reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
joanna gratuluję i dużo zdrówka dla was.
Właśnie spadku tego tętna i owinięcia pępowiną bardzo się boję i że coś się wydarzy zanim się akcja jakakolwiek zacznie. Jakąś mam taką schizę jak młoda się mniej rusza, że coś jest nie tak a przecież nie będę co 2 dzień do lekarza latać.

Asia - alez porod pelen nerwow! Super, ze wszystko tak pieknie sie skonczylo! Witamy Twoja kruszynke wsrod nas i gratuluje dzielnej mamie[emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_8295.jpg
Joanna gratulacje jesteście dzielne dziewczyny!!
Ból napewno jest upierdliwy ale wart swojej "ceny" , napewno Twoja Ksiezniczka jest cudowna :) trzymamy kciuki za jej i Twoje zdroweczko

Ps dziewczyny dzis napisala do mnie moja siostra ktora mieszka w Berlinie czy juz mam wszystko "w bagazniku" bo ja zawsze na ostatnia chwile.ona odbierala mnie wraz z mezem ze szpitala po porodzie z synkiem. Pamietajac ten widok- poszyta mocno w kroczu, w wielkich dresach , nie umiejaca wsiasc do auta- wyslalam jej to zdjecie. Mam nadzieje ze i was rozbawi :)
Zatytuowalam Matka Gotowa na wszystko !!! ;) jestem gotowa z duma wyjsc ze szpitala z coreczka. Ale moze dla przypadku jednak wezme do tego papcioszki hihi :)

Pozdrawiam Was wesolo wszystkie :)
Ps 2 bylam dzis na ktg. Nudaa wszystko ok skurczy brak.

Załączniki

• IMG_8295.jpg
    IMG_8295.jpg
    125,3 KB · Wyświetleń: 419
Witaj Laurko [emoji8][emoji8][emoji8]

Joasiu - GRATULACJE!!! dobrze, że tak szybko zespół zadziałał. Współczuję cc, i bólu, który Ci towarzyszy, ale niebawem ujrzysz Laurke, i od razu będzie Ci raźniej na serduszku i ciałko zacznie się szybciej regenerowac.
Dużo zdrówka dla Was obu [emoji8].

reklama
Do góry