reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Joanna gratuluję :)

Alex u mnie też mała z rana spokojna jest.

Ola W właśnie weź prowiant na drogę :D powodzenia! :)

Widzę, że wszystkie sprzątamy, jak tak do czystości się przyzwyczaje a później tak czasu nie będzie to kto to będzie robił ? ;) hehe
Tez zaraz śniadanie i posprzątam sypialnie, podłogi a popołudniu wizyta u ginekologa :)

reklama
Aniek42 - z tymi bólami też tak mam, mnie zawsze pomaga wstanie w nocy do ubikacji i na godzinkę spokój...

Emol - to Ci chomik ! Pewnie był w szoku po tym skoku stąd brak ruchu. Dobrze, że już teraz lata za kanapy :p
Jutro obydwie się zgłaszamy do szpitala i mam nadzieję, że ruszymy z tematem :D

Ola W. - a może te krwawienia to pokontaktowe ?? Czasami może tak być, że pojedyncze naczynka pękną po współżyciu i jest taki objaw, choć oczywiście niewykluczone, że to szyjka się rozwiera :)
I jak się martwisz to jedź na IP, lepiej być przezornym.

Pumelova - rodzaj bólu u mnie też właśnie tak jak na miesiączkę, ale jeszcze czuję, że się nie rozkręciło bo w trakcie miesiączki miewałam jeszcze silniejsze bóle :( i te uderzenia gorąca!
Łączę się z Tobą w bólu hemoroidowym... :(

aga_k_m - co się dzieje ? Może coś z ciśnieniem ??z tymi wymiotami to masz tak cały dzień czy tylko rano ??

Joanna - no tak myślałam, że Ty już po ! Serdecznie gratuluję synka ! Piękna waga :)

Joanna gratulacje, słodziak z Filipka i jakie ma paznokietki fajne! :) :)

To i ja trochę pocieszę niektóre, też spać nie mogę, budzę się około 3 i nie wiem co ze sobą zrobić. Pomijając wcześniejsze pobudki do toalety i z powodu gorąca :p

Mnie brzuch też boli całą noc ale mam wrażenie, że malutka mi gdzieś jelita uciska i to ból jelit właśnie. Na poród nic się nie zanosi póki co :(

Mamusia mam nadzieję że ruszymy. O ile Ty jesteś przeterminowana 7 dni i na pewno coś będą robić, o tyle ją wg om narazie 2 dni więc mogą się wstrzymywac, a to mnie będzie irytowalo, siedzę w szpitalu a nic z tym nie robią. No ale zobaczymy jutro. Kuba powiedział że liczył na to że mnie dzisiaj nie przyjmą bo musi być w pracy 18-20 a chciał być ze mną. I że synek słuchał jak mówiłam tydzień temu aby rodzil się w weekend bo darmowe parkingi wtedy są :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia Muminka ale nie było współżycia.

Dzięki dziewczyny. Ja tez sobie życzę skurczy... zwłaszcza na ktg, zeby nie wyjsc znowu na idiotkę [emoji23]
A jak na zlosc teraz nic... syn ma chyba humorek po tatusiu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mamusiu Muminka - poskarzylam się, i po godzince przeszło. Także nie ma tematu [emoji8].
Teraz mam zgage po kawie [emoji1], ale weź tu bez kawy funkcjonuj jak śpię raptem 4-5 h dziennie.

Madwoman - w takiej grupie wsparcia o wiele lepiej [emoji6]

Emol - ejjj, jak jesteś przeterminowana 2 dni? Masz termin z OM na jutro (jak ja) [emoji6][emoji14]. Termin z usg inna sprawa.. Mi minął w poniedziałek, czyli 4 dni, ale wszystko łapie się w granice normy. Głowa do góry, wszystko jest o.k. Będziemy panikowac jak się nam 42 tc zacznie [emoji4] - o.k.?
Trzeba brać przykład z Mamusi Muminka - zero marudzenia, cały czas aktywna, i tak ma być [emoji3][emoji106]

Patuszka - no ja źle toleruje ketonal, więc nie mogłam się nim wspomagać. Ale serio... Organizm kobiety w trakcie ciąży (i porodu) a poza nią jest niesamowity. To prawie tak jak nabijanie sie z przeziębionego faceta [emoji1]. No ale... Te nasze hormony są cudowne!

Hmm dziewczyny czyli u was lekarze sugerują się bardziej datą z om?
Bo u mnie to tydzień różnicy, a od początku moja lekarka uznaje tylko datę, tę o tydzień późniejszą z usg na 22.07.

reklama
Do góry