Karuzela współczuję Ci bardzo, jesteśmy z Tobą! Modlę się żeby po antybiotyku wszystko się poprawiło..Nie opisując szczegółów bo każda cc inna narazie bez zmian, wprowadza mi antybiotyk i oby pomógł jeśli nie to otwieraja :-(
Do tego załatwili mi cewke moczowa- jest krwisty mocz.
Wylalam już morze łez. Modlę się o każde inne rozwiązanie tylko nie ponowna operację.
reklama
curran_twins
Zaciekawiona BB
Karuzela właśnie nadrabiam część postów. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
curran_twins
Zaciekawiona BB
Tak. Muszę przyznać że jak na 36 tydzień to duże mi się uchowały [emoji16] brzuch już miałam jak balon hahah. Ledwo się toczylam . Nie wiem jakby to było jakbym miała możliwość donoszenia ich do 40 tygodnia. Pewnie Już tylko by mnie kulali [emoji23]Karuzela
Currain twins im in love. Cudowne dziewczynki, waga super jak na bliznieta wczesniej zaproszone na swiat prawda?
To ja :
joanna84-84
Fanka BB :)
Karuzela trzymam kciuki, oby antybiotyk zadziałał i obyło się bez operacji.
Currain piękne dziewczynki i waga też super. Jakbyś tak jeszcze trochę pochodziła w ciąży, to na bank byś się turlała
Currain piękne dziewczynki i waga też super. Jakbyś tak jeszcze trochę pochodziła w ciąży, to na bank byś się turlała
reklama
Kasiulka Dziewczyny juz napisaly. Takie mam zalozenie a nie ze napewno nie bede karmic. Jesli Maly bedzie spadal z wagi to plany sie zmieni.
Super ze tym razem udalo Ci sie szybciej rozkrecic laktacje.
Pumelova ja dzisiaj [emoji3][emoji6]
Alex ja tez na poczatku sie kg martwilam. Ale niestety wplywu nie mam na to zbyt duzego. Jem mniej niz przed ciaza a i tak tyje. Bede sie martwic pozniej waga.
Probowalam nadrobic ale zasypiam i nie dam rady.
Dobrej nocy [emoji6][emoji6]
Super ze tym razem udalo Ci sie szybciej rozkrecic laktacje.
Pumelova ja dzisiaj [emoji3][emoji6]
Alex ja tez na poczatku sie kg martwilam. Ale niestety wplywu nie mam na to zbyt duzego. Jem mniej niz przed ciaza a i tak tyje. Bede sie martwic pozniej waga.
Probowalam nadrobic ale zasypiam i nie dam rady.
Dobrej nocy [emoji6][emoji6]