reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - argument z parkingiem do mnie jak najbardziej przemawia. Już widać, że dziecko będzie zaradne i sprytne :D 2 dni od terminu to jeszcze trochę czasu, jednak warto poczekać, żeby ruszyło samo.

Ola W. - w takim razie nie pozostaje nic jak brać podkładkę i jechać na IP i zdawać relacje na forum :D

Aga_k_m - sama widzisz jaki dobroczynny wpływ ma pisanie na naszym forum, od razu wszystkie złe dolegliwości ustępują :D Kawka z rana jak najbardziej wskazana, szkoda tylko, że właśnie po niej często jest zgaga...

Jeśli chodzi o branie przykładu ze mnie to lepiej żebyście urodziły wcześniej. Tego Wam życzę :D

reklama
Aga km z om miałam 5.07 a z usg mi wychodziło większość czasu 8.07 (na ostatnim wyszło mi 13.07 i taki mam wpisany w papierach) a w szpitalu pytają się o termin zawsze z om, więc wg tego jestem przeterminowana

Mój gin chce mnie szybciej na oddziale bo małym już ściska tyle czasu i aby się nie męczył. Nie wiem czy taka jest prawda, czy chce mnie mieć pod kontrolą, bo coś widzi ale nie mówi. Bo też skąd u mnie robienie ktg już w 35 tyg.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Tia... jak znowu na IP bedzie ta nieprzyjemna pani, ktora mi. Wczoraj pow "to teraz bedzie pani cosziennie przyjeżdżać?" To chyba sie popłacze...
/ pewnie bedzie, bo była wzoraj od ok 7 :/ wiec dzis pewnie taka dama zmiana.
Nie pomyslałam i mogłam jechac w nocy jednak. Przynajmniej dopadała mnie czynność skurczowa,ktorej teraz jie mam.
Współpracę organizmu oceniam na -1000

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola - to jej odpowiedz, że "tak, będziesz codziennie przyjeżdżala. To Twoje 1 dziecko, i wolisz zaufać specjalistom niż coś przeoczyć". Dodaj też fakt gbs+, i tyle...
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]

Emol - 2 dni to jeszcze nie problem. Ale dobrze, że jesteś w szpitalu - dzięki temu będziesz spokojniejsza [emoji5]. Powodzenia [emoji110][emoji110]

Ola w u mnie na ip też jest taka ruda starsza, co mówi 'wejdzie, czekać, poród boli, nie wygląda na rodząca' i mówi tak do ciebie w takiej formie. I do tego to kręcenie głową jak mowisz, typu 'marnujesz mój czas, nie rodzisz więc wypierdzielaj...' ale się nie przejmuj. Powiedz, że lekarka Ci kazała.
Mój organizm również oceniam na -1000 pod względem spiecia dupy i urodzenia, bo mam wrażenie, że robi sobie ze mnie podsmiechujki od miesiąca.

Aga km właśnie miałam dzwonić czy są miejsca, ale nie było więc dzisiaj jeszcze w domu. Jutro mam się zgłosić.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kur.... zaraz sie popłacze.
Była ta sama baba. I dzis co? OPIEPRZYŁA MNIE, ze bie przyjechałam od razu tylko "wtedy kiedy mi pasuje", a robia dla
Nas wsYstko i izba otwarta cały czas.
Mowie, ze wczoraj byłam i wszystko było ok. A potem w nocy miałam nieregularna czynność, a ta mi przerwała, ze "ale teraz sie nic nie dzieje, a mnie nie obchodzi co sie działo w nocy, trzeba było wtedy przyjechać. Teraz prosze dac karte i czekac i ta sama procedura co wczoraj"

No dosłownie mam łzy w oczach i same przekleństwa mi sie cisną na usta. Fakt, trzeba było w nocy, ale SAMA mnie zniechęcała swoim zachowaniem i komentarzami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry