reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga km dziękuję bardzo :* ja tylko się zastanawiam czy mąż w tym całym zamieszaniu z chrztem nie zapomni o mnie ;)

Chciałam powiedzieć że odebrałam wczoraj wyniku egzaminow zawodowych. Teorie zdałam a praktycznego nie. Zabrakło mi... 1 punkta :/ no nic w pon idę zapisać się na zaliczenie praktyki w styczniu.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje za wsparcie. Wroce tu obiecuje aktywniej poki co podczytuje na wyrywki co u Was.
Chusty nie probowalam. Jskos mam wrazenie ze sie przyzeyyczai i bedzie ciezko odlozyc.
Liw ma problem wieczorami tak jakby z przemeczeniem przestymulowaniem. Az sie zanosi.
Jeszcze nie szczepilan.
Nie wychodzimy nigdzie poza podworko poza wizytami u lekarzy :/ masakra. .
Sciskam Was!!

Emol wszystkiego najlepszego![emoji173][emoji173][emoji173] zdania egzaminu w takim razie!;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol Wszystkiego najlepszego :*

Katja oby szybko.u Ciebie się poprawilo :)

Pumelova zdrówka :*

U nas wczoraj dzień po szczepieniu, nie było żadnej gorączki ale wieczorem Iga była okropna płacz, wrzask i tylko na mnie udało jej.sie zasnąć no to tak spalysmy 2h i dopiero przy kolejnym jedzeniu udało się ją odłożyć. Nie wiem co jej było..moze zwykłe marudzenie po prostu.
A chustę udało mi się z Iga zawiązać ale długo w niej nie wytrzymała :p nic dzisiaj dalej próbuje :)

Emol wszystkiego najlepszego :-) spelnienia marzen. Udanej imprezy :-)

Ewella u mnie po szczepieniu tez tak bylo :-) jeszcze jesc nie chcial. My sie wczoraj w sklepie wiazalismy :-)

Mąż wrócił z kawalerskiego o 3:20 życzę powodzenia ze w 4h się wyspi. No ale sama nie będę zapierniczac i ogarniac siebie i małego. Artur mamie zrobił super prezent, bo zasnął o 22 a wstał po 5 na karmienie <3

Najlepszy prezent Emol!

To moja chyba mnie karze bo jak się czuje jak kupa to się już o 2 obudziła i teraz drugi raz (5:30). Zjadłam na noc apap i rutinoscorbin i nic nie pomogło:-( zdechne dzis.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż wreszcie dziś wraca!!! Po 5 długich tygodniach! Nie wiem jak to przeżyłam, dzięki bogu mam grzecznego synka, bo inaczej już dawno bym oszalała [emoji6] teraz będę częściej wchodzić tu do was.

Emol, super prezent! Mój zasypia o 22 i budzi się ok 2.30, potem ok 6, a potem co godzinę tak to do 9-10. Ale mój dość krótko je, średnio po 10 minut, także nie jest źle!

Pumelova, współczuję, trzymaj się! Ja jak mnie coś łapie jem czosnek, duuużo czosnku z twarogiem. Ale nie wiem czy możesz coś takiego..

Haha, mój też nie miał wyboru co do chusty. Po prostu go wsadzam i idę na spacer czy sprzątam. Czasem się wije i trudno go ogarnąć, ale to dla mnie nieistotne, wiążę go mimo to. Mimo, że mój jest z tych grzecznych i nie płaczących bez powodu, to chyba umarłabym bez chusty!!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Emol najlepszego! I oby ten egzamin poszedł juz dobrze ;) Aaale kochany synek [emoji7]

Pumelova No dobrze, masz racje. Emol tez.

Heh, Katja, jak ja Cie rozumiem...
U mnie dokładnie tak samo. I takie same podroze

Powiem Wam, ze poprawy po mleku nie ma. A wręcz maz twierdzi, ze po HA było lepiej. Ja uwazam, ze na zwykłym. Wtedy przynajmniej kupa była ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Linoone mój długo bo zasnelismy o 6. Ja o 7 budzik więc wstałam a Artur z chrapiacym tata śpi. Kubę obudziłam ale "ja jeszcze muszę odpocząć". Dobrze że dzisiaj Artur śpi to teraz sie ogarniam, bo inaczej to bym już klnela.
Cieszę się twoim szczęściem. Sama z psami... podziwiam. Myślę jak mąż wróci to tak będzie tęsknił za dzieckiem ze nie da ci go dotknąć ;)

Pumelova dasz rade!

Do góry