reklama
Chybra
Fanka BB :)
No nam też po dłuższym czasie może się ulać, nawet przez nos.
Wieczorem standard spacer i rano też byliśmy, była u nas pielęgniarka na 5 wizycie, za tydz ostatnia, Leon waży 4610g czyli w ciągu tydz przybrał 300g, coś mi się wydaje, że będzie z Niego kawał chłopa.
K u dziadka, a my czekamy na usg brzuszka. Jest gorrrrrąco uff, po południu jadę się spotkać z kumpelą, chyba jakąś kawę mrożoną sobie zaserwuję. I znowu spacer i może jakieś ćw .
Wieczorem standard spacer i rano też byliśmy, była u nas pielęgniarka na 5 wizycie, za tydz ostatnia, Leon waży 4610g czyli w ciągu tydz przybrał 300g, coś mi się wydaje, że będzie z Niego kawał chłopa.
K u dziadka, a my czekamy na usg brzuszka. Jest gorrrrrąco uff, po południu jadę się spotkać z kumpelą, chyba jakąś kawę mrożoną sobie zaserwuję. I znowu spacer i może jakieś ćw .
pumelova
Emol piękna waga:-) u nas po szczepieniu pierś daje sie w gabinecie - taki mają zwyczaj w przychodni;D ale byłam na to nie przygotowana (bluzka nie do karmienia) za pierwszym razem [emoji23]
Kasia831 młoda leży na rogalu więc nie muszę jej trzymać, jedna ręka ja głaskam a druga pisze [emoji14]
Super że już po przeprowadzce) gratuluje!
Moja to czasem tak okropnie płacze - ale wtedy to już ma na plecach
Chybra nieźle 300g
Ja byłam w pracy bo mój szef odchodzi do innego działu i 2 koleżanki odchodzą. Młoda spacerowala z babcia a ja się wyrwalam. Pożegnałam sie, ciasta niestety nie zjadłam bo dieta:/ ale dotarłam już do momentu w którym nie chce mi się słodyczy
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia831 młoda leży na rogalu więc nie muszę jej trzymać, jedna ręka ja głaskam a druga pisze [emoji14]
Super że już po przeprowadzce) gratuluje!
Moja to czasem tak okropnie płacze - ale wtedy to już ma na plecach
Chybra nieźle 300g
Ja byłam w pracy bo mój szef odchodzi do innego działu i 2 koleżanki odchodzą. Młoda spacerowala z babcia a ja się wyrwalam. Pożegnałam sie, ciasta niestety nie zjadłam bo dieta:/ ale dotarłam już do momentu w którym nie chce mi się słodyczy
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova ja też mam rogala, dostałam od siostry mojego ale jest nie do użycia ponieważ ona go używała rok i jest taki porozciągany i mi się zsuwa cały czas.Chyba kupię nowy bo mała coraz cięższa się też robi.
Ale miałam cardio dziewczyny...poszłam do centrum 20 min na nóżkach i fajnie się szło bo z górki a z powrotem myślałam że wyzione ducha z tym wózkiem i zakupami w nim, rany, ja chyba na jakimś wzgórzu mieszkam...ale szybko stracę na wadze hehe
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Ale miałam cardio dziewczyny...poszłam do centrum 20 min na nóżkach i fajnie się szło bo z górki a z powrotem myślałam że wyzione ducha z tym wózkiem i zakupami w nim, rany, ja chyba na jakimś wzgórzu mieszkam...ale szybko stracę na wadze hehe
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałam się podzielić moja radością. Po 19 dniach wróciła do domu moja kotka. Chuda i brudna jak nie powiem co. Się splakalam ze szczescia. Jutro wet na 19, trzeba rutynowo obejrzeć sierściucha. Teraz podwórko zobaczy jak świnia niebo-przynajmniej przez jakiś czas.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia ale super wiesci! Oby u weta było wszystko ok!
Emol brawa dla Artura za dzielne zniesienie szczepienia!
My po wizycie u fizjo. Dostałam zalecenia jak nosic, podnosić itp.
Starałam sie jK najwiecej zapamiętać, ale nie wiem zobaczymy. Rokowania sa dobre. Za 3 tyg mamy sie pokazać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol brawa dla Artura za dzielne zniesienie szczepienia!
My po wizycie u fizjo. Dostałam zalecenia jak nosic, podnosić itp.
Starałam sie jK najwiecej zapamiętać, ale nie wiem zobaczymy. Rokowania sa dobre. Za 3 tyg mamy sie pokazać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
ewella90
Misia super, ze kot wrócił
Emol, dzielny Arturek : ) my szczepienie jutro i ja się stresuje już..
Ola W no to super, teraz wszystko wprowadzisz do dnia codziennego wszystkie zalecenia i będzie dobrze
My dzisiaj miałyśmy kurs z chustą, Iga nie był a zadowolona ale Pani powiedziała, że musi się przyzwyczaić i ona do chusty no nic w weekend będziemy nosić bo jutro rano szczepienie a później ja do ginekologa na kontrolę
A po szczepieniu to musimy w domu siedzieć czy jak to wygląda?
Aniek jak tam ??
Emol, dzielny Arturek : ) my szczepienie jutro i ja się stresuje już..
Ola W no to super, teraz wszystko wprowadzisz do dnia codziennego wszystkie zalecenia i będzie dobrze
My dzisiaj miałyśmy kurs z chustą, Iga nie był a zadowolona ale Pani powiedziała, że musi się przyzwyczaić i ona do chusty no nic w weekend będziemy nosić bo jutro rano szczepienie a później ja do ginekologa na kontrolę
A po szczepieniu to musimy w domu siedzieć czy jak to wygląda?
Aniek jak tam ??