tak bylo :-) jeszcze jesc nie chcial. My sie wczoraj w sklepie wiazalismy :-)

Mąż wrócił z kawalerskiego o 3:20 życzę powodzenia ze w 4h się wyspi. No ale sama nie będę zapierniczac i ogarniac siebie i małego. Artur mamie zrobił super prezent, bo zasnął o 22 a wstał po 5 na karmienie <3

Najlepszy prezent Emol!

To moja chyba mnie karze bo jak się czuje jak kupa to się już o 2 obudziła i teraz drugi raz (5:30). Zjadłam na noc apap i rutinoscorbin i nic nie pomogło:-( zdechne dzis.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż wreszcie dziś wraca!!! Po 5 długich tygodniach! Nie wiem jak to przeżyłam, dzięki bogu mam grzecznego synka, bo inaczej już dawno bym oszalała [emoji6] teraz będę częściej wchodzić tu do was.

Emol, super prezent! Mój zasypia o 22 i budzi się ok 2.30, potem ok 6, a potem co godzinę tak to do 9-10. Ale mój dość krótko je, średnio po 10 minut, także nie jest źle!

Pumelova, współczuję, trzymaj się! Ja jak mnie coś łapie jem czosnek, duuużo czosnku z twarogiem. Ale nie wiem czy możesz coś takiego..

Haha, mój też nie miał wyboru co do chusty. Po prostu go wsadzam i idę na spacer czy sprzątam. Czasem się wije i trudno go ogarnąć, ale to dla mnie nieistotne, wiążę go mimo to. Mimo, że mój jest z tych grzecznych i nie płaczących bez powodu, to chyba umarłabym bez chusty!!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Emol najlepszego! I oby ten egzamin poszedł juz dobrze ;) Aaale kochany synek [emoji7]

Pumelova No dobrze, masz racje. Emol tez.

Heh, Katja, jak ja Cie rozumiem...
U mnie dokładnie tak samo. I takie same podroze

Powiem Wam, ze poprawy po mleku nie ma. A wręcz maz twierdzi, ze po HA było lepiej. Ja uwazam, ze na zwykłym. Wtedy przynajmniej kupa była ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Linoone mój długo bo zasnelismy o 6. Ja o 7 budzik więc wstałam a Artur z chrapiacym tata śpi. Kubę obudziłam ale "ja jeszcze muszę odpocząć". Dobrze że dzisiaj Artur śpi to teraz sie ogarniam, bo inaczej to bym już klnela.
Cieszę się twoim szczęściem. Sama z psami... podziwiam. Myślę jak mąż wróci to tak będzie tęsknił za dzieckiem ze nie da ci go dotknąć ;)

Pumelova dasz rade!

Do góry