reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Madziazt trzymamy kciuki

paninka tak podejrzewałam, że o ten koncert chodzi :) Oby się odbył bo tak jak teraz znajomi spamują mi fb informacjami, że mają bilety i idą to jak odwołają to będzie rozpacz i znowu ogólny spam hehe

reklama
Madziula trzymamy kciuki za maje !!!!!!!
Bardzo mocno myslami jestem z Tobą.
Jak to zacisnietym klipsem na pepowinie, no kazde dziecko ma zaciskany klips na pepek. Moze jak dojdziecie do siebie kiedys to napiszesz wiecej. Poki co zdrowka !

Przepraszam za błąd- zaciśnięty klips na jelicie. Jakimś cudem jelito było wsunięte w pępowinę, prawdopodobnie przepuklina pępowinowa.
Polozna nie wyczuła tego i zaciśnięla klips na jelicie.
Maja przestała jesc po pierwsze dobie i wymiotowała kałem.
Ale jak mówiłam ze coś jest nie tak to mówili ze to normalne. W koncu się zlitowali i zbadali i pogotowie ja zabrało do szpitala specjalistycznego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madziazt oczywiście trzymam kciuki za twoją kruszynkę.
U mnie niestety cewnik nie dał efektu jutro oksytocyna męczyły mnie skurcze które minęły leżałem na porodówce na obserwacji bo po założeniu cewnika i na pierwszym dużym skurczu 70% małemu spadło tętno do 50. Zbiegli się lekarze ale na szczęście się unormowało. Leżałem 8 h bez przerwy pod ktg myślałam że się posikam. Obawiam się jutra. Trzymajcie kciuki.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia jakbym miała espumisan to bym dała ale teraz mam tylko delicol a nie wiem czy dożyję jutra jako zombie
Nawet jak ja wzięłam do łóżka to po 5 minutach snu budzi się z krzykiem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Madziazt o matko, oby już wszystko było dobrze.
Pumelova kurcze ciężka sprawa z tą naszą Agatką , ale kupki robi i bączuli przecież.
Saba no to kciuki za jutro, żeby poszło szybko, sprawnie i bezproblemowo.
Kurcze czemu z tymi maluchami jest tak ciężko, mogły by mówić co im jest, bo mamusiom serca pękają jak cierpią.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, mi dziś pielęgniarka noworodkowa powiedziała, że nawet piersią da się przekarmic jak na siłę przestawiane a już nie chce przy modyfikowanym powiedziała, że karmić co okolo 4 godziny.

Mój P niestety dziś poleciał do pracy, pewnie zobaczymy się dopiero za 5 tygodni płakaliśmy jak dzieci, nie myślałam że będzie aż tak trudno... Położne były na tyle wyrozumiałe, że pozwalały mu wchodzić do nas na salę[emoji4] mamy pojedynczą, bo mała dostaje antybiotyki i nie może mieć kontaktu z innymi osobami i dziećmi...

Tea, u mnie nie ma żadnego problemu. Chociaż jestem póki co w szpitalu i tu jest dość lekkostrawna dieta...

Aniek, jak się spytałam gin to po cc jest mniej odchodów (swoją drogą kto wymyślił taką nazwę?! Jest okropna...) bo jesteśmy "wyczyszczone" w środku.

Aga, dziękujemy za słowa wsparcia[emoji8] Teraz gin nawet na obchodzie do mnie nie przychodzi, a na korytarzu udaje ze się nagle mega spieszy... Prostak!

Cdn.

Aha daje przed jedzeniem prawie zawsze, jak ominęło to jest prężenie i napięcie brzuszka. Do miarki od espumisanu daje 10 kropelek i do tego 5 delicolu i to pipetką do paszczy :) a lubi Grześ słodkie, oj lubi. Będzie łasuchem jak rodzice. To chyba minimalne dawki, a na razie starszą. I jedne kropelki i drugie są raczej nie do przedawkowania, ale im mniej tym lepiej.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziazd trzymam kciuki. Musi być coraz lepiej. Jesteś silną kobietą i matka. Jestem z Wami myślami. Niech Mają się kuruje po operacji :/

Saba ja też byłam pod oxy, dasz radę. Jutro już będzie bobas na świecie, tylko o tym myśl ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry