reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

A i jeszcze Grzesia gruźlica wygląda tak:
1502527477-aaaaaa.jpeg

Martwić się czy u was wygląda podobnie.
Bardzo mi powiem wam pomaga, że jak napisze jakiś swój problem i odpowiadacie, że macie tak samo, podobnie lub inaczej. Jakos jestem wtedy spokojna. Cieszę się że was mam.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas bardzo podobnie wyglada raczka po gruzlicy. Polozna mowila ze moze to potrwac nawef 3 tyg. Ten pecherz z osoczem na peknac i dopiero powstanie strupek i bedzid sie goic. Mamy normalnie kapac dziecko, nie wolno podobno uzywac nic na to typu octanisept, uwazac przy trzymaniu dziecka na ta ranke zeby nie przyciskac, bo to boli dziecko, dziecko moze byc od tego marudne (bo boli) a nawet miec stan podgoraczkowy -
To wszystko jest normalne i polozna powiedziala ze dziecko dobrze zareagowalo na szczepionke;)

Co do prezentow po urodzeniu dostalam od meza bling bling i piekny bukiet roz:)

Aniek, abed, kylesa gratuluje Wam niemowlaczkow miesiecznych:) moja Oliwia tez od wczoraj jest niemowlaczkiem:)

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy tylko czerwona płaska plamkę w miejscu szczepienia. Ale nie wiem ile to potrwa.

Dziewczyny, podziwiam ze wciskacie dzieciom smoczki. J bym wiele dała zeby moj akceptował tylko butelkę. Dla mnie smoczek do wynysl szatana [emoji23] on na spacerze czesto go chce miec, a co chwile mu wypada i sie wkurza. A ja die wkurzam, bo musze sie zatrzymywać. To samo jak leży mi na rękach. Juz przysypia ruszy sie milimetr, smoczek zacznie wypadać i juz nerw.. masakra.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Alex moja juz ma ponad 7 tyg wazy 5kg nawet przez mysli by mi nie przeszlo by ja budzic;p zreszta nie zawsze tak fajnie jest.Wczoraj byla umeczona upalami w nocy byla burza duzo chlodniej dlatego tak fajnie spala.
Ile Twoja mala ma?

Chybra super.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka moja skonczy we wtorek 4tyg.. Ok 20/20.30 kompiel cycus I tak 21/21.30 zasypia i potem cycus ok 2.30 a potem ok 6..Dwa razy spala do 4.30/5 A kilka razy sama ja o 2.30/3 wybudzalam..Sara tez ladnie przybiera na wadze..4sierpnia wazyla ponad 4300 gdzie urodzila sie 3642.. Kurcze sama niewiem bo fajnie zeby sobie spala a z drugiej strony niewybudzajac jej boje sie zeby niezrobic jej tym krzywdy..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol najlepszego dla synusia [emoji18]

U nas wczoraj polozna miala byc ostatni raz ale przelozyla wizyte na poniedzialek.

Misia u nas gruzlica wyglada tak samo.

Chybra super [emoji6]

Ja chcialam z Szymkiem isc na kurs plywania ale u nas mimo ze sa 2 baseny to nauki nie ma. Moze uda nam sie zapisac to miasta najblizszego.

Monti wyprobowalam ta pozycje z Szymkiem i jest spokojny jak go tak trzymam.

Aniek, Abed, Pola gratulacje miesiaca [emoji3]

Kylesa gratki 4 tygodni [emoji18]

Zobacz załącznik 818465 muszę się pochwalić. Mój mały taką kanapę z pufem sobie wybrał..
Oczywiście dzidziuś nie był w zestawie:D
O fajoska kanapka [emoji4]!

A propos prezentów to mój niestety nie skumał że ma mnie obdarować i nic nie dostalam, nawet pół kwiatka... ech...

Kurcze a moj Szymek wczoraj mial jakby namiastkę kolki strasznie plakał i chciaĺ cycka ale go odpychal i nadal ryk. Ale trwaĺo to podejrzanie krótko jak na kolkę (?!)... moze sie to tak pozno rozkrecac? Miałam nadzieję że juz bedziemy bez kolki... buuu

No i smoka wyciagnelam z szafki. Ale Szym sie tym dławił... dziwne bo smok z aventu taki mniejszy 0-2. Nie dość że nie kuma jak to używać to jeszcze mało nie zwymiotował... hmmm miał ktoś tak?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka jak młoda po szczepieniu? Działo jej się cos? Nie mam pojęcia jak to wpływa na dziecko chociaż pewnie każde jest inne ale miała jakąś gorączkę czy cos?

Chybra ekstra kolor! Rubinowy ;D

Aniek ja bym dokładnie tak podawała kropelki :-) powodzenia ze smokiem.
Super.kanapa!!
Super że Mają tak dobrze przybiera :-)
I piękne pazurki![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja pociesze te z was ,którym przykro, że nic nie dostały od mężów- ja jak o tym zwyczaju powiedziałam mężowi (też nic nie dostałam ale i nie oczekiwałam) to usłyszałam, że najpierw może to ja jemu coś kupię w ramach prezentu, że mi zrobił dziecko. I nie do końca było słychać w tym żart ;) więc co tam ze to ja nic nie dostałam-ja jeszcze miałam wyrzut że to jemu ja nic nie dałam ;)

Do góry