reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny mam balkon i to 17 m2 [emoji6] I chyba to będzie opcja, chociaż trochę głośno u mnie bo przy ruchliwej ulicy mieszkam, oby ten szum mu podpasowal pp tej mazurskiej ciszy

reklama
Aniek co za historia :-O mam nadzieję że już będzie dobrze! I jak tu ufać lekarzom.. . A to poprzednie usg to twój lekarz ci robił?

Mnie gin przepisał tabletki limetic. Więc jeszcze coś innego. Narazie recepta leży ;-)

Sloneczko swieci czas sie ogarnąć i na plac zabaw że starsza. Miłego dnia :-)

Aniek no nie wierze... przecież ty miałaś cesarkę, jak mogli coś zostawić ? mam nadzieje że teraz już będzie dobrze :) dziś mija 7 tygodni :) jak to zleciało... ale nie chciałbym do tego wracać

pumelova mój mąż też miał straszne alergie które przeszły w wieku 10 lat, i starszy syn jak nam zaczął chorować, to padło podejrzenie że też ma alergie ale do dziś, ma 5 lat nie ma nic :)

dzięki dziewczyny za pytanie jak po szczepieniu :) powiem że chyba wyjątkowo dobrze ... żebym nie pochwaliła.... wczoraj tylko był bardziej marudny po południu ale spał ładnie od 20 do 23 później usnął ok północy u nas w łóżku i pierwszy raz obudził się po 4 :) teraz ok 8 zjadł i dalej śpi :) ma tylko prawie za każdym razem coś w pieluszce tylko to normalne bo ja szczepiłam też rota

Aim u mnie mała też ma radar jak zaczynam jeść. Zawsze jest głodna dokładnie w tym samym czasie co ja [emoji12]

Dziś w nocy spała pierwszy raz ciągiem od 22 do 4 rano. Sama ja już wzięłam z tego łóżeczka o 4 bo wydawało mi się, że to za długo jak na nią. Sama budziłam się co pół godziny żeby sprawdzić czy już zgłodniała. Ale takie noce to ja rozumiem [emoji4]

Moje marzenie taki balkon [emoji1]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurde Aniek :| całe szczescie, ze Ci to wypadło... oby Ci ten antybiotyk pomogl! Ściskam Ciebie i kciuki za Ciebie!

Moj tez sie ślini, wpycha wpiszcie do buzi, ale tez sporo ulewa po np pol h po jedzeniu i tym tez sie krztusi...

Ja tez marzę o takim balkonie :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova nie chciałam odciagac bo mógł się obudzić za 2h czy coś. A o 4 nie chciałam męża budzić czy co gorsza małego :) mój się slini ale nie wkłada wszystkiego do buzi jeszcze. Tylko trzyma moje włosy.

Ewella wystarczy się umówić na wizytę bez skierowania na NFZ?

Aha mój ma problem z wydaleniem kupki to popaluje z takim żalem ;( ale szum mu puszczam i mu pomaga tarmofor do brzuszka, go biorę na ręce i dociskamy do siebie i odkrywam kołderką ciasno aby czuł się jak w brzuchu i nim trochę ruszam i się uspokoił po 10 minutach. Tak mi go szkoda.

Ja balkonu nie mam ale mam trochę posesji więc przed oknem go wystawie zimą i jak się obudzi to będę go słyszała.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo też bym chciała balkon, póki co mam kawałek podwórka, z którego nie mam jak korzystać, bo trzeba by go ogrodzić od góry do dołu aby patole nam nie zaglądały , no i w ogóle przeorać je trzeba.

No a u chirurga byliśmy właściwie po nic. Weszłam z L na 2 min i Pan pow, że takie rzeczy się usuwa w pełnym znieczuleniu operacyjnie w okolicach roku życia i mamy przyjść za 3 m-ce i wtedy pow czy się decydujemy . Także no hymmm. Kawa i jedziemy niedługo do rodziców polatać po podwórku i na obiad.

Abed to pocieszenie że nie zawsze się to dziedziczy:) fajnie że po szczepieniu spokojnie:)

Monti gratulacje dobrej nocy;-)

Emol bez skierowania to raczej nie na nfz;-)

Chybra szkoda że nic nie zalatwiliscie.

Ja wróciłam ze spaceru z kolejną ciężarną [emoji16]
Mam nadzieje resztę dnia odpoczywać i sprzątać. Milego!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol ja byłam prywatnie a bez skierowania na NFZ raczej nie dostaniesz się.

Mama wzięła Ige o 11 na spacer ja poszłam spać na chwilę bo dziwnie się czułam nawet nie miałam siły wziąść jej na ręce. Wstałam po 2h zjadlysmy i jesteśmy na działce :)

Do góry