reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova gratulacje brawoooo!!! Lipcowe czerwcowe matki :))))))

Maziajko cieszymy sie ze u Was wszystko super :)

Ja i moje 3 cm rozwarcie siedzimy sobie w domciu. Robie dzis grila haha coby dojesc przed porodem bo potem pewnie kp i dietka :)))

reklama
Zuza87 dziekuje juz zdecydowanie lepiej jedynie doskwiera mi bol kregoslupa a tak ok ciesze sie ze najgorsze juz za nami;-)

Katja jedz smialo a jaka diete bedziesz stosowac?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza87 dziekuje juz zdecydowanie lepiej jedynie doskwiera mi bol kregoslupa a tak ok ciesze sie ze najgorsze juz za ntami;-)

Katja jedz smialo a jaka diete bedziesz stosowac?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
To wspaniale:) To teraz już do przodu i radość z macierzyństwa:)

Zyje!

Tak jak Wam pisałam o 6 rano szyjka była cała skrócona. O 8 poszlismy na porodowke. Do 12 były skurcze rozwierajace - MASAKRA. Od 12:10 skurcze parte, 12:35 przyszła na świat [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] nacieli mnie, bolało jak diabli. Potem lezala chwilę na mnie, rodzilam lozysko. Nastepnie miałam lyzeczkowanie bo coś tam zostalo i byłam szyta. W tym czasie mąż kangurowal. Jak się obudziłam to przyszli do mnie i przystawilam do cycka, pięknie ssala [emoji173] od 5cm dostałam gaz i tens ale i tak było ciężko, mam nadzieję że szybko zapomne. Fote wrzucę jak mi ja przywioza i zrobię. Jest cudowna[emoji173][emoji173]

3280g 54cm 10/10

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wielkie gratulacje! Wszystko tak nagle, jak natura chciala!
Dzielna jestes, czekam na foto! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was po wizycie u położnej. :D Ogólnie wszystko ok, tętno Maluszka dobre, ale... Schudłam pół kilo... Czy to normalne? Albo może w granicach błędu pomiaru? Położna nic na to nie powiedziała, ale jednak zastanawiam się czy to dobrze. :/

bfarxzdv0adq6khn.png

0d1yskjonm4opwwc.png

Pumelova no i przespałam te wieści, no cieszę się strasznie. Czekam na foty imienniczki. Jest na pewno tak piękna jak forumowa ciocia :D
U mnie też cudowny dzień bo mąż nie wyjeżdża. Podpadł i ma zrobić hucznie pepkowe jak reszta wroci.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry