reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra super :)

Aniek ładne paznokcie. Szkoła pływania to Centrumplywania.eu w budowkance w Tychach są zajęcia albo w Bieruniu nowym, podobno bardzo fajni prowadzący zajęcia są :) my już zapisani pierwsze zajęcia 30 września :)

Iga na spacerze z babcią :) ja ogarnęłam mieszkanie i zakupy, obiad zjedzony i odpoczywam :D

reklama
Chybra cudna biżuteria i włosy super:)
Aniek zauważyłam że te guzki raz są a raz się wchłaniają ale nie dam rady karmić z tej piersi bo rycze z powodu przeszywającego bólu,dziś odciągałam,zapytam położnej jak przyjdzie w środę.Wyczytałam że to może być grzybica piersi, że wtedy tak pierś boli i sutki i że nalot taki biały jest.No ale młoda.miałaby też pleśniawki a nie ma...
U nas młoda ma przerwę w spaniu między 20 a 24 i nie ma bata żeby usnęła, kwęka, stęka,wkurza się że jej każemy spać więc wczoraj ją przetrzymałam trochę i o 24 usnęła ale o 4 ją wzięłam na karmienie,później dopoiłam mm i usnęła po 5 i spała do 8.30 także spoko,nawet się wysypiam ale muszę pilnować tego karmienia co 3,4 gdz no bo ten szkrab 2600 waży.
Emilka już się uśmiecha jak się do niej mówi, cudowne uczucie:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella dzięki. Musimy się też zapisać na basen.

Kasia kurcze oby nie grzybica i z czego miała by się zrobić? może kanaliki przytkane? spróbuj ciepłe okłady przed karmieniem, albo rozbite liście kapusty??
Ten uśmiech dzidzi wynagradza wszystko...:tak:

Dzięki dziewczyny, wiem że tak może być martwi mnie raczej wielkość tej zmiany. Ale jak już wiem że u was jest podobnie jestem spokojniejsza.
Chybra super, pasuje do biżuterii :) widzę że i oko zrobione.
Olisia ja składalam podanie o urlop macierzyński i rodzicielski od razu z oświadczeniem że mąż nie korzysta i musiałam przedstawić akt urodzenia, żeby sobie zrobili kopie.
Aniek mój kolor :)
Kasia a te guzki to nie są zatkało kanaliki? O tak jak Aniek pisze zrób.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek42 my też :) u nas deszczowo i mały chyba z okazji miesiąca śpi od 12 z przerwą na karmienie ;) piękne paznokcie :) też już o tym myślę ale na razie u nóg robiłam przez dwa dni :)

a ja sama zostałam bo mąż pojechał odwieźć starszego do babci na wakacje a że to 400 km to wróci jutro dopiero... dom ogarnęłam teraz zbieram siły na wieczorne marudzenie ;)

Aniek, abed gratki ż okazji miesiąca:-)

Mnie w środę czeka wizyta po połogu i ciekawa jestem czy tam wszystko ok i zastanawiam się co moja gin powie na tabletki anty przy moich zylakach.

Misia też mnie uspokaja jak ktoś ma podobnie. U Kuby właśnie pęcherzyk zaczyna się wypełniać.

Judith martwię się szczepieniami bo u Kuby jeszcze wysoki poziom bilirubina jest przy którym nie powinno się szczepic. Do tego nasza pediatra na urlopie teraz s drugi pediatra kiepski więc się denerwuje jak to będzie. Ale ty chyba pisałaś że poziom u was już ok?

Żeby podkręcić spadek bilirubina Kuba od wczoraj na mm i zupełnie inne dziecko zje, później leży rozgląda się godzinę, napoje wody i idzie spać, wybudza się w spokoju, nie płacze, nie przelewa mu się w brzuchu. Bez sensu to ale jemu chyba lepiej na mm...
Pediatra mówiła że wodnista kupka jest ok bo pokarm się super wchłania. Natomiast nie potrafię zrozumieć dlaczego przy mm ma normalne pieluchy mokre, a przy kp sika mało:-/

Chybra piękny kolor! [emoji4][emoji4]
Ja sie wybieram do fryzjera 16go w koncu i zrobie cos z moją głową [emoji16] jesss

Nasz Szymek dziś ma 4 tygodnie - jenyyy jak czas leci... a jakby zaledwie 2 tygodnie minely...
Z wagi 2970 ma juz 3850. Grubcio! [emoji7]

U nas hardkorowa noc, zapomnialam złożyć parasole na balkonie i wichura rozpieprzyła je w drobny mak... a ja stałam i bałam się tylko żeby okien nie wybiło... brrr

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chybra gratuluję rocznicy i miłego prezentu!

Aniek sliczne pazury! [emoji4]
Gratuluję miesięczniaka !
Abed też[emoji4]
Karuzela u nas jest 9 bilirubiny. Czy to powód żeby jeszcze nie szczepić?
W ogóle to mamy skierowanie na echo serca bo szmery pediatra wysłuchal i dopiero po echu będzie decyzja o szczepieniu...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry