reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Moja też się uśmiecha jak zmieniam jej pieluche, jest w pełni zrelaksowana:)
Emol a to nie jest tak że masz ubezpieczenie tylko podczas połogu?Bo w zeszłym roku tak coś czytałam...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nam też po dłuższym czasie może się ulać, nawet przez nos.

Wieczorem standard spacer i rano też byliśmy, była u nas pielęgniarka na 5 wizycie, za tydz ostatnia, Leon waży 4610g czyli w ciągu tydz przybrał 300g, coś mi się wydaje, że będzie z Niego kawał chłopa.

K u dziadka, a my czekamy na usg brzuszka. Jest gorrrrrąco uff, po południu jadę się spotkać z kumpelą, chyba jakąś kawę mrożoną sobie zaserwuję. I znowu spacer i może jakieś ćw .

Emol piękna waga:-) u nas po szczepieniu pierś daje sie w gabinecie - taki mają zwyczaj w przychodni;D ale byłam na to nie przygotowana (bluzka nie do karmienia) za pierwszym razem [emoji23]

Kasia831 młoda leży na rogalu więc nie muszę jej trzymać, jedna ręka ja głaskam a druga pisze [emoji14]
Super że już po przeprowadzce:)) gratuluje!

Moja to czasem tak okropnie płacze - ale wtedy to już ma na plecach:D

Chybra nieźle 300g:D

Ja byłam w pracy bo mój szef odchodzi do innego działu i 2 koleżanki odchodzą. Młoda spacerowala z babcia a ja się wyrwalam. Pożegnałam sie, ciasta niestety nie zjadłam bo dieta:/ ale dotarłam już do momentu w którym nie chce mi się słodyczy:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia tak może kiedyś było. Mi skończyła się umowa z dniem urodzenia dziecka ale mam ubezpieczenie na cy rok.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja też mam rogala, dostałam od siostry mojego ale jest nie do użycia ponieważ ona go używała rok i jest taki porozciągany i mi się zsuwa cały czas.Chyba kupię nowy bo mała coraz cięższa się też robi.
Ale miałam cardio dziewczyny...poszłam do centrum 20 min na nóżkach i fajnie się szło bo z górki a z powrotem myślałam że wyzione ducha z tym wózkiem i zakupami w nim, rany, ja chyba na jakimś wzgórzu mieszkam...ale szybko stracę na wadze hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałam się podzielić moja radością. Po 19 dniach wróciła do domu moja kotka. Chuda i brudna jak nie powiem co. Się splakalam ze szczescia. Jutro wet na 19, trzeba rutynowo obejrzeć sierściucha. Teraz podwórko zobaczy jak świnia niebo-przynajmniej przez jakiś czas.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia o jej! Pewnie musiała się przewietrzyć z nową myślą o członki rodziny. Czy coś ;) super ze wróciła.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ale super wiesci! Oby u weta było wszystko ok!

Emol brawa dla Artura za dzielne zniesienie szczepienia! :)

My po wizycie u fizjo. Dostałam zalecenia jak nosic, podnosić itp.
Starałam sie jK najwiecej zapamiętać, ale nie wiem :D zobaczymy. Rokowania sa dobre. Za 3 tyg mamy sie pokazać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Misia super, ze kot wrócił :)

Emol, dzielny Arturek : ) my szczepienie jutro i ja się stresuje już..

Ola W no to super, teraz wszystko wprowadzisz do dnia codziennego wszystkie zalecenia i będzie dobrze :)

My dzisiaj miałyśmy kurs z chustą, Iga nie był a zadowolona ale Pani powiedziała, że musi się przyzwyczaić i ona do chusty :) no nic w weekend będziemy nosić :D bo jutro rano szczepienie a później ja do ginekologa na kontrolę :)
A po szczepieniu to musimy w domu siedzieć czy jak to wygląda?

Aniek jak tam ?? :)

Do góry