reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Joanna gratuluję :)

Alex u mnie też mała z rana spokojna jest.

Ola W właśnie weź prowiant na drogę :D powodzenia! :)

Widzę, że wszystkie sprzątamy, jak tak do czystości się przyzwyczaje a później tak czasu nie będzie to kto to będzie robił ? ;) hehe
Tez zaraz śniadanie i posprzątam sypialnie, podłogi a popołudniu wizyta u ginekologa :)

reklama
Aniek42 - z tymi bólami też tak mam, mnie zawsze pomaga wstanie w nocy do ubikacji i na godzinkę spokój...

Emol - to Ci chomik ! Pewnie był w szoku po tym skoku stąd brak ruchu. Dobrze, że już teraz lata za kanapy :p
Jutro obydwie się zgłaszamy do szpitala i mam nadzieję, że ruszymy z tematem :D

Ola W. - a może te krwawienia to pokontaktowe ?? Czasami może tak być, że pojedyncze naczynka pękną po współżyciu i jest taki objaw, choć oczywiście niewykluczone, że to szyjka się rozwiera :)
I jak się martwisz to jedź na IP, lepiej być przezornym.

Pumelova - rodzaj bólu u mnie też właśnie tak jak na miesiączkę, ale jeszcze czuję, że się nie rozkręciło bo w trakcie miesiączki miewałam jeszcze silniejsze bóle :( i te uderzenia gorąca!
Łączę się z Tobą w bólu hemoroidowym... :(

aga_k_m - co się dzieje ? Może coś z ciśnieniem ??z tymi wymiotami to masz tak cały dzień czy tylko rano ??

Joanna - no tak myślałam, że Ty już po ! Serdecznie gratuluję synka ! Piękna waga :)

Joanna gratulacje, słodziak z Filipka i jakie ma paznokietki fajne! :) :)

To i ja trochę pocieszę niektóre, też spać nie mogę, budzę się około 3 i nie wiem co ze sobą zrobić. Pomijając wcześniejsze pobudki do toalety i z powodu gorąca :p

Mnie brzuch też boli całą noc ale mam wrażenie, że malutka mi gdzieś jelita uciska i to ból jelit właśnie. Na poród nic się nie zanosi póki co :(

Mamusia mam nadzieję że ruszymy. O ile Ty jesteś przeterminowana 7 dni i na pewno coś będą robić, o tyle ją wg om narazie 2 dni więc mogą się wstrzymywac, a to mnie będzie irytowalo, siedzę w szpitalu a nic z tym nie robią. No ale zobaczymy jutro. Kuba powiedział że liczył na to że mnie dzisiaj nie przyjmą bo musi być w pracy 18-20 a chciał być ze mną. I że synek słuchał jak mówiłam tydzień temu aby rodzil się w weekend bo darmowe parkingi wtedy są :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia Muminka ale nie było współżycia.

Dzięki dziewczyny. Ja tez sobie życzę skurczy... zwłaszcza na ktg, zeby nie wyjsc znowu na idiotkę [emoji23]
A jak na zlosc teraz nic... syn ma chyba humorek po tatusiu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mamusiu Muminka - poskarzylam się, i po godzince przeszło. Także nie ma tematu [emoji8].
Teraz mam zgage po kawie [emoji1], ale weź tu bez kawy funkcjonuj jak śpię raptem 4-5 h dziennie.

Madwoman - w takiej grupie wsparcia o wiele lepiej [emoji6]

Emol - ejjj, jak jesteś przeterminowana 2 dni? Masz termin z OM na jutro (jak ja) [emoji6][emoji14]. Termin z usg inna sprawa.. Mi minął w poniedziałek, czyli 4 dni, ale wszystko łapie się w granice normy. Głowa do góry, wszystko jest o.k. Będziemy panikowac jak się nam 42 tc zacznie [emoji4] - o.k.?
Trzeba brać przykład z Mamusi Muminka - zero marudzenia, cały czas aktywna, i tak ma być [emoji3][emoji106]

Patuszka - no ja źle toleruje ketonal, więc nie mogłam się nim wspomagać. Ale serio... Organizm kobiety w trakcie ciąży (i porodu) a poza nią jest niesamowity. To prawie tak jak nabijanie sie z przeziębionego faceta [emoji1]. No ale... Te nasze hormony są cudowne!

Hmm dziewczyny czyli u was lekarze sugerują się bardziej datą z om?
Bo u mnie to tydzień różnicy, a od początku moja lekarka uznaje tylko datę, tę o tydzień późniejszą z usg na 22.07.

reklama
Do góry