reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aniek trzymaj sie!dobrze że ten lekarz wczoraj zorientował się co to, mam nadzieję że szybko i dokładnie ten zabieg zrobią!
Swoją drogą strasznie spartaczyli..współczuję Ci bardzo, bo to już przecież po połogu powinno byc.

Integral suuuuper!:)

Integral bardzo się cieszę!:laugh2:

Aniek kochana jestem z Tobą! Będzie dobrze!:*

Musiałam po południu zostawić chłopaków na dole i iść się przespać, bo byłam dziś mega zmęczona. Znacie to uczucie gdy jesteście tak zmęczone, że nie możecie usnąć? Mam takie przesilenie gdzieś tak raz w tyg ehhhh, tak było też dzisiaj, doszło do tego kołatanie w klatce, nie wiem, chyba za dużo w czaszce przetwarzam:-( :(

Ola trzymam kciuki za poprawę:blink:

Hejka! Chwila spokoju...
Aniek o matko!!! Tego boję się najbardziej... ze coś zostało w środku zwłaszcza że łożysko było przestarzałe. Moja wizyta u gina za około 3 tyg.
A ja mam problem z zaparciami... w ciąży nic pomimo brania żelaza, teraz się mecze. Pochłaniam jedzenie jak odkurzacz. W ciąży się pilnowalam a teraz słodkie nieslodkie... wszystko w biegu i zaraz to co zeszlo po porodzie wróci :/ muszę się opamietac ale Pola wyciąga ze mnie...

Zaczęły mi się wyjazdy do miasta,
Ale męczące są... mała nie lubi przebywać poza domem. Najlepiej wypoczywa w domciu.. skrzeczy bo nie może zasnąć wczoraj u prababci za długo nie posiedzialysmy...

Czytam i odpisuje dalej...

Integral super! Ja dziwnie teorie olewam, mój mąż też ma ich sporo ale nie zna się :D
A mój M zamiast czas spędzać z nami poszedł na piwko do sąsiada... skorzystali z okazji ze sąsiad ognisko zrobił a ja o 19.30 ucieklam z dworu bo komary strasznie tną.. U nas dziś gorąco, jutro tez... koniec lata cieplutki, od piatku ochłodzenie.

Dziś w przedszkolu miałam zebranie ale środkowa uparla się ze ona idzie ze mną, nic ja nie przekonało... musiałam zabrać i tak wyglądało moje 45 min. ' wolności'.

Młoda strasznie skrzeczy jak się czegoś domaga i tak jak piszecie jak siedzę w wannie, jak naloze sobie obiad itp. :D

Brzuszek też nam doskwiera, jutro kupię espumisan. Po każdym jedzeniu musi odbić inaczej kończy się czkawką... wczoraj mi ulala 1 raz ale to przejedzenie...

Zmęczenie o jeju ogromne, aż czasem mi się w głowie kręci... Dziś pospalysmy do 10 bo Blanka tez wiecznie zmęczona jak ją siora z rana wybudza a spać chodzi późno...
A od poniedziałku szkoła, przedszkole...

Ostatnia edycja:
Integral super tak trzymaj.

Aniek trzymaj sie daj znac co i jak. Biedna mala, daj jej paracetamol niech sie nie meczy

Panika ja tez dzis zebranie w przedszkolu :-) u 2 h bo pani dyrektor przedstawienie dla rodzicow zorganizowala ;-)

Aniek straszne te Twoje przeżycia, mam nadzieję że jutro nastąpi ich koniec. Będę trzymać kciuki.
Integral brawo!!!

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakieś porady jak zwalczyć ciemieniuche? Smaruje oliwka i wyczesuję przed kąpielą i mam wrażenie że jest coraz gorzej :/ i na brwiach już mamy..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry