reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - argument z parkingiem do mnie jak najbardziej przemawia. Już widać, że dziecko będzie zaradne i sprytne :D 2 dni od terminu to jeszcze trochę czasu, jednak warto poczekać, żeby ruszyło samo.

Ola W. - w takim razie nie pozostaje nic jak brać podkładkę i jechać na IP i zdawać relacje na forum :D

Aga_k_m - sama widzisz jaki dobroczynny wpływ ma pisanie na naszym forum, od razu wszystkie złe dolegliwości ustępują :D Kawka z rana jak najbardziej wskazana, szkoda tylko, że właśnie po niej często jest zgaga...

Jeśli chodzi o branie przykładu ze mnie to lepiej żebyście urodziły wcześniej. Tego Wam życzę :D

reklama
Aga km z om miałam 5.07 a z usg mi wychodziło większość czasu 8.07 (na ostatnim wyszło mi 13.07 i taki mam wpisany w papierach) a w szpitalu pytają się o termin zawsze z om, więc wg tego jestem przeterminowana

Mój gin chce mnie szybciej na oddziale bo małym już ściska tyle czasu i aby się nie męczył. Nie wiem czy taka jest prawda, czy chce mnie mieć pod kontrolą, bo coś widzi ale nie mówi. Bo też skąd u mnie robienie ktg już w 35 tyg.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Tia... jak znowu na IP bedzie ta nieprzyjemna pani, ktora mi. Wczoraj pow "to teraz bedzie pani cosziennie przyjeżdżać?" To chyba sie popłacze...
/ pewnie bedzie, bo była wzoraj od ok 7 :/ wiec dzis pewnie taka dama zmiana.
Nie pomyslałam i mogłam jechac w nocy jednak. Przynajmniej dopadała mnie czynność skurczowa,ktorej teraz jie mam.
Współpracę organizmu oceniam na -1000

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola - to jej odpowiedz, że "tak, będziesz codziennie przyjeżdżala. To Twoje 1 dziecko, i wolisz zaufać specjalistom niż coś przeoczyć". Dodaj też fakt gbs+, i tyle...
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]

Emol - 2 dni to jeszcze nie problem. Ale dobrze, że jesteś w szpitalu - dzięki temu będziesz spokojniejsza [emoji5]. Powodzenia [emoji110][emoji110]

Ola w u mnie na ip też jest taka ruda starsza, co mówi 'wejdzie, czekać, poród boli, nie wygląda na rodząca' i mówi tak do ciebie w takiej formie. I do tego to kręcenie głową jak mowisz, typu 'marnujesz mój czas, nie rodzisz więc wypierdzielaj...' ale się nie przejmuj. Powiedz, że lekarka Ci kazała.
Mój organizm również oceniam na -1000 pod względem spiecia dupy i urodzenia, bo mam wrażenie, że robi sobie ze mnie podsmiechujki od miesiąca.

Aga km właśnie miałam dzwonić czy są miejsca, ale nie było więc dzisiaj jeszcze w domu. Jutro mam się zgłosić.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kur.... zaraz sie popłacze.
Była ta sama baba. I dzis co? OPIEPRZYŁA MNIE, ze bie przyjechałam od razu tylko "wtedy kiedy mi pasuje", a robia dla
Nas wsYstko i izba otwarta cały czas.
Mowie, ze wczoraj byłam i wszystko było ok. A potem w nocy miałam nieregularna czynność, a ta mi przerwała, ze "ale teraz sie nic nie dzieje, a mnie nie obchodzi co sie działo w nocy, trzeba było wtedy przyjechać. Teraz prosze dac karte i czekac i ta sama procedura co wczoraj"

No dosłownie mam łzy w oczach i same przekleństwa mi sie cisną na usta. Fakt, trzeba było w nocy, ale SAMA mnie zniechęcała swoim zachowaniem i komentarzami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry