reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nie opisując szczegółów bo każda cc inna narazie bez zmian, wprowadza mi antybiotyk i oby pomógł jeśli nie to otwieraja :-(
Do tego załatwili mi cewke moczowa- jest krwisty mocz.
Wylalam już morze łez. Modlę się o każde inne rozwiązanie tylko nie ponowna operację.
Karuzela współczuję Ci bardzo, jesteśmy z Tobą! Modlę się żeby po antybiotyku wszystko się poprawiło..

reklama
Emi bardzo dziękuję za pomoc
Karuzela dużo zdrowka
Curran twins dziewczynki są śliczne

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela oby szybko się poprawiło :*

Curran_twins śliczne są. fajnie, że dobrze poszło z karmieniem, szybkiego powrotu do domu już razem Wam życzę :)

Karuzela

Currain twins im in love. Cudowne dziewczynki, waga super jak na bliznieta wczesniej zaproszone na swiat prawda?:)
Tak. Muszę przyznać że jak na 36 tydzień to duże mi się uchowały [emoji16] brzuch już miałam jak balon hahah. Ledwo się toczylam . Nie wiem jakby to było jakbym miała możliwość donoszenia ich do 40 tygodnia. Pewnie Już tylko by mnie kulali [emoji23]
To ja :
1498337948-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wow na maxa piekna waga dziewczynek i pookazne brzucho bylo [emoji4][emoji7] super! Sliczne są !

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiulka Dziewczyny juz napisaly. Takie mam zalozenie a nie ze napewno nie bede karmic. Jesli Maly bedzie spadal z wagi to plany sie zmieni.
Super ze tym razem udalo Ci sie szybciej rozkrecic laktacje.

Pumelova ja dzisiaj [emoji3][emoji6]

Alex ja tez na poczatku sie kg martwilam. Ale niestety wplywu nie mam na to zbyt duzego. Jem mniej niz przed ciaza a i tak tyje. Bede sie martwic pozniej waga.

Probowalam nadrobic ale zasypiam i nie dam rady.

Dobrej nocy [emoji6][emoji6]

Do góry